Polisorb

Înregistrați-vă pentru a lăsa o recenzie.
Este nevoie de mai putin de 1 minut.

Mi sa întâmplat ceva ciudat. Nu am suferit niciodată de boli de piele, dar acum am suferit probabil de acnee de aproximativ o jumătate de an. M-am dus la un cosmetician și am cumpărat diverse mijloace, mai ales costisitoare. Până când am fost sfătuit să polisorb totul sa întors din nou.
Am facut o masca cu plus. Am o piele uscata, asa ca o data in 10 zile. Trebuie să luați 1 g de pulbere și să se dilueze cu o lingură de apă. Se dovedește o formă atât de cremoasă. Pentru a face astfel de masochki nevoie de regulat pentru o lungă perioadă de timp, dar ajută perfect.

Am avut alergii și fața mea a fost în acnee. Doctorul a spus că corpul a fost zgâriat, este necesar să-l curățați. Am un polisorb. Mi-a plăcut să beau, medicamentul nu are gust. Câteva zile mai târziu am văzut că erau mai puține anghilă! Mi-a fost prescris să polisorb să bea 5 zile și eu, inspirat, am continuat să beau mai departe. După 2 săptămâni am început ceva asemănător dependenței. Polysorb a încetat să mai acționeze. Anghilele s-au întors. A adăugat suplimentar arsuri la stomac. Polysorb nu poate vindeca totul, dar curata bine.

Polysorb nu este un instrument foarte plăcut pentru uz intern. Cu toate acestea, dacă este necesar, apoi înghițiți. Am băut toxine. A ajutat foarte mult: intestinele au început să funcționeze ca un ceas, iar pe față nu mai exista acnee. Am avut acnee din cauza "murdăriei" interne.
Polisorb este, de asemenea, destul de bun pentru măști de acnee. Este necesar să se dizolve remedia de consistență a smântânii și să se pună pe față timp de 10 minute. Apoi clătiți și vedeți că cosurile negre iese din piele, fața este curățată și de la roșu acnee. Mi-a plăcut cu adevărat aplicarea spre exterior și spre interior. Curăță perfect corpul.

Folosesc un Polysorb timp de aproximativ un an, dar nu zilnic, ci după cum este necesar. Și eu folosesc instrumentul în situații diferite. Deoarece este eficientă nu numai pentru a elimina acnee, dar ajută la scăderea în greutate. Și, de asemenea, curăță eficient organismul de toxine și toxine. Prin urmare, o folosesc pentru curățarea intestinelor. În ceea ce privește eliminarea imediată a acneei sezoniere, este de dorit să se dilueze în conformitate cu instrucțiunile și să se aplice cursuri, după care apare un rezultat notabil după aproximativ 7-10 zile. Polisorb poate fi luat noaptea și nu numai în timpul zilei.

Cred că Polysorb este cel mai eficient adsorbant, care dă rezultate rapide. Eu iau drogul înăuntru doar când este indicat, când există probleme cu activitatea intestinului.
Pentru a curăța pielea de acnee și acnee, fac polisorb pulbere dintr-o mască care curăță în mod eficient porii și promovează covorarea.
Masca face 2 ori pe saptamana.
Pentru a face acest lucru, amestecați 2 lingurițe de pulbere cu orice antiseptic. Uneori adaug câteva picături de ulei esențial. Amestecul rezultat se aplică pe față. Atunci când se aplică și se clătește activ masaj pielea.
Ca urmare, primesc pori curate, față netedă, acnee uscată. Mască + frecat într-o singură unealtă.

