Boro Plus

Înregistrați-vă pentru a lăsa o recenzie.
Este nevoie de mai putin de 1 minut.Îmi place foarte mult compoziția cremei: ghimbir, turmeric, el, lemn de santal, crin roșu, oxid de zinc. Toate acestea sunt componente puternice antibacteriene care ameliorează inflamația pielii și mâncărimea bine.

Gel Baziron AS: instrucțiuni pentru utilizarea acneei

Baziron AU este un medicament non-hormonal modern care este fabricat sub formă de cremă sau gel pentru uz extern.Ajută la tratamentul demodicozelor și acneei, precum și, potrivit recenziilor, curăță perfect fața acneei și a petelor negre, numite comedoane.

Evitați acneea

Cu o lipsă de vitamine în organism, apar diverse tulburări. Pentru piele, sunt obligatorii vitaminele A, C, E și grupa B. În caz de lipsă, descuamare, uscăciune, erupții pot fi observate.

Erau cosuri pe preot. Ce să faceți

În perioada medievală întunecată, fesele au fost considerate o parte rușinoasă a corpului datorită... netedității sale indecente. Dar, după cum arată practica, nu toată lumea se poate lauda cu această foarte netedă.

Pentru acnee - ajută trichopol

Majoritatea adolescenților și tinerilor au o erupție cutanată inflamatorie - acnee. Există multe modalități de a scăpa de acnee, dar una dintre cele mai ușoare și mai ieftine este tratamentul cu trihopol.

Cum sa scapi rapid de pete rosii dupa acnee

După acnee, apare hiperpigmentarea pielii, care se numește "post-acnee". Nuanța epidermei poate fi diferită, variind de la roșu la albastru. Această funcție depinde de o serie de factori.

Cum sa scapi de acnee subcutanata

Acneea facială subcutanată este una dintre cele mai nedorite probleme.Ele sunt greu de îndepărtat, pot provoca dureri și disconfort, precum și pot strica aspectul. Acestea se numesc fierbe și sunt tratate prin diverse mijloace.

Dr. Komarovsky despre acnee la nou-născuți

Copilul se naste, dar contrar intelepciunii conventionale, pielea lui trebuie sa fie delicata si curata, cosuri albicioase sau galbui - acnee - la groaza mamei si tatalui cu experienta parintiala.

Aknekutan instrucțiuni de utilizare

Cu apariția acneei abundente, tratamentul eficient este posibil, principalul lucru fiind acela de a alege un produs medical fiabil. Printre aceste capsule Aknekutan, care normalizează activitatea glandelor sebacee, ameliorează inflamația, inhibă dezvoltarea florei patogene.

Aknekutan

Descrierea din 09/08/2014 Nume latin: Acnecutan Codul ATC: D10BA01 Ingredient activ: izotretinoin (izotretinoin) Producător: SMB TECHNOLOGY, S.A. (Belgia)structurăCompoziția chimică a lui Aknekutan depinde în primul rând de forma eliberării medicamentului.

Ajută Aloe Acne?

Articolul anterior: Apă din acneeAloe este o plantă unică, înzestrată cu proprietăți de vindecare.Acesta a fost folosit de mult timp în chirurgie, terapie, stomatologie, ginecologie și alte ramuri ale medicinei.

Tratamentul acneei cu aloe

Pentru a scăpa de acnee poate fi în moduri diferite, pentru că există proceduri salon și remedii folk. Mulți oameni preferă să aibă grijă de fața lor cu ajutorul măștilor de casă.