Acnee numai pe frunte, în timp ce întreaga față este curată. A scăzut faptul că acest lucru este posibil dacă există probleme cu stomacul. Doctorul ia sfătuit pe polisorb. Și, curățarea intestinelor, va ajuta la curățarea și pielea.
A luat drogul de 2 săptămâni de 3 ori pe zi. Doza a fost luată la un moment dat la o doză de 100 mg pe kilogram de greutate, diluată în apă obișnuită de băut. Preparatul fără culoare, miros și gust nu este deosebit de plăcut de utilizat, dar dacă mănânci cu lingurițe, nu va fi dezgust. În paralel cu consumul de sorbent, a frecat pielea cu alcool salicilic dimineața și seara. Iar rezultatul este satisfăcut - procesele toxice din intestin au trecut, ca urmare și acneea de pe față, de asemenea, practic nu rămâne. Noua, de asemenea, nu apare.
Nu am observat nici un efect secundar din polisorb, o dispepsie a fost ușoară de câteva ori și asta-i tot. Desigur, fără o măsură, nu poate fi folosită, mai ales pentru o perioadă lungă de timp. Deoarece, împreună cu substanțele nocive, are proprietățile de a elimina calciul din organism, precum și de a duce la o deficiență de proteine, vitamine și aminoacizi. Ei bine, dacă beți medicamente, polisorbul este nedorit, deoarece nu înțelege - substanțele chimice utile sau dăunătoare au intrat în organism și elimină totul în mod egal.

Cat de bun este un polisorb pentru ajutor de urgenta in cazuri de otravire, indigestie si alte probleme cu tractul gastro-intestinal, atat de dezgustator sa dovedit a fi un mijloc de a lupta impotriva acneei. Din anumite motive, am crezut că, deoarece are proprietăți de curățare, dezinfectare și ucide organisme patogene, înseamnă că se va descurca bine cu inflamațiile pustuloase. Și apoi fruntea a stropit ceva cu seriozitate. Răspândiți-l cu apă minerală ușor caldă, a rezultat o substanță asemănătoare cu grisul. Și la atingere ca jeleu - același alunecos.
În primul rând, a fost dificil să se aplice pe piele, nu a vrut să fie pătată. Și când a fost pusă, a fost o sarcină să-l păstreze gelatina acolo și sa străduit să alunece în ochi și obraji. A trebuit să mă culc și să țin masca în poziția respectivă. După câteva minute, am simțit o senzație ușoară de arsură, apoi a devenit destul de puternică și a fost adăugată furnicături, ca acele. Sentimentul neplăcut, nu a supraviețuit spălat. În următoarele 3 zile, repetat, crezând că cursul măștilor ar fi mai eficient decât o singură dată. Am fost foarte greșit - cosuri, care erau puncte roșii mici, umflate și "răspândite" peste frunte. Au devenit un ordin de mărime mai mare și mai dureros, ca și abcesele mici. Pentru a face față cu ele, a trebuit să recurg la un instrument dovedit - darsonwal.

Reducerea stelei doar din cauza gustului opus, gustos, când îl mănânci creioanele.
În timpul sarcinii a suferit de arsuri la stomac și în care numai băncile nu au cumpărat-o, în primul rând: 12 grame, 25 de grame și apoi 50 de grame.
Lucrul amuzant este că ceea ce nu poate aduce băncile din casa farmaciei, încă sentimentul că ai vândut aerul înainte ca acesta să fie fără greutate.
Odată cu luarea constanta a pulberii din cauza arsurilor la stomac, am observat ca parul meu a devenit mai putin murdar si mai putin ras pe fata.
Conectez acest lucru cu utilizarea celui mai puternic adsorbant din tot ceea ce există pe piață. Pe kosmetis.ru, fata a scris că cursul polisorb și unguent antiseptic l-au ajutat să scape de cea mai grea formă de acnee (așa numesc suprafața lunii) și am avut un polisorb în plus față de arsuri la stomac, dar, în general, am observat și efectul de curățare.
Ocazional, un cos se va ridica, iar alături de el va fi în continuare roșeață. Beți polisorb și reușiți să eliminați inflamația. În ceea ce privește eliminarea toxinelor, este foarte bună, dar numai pentru tratarea acneei, nu aș folosi-o, se spală calciul. În ceea ce privește rezultatele, am încredere în polisorb mai mult decât în ​​culori. Da, despre ce este vorba. Chiar dacă un nou-născut cu eritem toxic este dat să bea polisorb.

Fac masca de curățare polisorb. Mi se pare mai util decât argila. Ei bine, elimină puncte negre și se usucă acnee.
Destul de linguriță de apă și puțină pulbere, toate acestea se amestecă, se dovedește o textura groasă, ca o pastă transparentă. Aplic cu grijă amestecul pe față și pe gât cu mișcări circulare cu vârful degetelor și nu folosesc o perie pentru a mă controla. Încercat cu o spatulă, se pare strat foarte uleios. Și mâinile sunt subțiri și uniforme. Literal 10 minute mai târziu, masca se usucă și se formează o față de patină albă. Este ușor să o spălați, mai ales cu apă caldă. Dacă piesele albe rămân undeva, atunci le șterg cu un tampon de bumbac cu apă micelară.
În timpul procedurii, fața se strânge puțin și se simte o ușoară furnicătură. Sentimentul nu este foarte plăcut. Dar observ că fața nu se înfigă și nu urcă. Pentru a evita uscarea, am plasat întotdeauna o cremă sau un hidratant hidratant pe față după procedură.
Fac o masca de 2 ori pe saptamana, nu doare niciodata in fiecare zi, pur si simplu nu am prea mult timp pentru asta. Băncile medicamentului vor dura foarte mult timp, dacă faceți doar măști. Dar încă o iau înăuntru.

Polisorb folosind acnee în două direcții:
1. Îmi iau oral să curăț intestinele și să curăț pielea din interior. Pentru uz intern, iau POLYSORB timp de 7 zile. La o recepție, trebuie să luați o lingură mare de pudră și să o diluați în 100 ml de apă. Luați de 1-2 ori pe zi. Încerc să efectuez o astfel de curățare a corpului în timp de 3-4 luni.
Pot spune că această metodă nu este foarte economică, dar destul de eficientă. Datorită acestei tehnici, funcția intestinală a fost îmbunătățită și pielea mea a fost ușor curățată. Fața a devenit mai mată, cred că din cauza normalizării glandelor sebacee.
2. Faceți o mască de pulbere care curăță perfect pielea, strânge porii, îndepărtează strălucirea uleioasă, scoate toxinele. Masca trebuie să fie din pulbere și apă. Am împrăștiat pulberea cu apă curată într-o stare de măcinare și o aplic în mod egal pe față. Păstrați masca pe față până se usucă. Apoi spălați cu apă caldă. Înainte de clătire, curăț pielea cu degetele umezite anterior.
Pielea după mască arată plictisitoare, netedă și netedă. Repet procedura de cel mult 2 ori pe saptamana. Efectul mascului este satisfăcut chiar mai mult decât de la luarea medicamentului înăuntru.
Nu am reușit să scap de acnee complet, dar starea mea de piele sa îmbunătățit semnificativ.

Principala cauză a acneei și a acneei este substanța toxică excretată de corp prin pielea unei persoane. Un polisorb este conceput doar pentru a elimina din corp substanțe toxice și nocive, motiv pentru care este considerat asistent pentru acnee.
Pentru ca pielea să fie sănătoasă, este nevoie nu numai de curățarea exterioară, ci și de eliminarea regulată a toxinelor.
Instrucțiunile pentru prepararea soluției de curățare sunt elementare. Se dizolvă o lingură de pulbere în 1/2 pahar de apă la temperatura camerei. Dar metoda de recepție nu este atât de simplă, sau mai degrabă nu este nimic greu în ea, doar pentru o persoană ocupată, de lucru - acest lucru este un pic problematic și supărătoare. pentru că trebuie să luați soluția de trei ori pe zi și întotdeauna o oră după masă și uneori la locul de muncă nu aveți timp să mănâncați, să nu mai vorbim de timp și să beți medicamentul.
Dar dacă există o dorință și o oportunitate, atunci această metodă poate fi destul de eficientă.
Este posibilă tratarea acneei cu un singur complex polisorb.
În plus față de ingerare, utilizați o mască de pulbere pentru aplicații externe.
Un astfel de remediu universal. Da, și ieftin. Dar nu este complet sigur, deci este mai bine să nu o utilizați pentru o perioadă necontrolată de timp.

Puteți considera în siguranță medicamentul "Polysorb" ca un echivalent bun de unelte scumpe de curățare spațială. Dar numai dacă aveți probleme minore: piele grasă, cosuri rare și puncte negre. Pentru probleme grave ale pielii, aceasta nu este eficientă.
În mod specific, folosesc pulberea ca o mască de față. Pentru a face acest lucru foarte simplu: diluați pulberea cu apă la temperatura camerei - asta e tot! Dar păstrați-vă minte, pulberea este foarte ușoară, se toarnă cu apă cu grijă, foarte puțin, altfel, sau toate particulele se vor împrăștia, sau șlamul grosimii dorite nu va funcționa (este necesară o consistență similară cu smântână). Aplicați pe toată fața, păstrați timp de 10-15 minute. Nu vă fie teamă să o exagerați, masca este absolut sigură, verificată în mod repetat. De asemenea, am învins-o. Numai dacă pielea este uscată poate apărea un sentiment de strângere. La sfârșit, clătiți cu apă și efectuați procedurile obișnuite de îngrijire.
Această mască îngustează perfect porii și elimină punctele negre. Puteți face acest lucru o dată pe săptămână în scopuri preventive și de câteva ori pe săptămână (două sau trei) în scopuri medicale.
Singurul lucru care îmi lipsește în compoziție este vitamina E. Desigur, puteți îmbogăți compoziția însăși, dar acestea sunt eforturi suplimentare pentru care nu este suficient timp.

Am cumparat Polysorb ca un mijloc de a pierde in greutate. Instrucțiunile atașate sunt uriașe, dacă crezi, atunci ajută aproape totul datorită faptului că curăță corpul. Ei bine, ce pot sa spun, am reusit sa slabesc putin, cu 2 kilograme, nu stiu despre curatarea corpului, dar remediul sa dovedit a fi absolut indispensabil pentru piele. În timp ce îl beau pentru a pierde în greutate, toată acneea și roșeața de pe fața mea au dispărut complet. Au fost puțini, dar acum pielea este complet curată.
Am încercat pe fiica mea. Acneea ei nu a fost complet, sunt prea multe și mari, dar ele nu sunt atât de strălucitoare, au diminuat în dimensiune și acum nu sunt proeminente. Dacă înainte ca obrajii să fie înțepați de acnee, atunci pielea netedă cu roșeață. Am luat-o înăuntru, am diluat praful în apă și am băut înainte de mese de 3 ori pe zi, nu este un aditiv foarte gustos la alimente, dar ce să fac. Poți face măști din ea, ai nevoie doar de puțină apă pentru a avea un amestec gros, nu am încercat încă. Aș numi rapid acțiunea, fiica mea a început să se îmbunătățească în a treia zi. Până acum am întrerupt tratamentul, astfel încât organismul să se odihnească și, într-o lună, vom continua.

Înainte de debutul zilelor critice, fața întotdeauna stropeste cu acnee, este necesar să se desfășoare un curs intensiv de măști. Am citit pe site-ul producătorului că în astfel de cazuri polisorbul este bun și a decis să încerce. Deoarece acțiunea sa eficientă de curățare a corpului în caz de otrăvire știu bine din propria mea experiență. Masca se face ușor - o lingură de pulbere se diluează în trei linguri de apă. Principalul lucru în timpul amestecării este acela de a nu reuși să inhaleze pulberea. Deoarece constă în siliciu, tusea este nerealistă. După reproducere, se obține un gel special, cu consistență destul de plăcută. Ceea ce este suficient pentru a pune un strat gros pe fata. Ea a ținut masca timp de aproximativ 15 minute, dar după cinci minute pielea a început să se prăjească nemilos, chiar dacă nu era roșeață.
Producătorul susține că așa ar trebui să fie, ceea ce înseamnă că drogul a început să acționeze. Dar când sa spălat, am văzut că cosurile, deși uscate, nu s-au diminuat într-adevăr. Dar pielea feței, și în ciuda faptului că am o uleioasă, a devenit foarte uscată și chiar un fel de fragil la atingere. Apoi a trebuit să mai calcat o mulțime de creme pentru a reveni la aspectul mai mult sau mai puțin normal. În plus, este dificil să eliminați urmele măștii - o voi elimina și pe fața mea vor apărea pete, pe care le voi elimina din nou - vor apărea din nou. Am făcut o astfel de procedură de două ori și am renunțat, nu mi-a plăcut. Ei bine, sau nu mă convine din motive individuale.

Din moment ce este cunoscut de mult timp că acneea este cauzată nu numai de probleme externe, ci de probleme interne, de îndată ce începe o "floare", încerc mai întâi să-mi curăț corpul la maxim. Polysorb atrage prin faptul că, în primul rând, este disponibil la orice farmacie și, în al doilea rând, este ieftin. Ei bine, și, în al treilea rând, eliberează perfect entrails de la toate embolism, este acceptat chiar și în caz de otrăviri severe. Deci, de obicei am destule cursuri de trei-patru zile pentru a elibera corpul de zgură, de-a lungul drumului de a curăța pielea de reacția la aceste zguri. O doză unică dimineața este suficientă pentru a amesteca șase grame (două linguri de fulgi de polisorb) cu jumătate de pahar de apă. Obțineți o masă care seamănă cu o cruce între un gel și un jeleu. Acum, cel mai important lucru este să te faci să mănânci. În ciuda faptului că această mască asemănătoare cu jeleu este complet lipsită de gust și miros, împingerea acesteia în esofag este o problemă întreagă și o cere înapoi. Dar acnee dispar chiar inaintea ochilor. Verificate special - dacă dimineața înainte de a lua Polisorb, acestea sunt direct de la staniu, umflate, apoi până seara ele sunt aproape indistinguizabile și nu dureroase. Câteva zile mai târziu dispar cu totul. Și noi nu apar.

Nimeni nu a pus încă întrebări. Întrebarea dvs. va fi prima!

Cum sa scapi de acnee cu Polysorb

Excesul de acnee, acneea semnalează adesea că zgurii și toxinele s-au acumulat în intestine. Acestea intră în sânge, se răspândesc în tot corpul, îl otrăvesc, provocând probleme ale pielii. Este recomandat să luați polisorb pentru acnee: va colecta bacterii dăunătoare, "gunoiul" care se acumulează în intestine, le va scoate. Organismul va fi eliminat, metabolismul se va îmbunătăți. Cauza va fi eliminată și acneea va dispărea.

Ce este polisorba

Medicamentul acționează în lumenul tractului gastro-intestinal, legând substanțele toxice. Polysorb MP este un sorbent, este utilizat în intoxicații alimentare, infecții intestinale, alergii. Când corpul este curățat, acesta este benefic pentru piele. De la un gram de polisorbant se formează aproximativ 300 de metri pătrați de suprafață absorbantă activă. Suprafața mucoasei intestinale este de aproximativ 200 mp. Pentru comparație: carbonul activ curăță doar 1-2 metri pătrați de "spațiu interior".

Compoziția medicamentului

Polisorb este disponibil sub formă de pudră, ambalat în pungi de unică folosință la o doză de 1 g sau în flacoane (pentru greutate, a se vedea rezumatul). Se prepară o suspensie din această substanță. Sub formă de tablete, medicamentul nu este produs. Ingredientul activ al medicamentului este dioxidul de siliciu coloidal, dacă este compactat pentru o formă de tabletă, medicamentul își va pierde proprietățile. Instrumentul arată ca o pulbere albă, uneori cu o nuanță albăstruie. Nu miroase, dacă scuturați produsul cu apă - se formează o suspensie.

Cum se remediază pentru acnee

Polisorb MP se referă la enterosorbenți, scopul principal al medicamentului este de a scăpa corpul de toxine. Sub acțiunea medicamentului, corpurile microbiene se reunesc, activitatea lor vitală este blocată. Nu există doar o curățare a corpului: organele și sistemele responsabile de detoxifiere sunt evacuate. Acest instrument a fost folosit pentru tratamentul otrăvirii, diatezei copiilor. Apoi utilizarea polisorbului pentru acnee a devenit mai frecventă, deoarece sa dovedit efectiv în această calitate.

Instrucțiuni de utilizare a sorbentului Polysorb

Proprietățile absorbante sunt cunoscute și alte produse naturale. Aplicare similară, de exemplu, în cărbune activ negru. Diferența este că sorbenți similari sunt utilizați pentru nutriția dietetică, iar Polysorb este utilizat împotriva acneei și sub formă de măști. Produsul aplicat pe piele scoate toxine din straturile adânci ale pielii, are o proprietate de uscare. După aplicarea măștilor, se observă efectul de ridicare și curățarea porilor. Cu ajutorul Polysorb, pe piele se formează un strat protector care împiedică murdăria și praful. Medicii prescriu medicamente pentru ulcere și wen.

Acnee masca

Curățirea feței cu Polysorb este ușoară acasă. Puteți combina masca și a lua Polysorb de la acnee înăuntru. Pentru un rezultat durabil, măștile se fac 1-2 ori pe săptămână cu piele uleioasă sau mixtă și 1 dată în 10 zile - dacă este uscată. Cum se face o mască:

 1. Luați 1 g de pulbere Polysorb, se toarnă o lingură de apă.
 2. Se amestecă până la consistența de smântână.
 3. Răspândiți pe față și pe gât cu un strat subțire, încercând să o faceți în mod egal. Nu atingeți zona lângă gură și ochi.
 4. Lăsați compoziția timp de 15-30 minute, apoi clătiți cu apă caldă.
 5. Aplicați o cremă hrănitoare pentru gât și față.

Cum să luați oral

Există câteva reguli care trebuie păstrate înainte de a bea polisorb pentru acnee. Medicamentul este luat sub formă diluată: nu poate fi înghițit uscat. Pulberea este razboltyvayut în 1 / 4-1 / 2 cești de apă. Ca standard, adulții se recomandă să ia 3 grame de 3 ori pe zi. Când utilizați Polysorb pentru acnee, tratamentul este de 2-3 săptămâni, apoi faceți o pauză timp de o săptămână și repetați recepția, observând aceeași doză. Cursurile se repetă pe tot parcursul anului. De fiecare dată când erupția cutanată devine mai mică. Acest lucru este valabil și pentru problema acneei adolescente.

Contraindicații

Polysorb conține siliciu pur omogen, o substanță naturală care nu pătrunde în mediul interior al corpului. Siliconul nu este toxic și nu are contraindicații absolute pentru utilizarea internă și externă. Polisorb în timpul sarcinii nu afectează în mod negativ copilul și mama sa. Este localizat numai în interiorul cavității intestinale, fără a intra în sângele femeii însărcinate și a fătului. Enterosorbentul este prescris mamei însărcinate să curățe corpul de "resturi", cu simptome de toxicoză. Contraindicații relative:

 • boala ulcerului peptic în stadiul acut (stomac, duoden);
 • esofagita.

Nu este recomandat polisorbantul (oricare):

 • în prezența obstrucției intestinale acute;
 • cu intoleranță individuală la medicament;
 • copii până la un an.

analogi

Există medicamente care sunt considerate un analog al lui Polysorb. Acestea sunt enterosorbente, dar cu o substanță activă diferită. Nu există medicamente pe deplin compatibile cu POLYSORB pe piața rusă. Aceste medicamente ajută de asemenea la îndepărtarea toxinelor din corpul uman, dar nu le folosiți sub formă de măști. Analogi relativi ai lui Polysorb:

 • Enterosorb (pulbere);
 • "Neosmectin" (suspensie, utilizat în pediatrie);
 • "Microcel";
 • "Enterosgel";
 • "Filtrum-STI";
 • Carbon activat.

Video despre cum să utilizați Polysorb în pulbere de acnee

Recenzii de Polysorbe pentru fata

Veronica, 26 de ani: Acum un an, acneea a început să apară ca la adolescenții mei! Am fost șocat, am încercat să le smulg, să le usucă, chiar le-am stors, dar au devenit mai mult. Mi sa recomandat acest medicament, am făcut măști și am luat-o înăuntru. Cursuri - două săptămâni, apoi o pauză de o săptămână și din nou. Ma ajutat.

Angelina, 31: Am suferit de multă vreme pentru acnee, nu știam cum să scap de acnee. El a fost un dermatolog, a spus el - problemele se află înăuntru, trebuie să curățați corpul. Am aflat despre instrumentul Polisorb, încercat. Până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni de la recepție am văzut un rezultat bun. Ea a luat o pauză, a repetat cursul, efectul a crescut. Pielea a încetat să mai fie grasă. Rasstele au trecut.

Jaroslav, 22: Acesta este un remediu bun pentru acnee, doar obișnuiți-vă cu el. Ca și cum băutură divorțată de cretă sau ceva de genul ăsta. Dar ajută bine, umerii și fața mea au fost acoperite cu acnee. Au început repede să se usuce, altele noi nu apar înainte de a face un singur curs de Polysorb.

Eugene, 36 de ani: Fiica mea are o vârstă de tranziție (14 ani), acnee a devenit o tragedie imensă pentru ea! Cheltuie o mulțime de bani pe tot felul de tonice, până când au învățat despre Polisorb. Este ieftin, nu gustos, și acționează în realitate! Eu am inceput sa fac masti cu acest instrument, pielea arata mai proaspat. Fiica este fericită, se rotește la oglindă.

Informațiile prezentate în articol sunt doar pentru scopuri informaționale. Materialele articolului nu necesită auto-tratare. Numai un medic calificat poate diagnostica și recomanda tratamentul pe baza caracteristicilor individuale ale unui anumit pacient.

Polysorb Acne Instrucțiuni

Adesea, erupțiile cutanate nu dispar pentru o lungă perioadă de timp datorită toxinelor care otrăvesc întregul corp.

Mâncarea irațională, supraalimentarea, alcoolul și fumatul, ecologia săracă - toate acestea dăunează muncii organelor interne, care afectează în mod inevitabil pielea.

Ea încearcă să elimine substanțele acumulate prin pori, dar cu suprasarcină sistematică nu se poate face față.

 • Toate informațiile de pe site sunt doar pentru scopuri informaționale și nu reprezintă un manual pentru acțiune!
 • Numai medicul vă poate furniza DIAGNOSTICUL EXACT!
 • Vă îndemnăm să nu vă autoprotejați, ci să vă înregistrați la un specialist!
 • Sănătate pentru tine și familia ta!

De aceea este important să se acorde atenție nu numai metodelor externe de tratare a acneei, ci și curățarea corpului din interior.

Pentru a face acest lucru, există medicamente speciale, de exemplu, Polysorb, Laktofiltrum și Enterosgel sau carbon activ convențional, prescrise pentru acnee.

Cea mai populară este tocmai Polisorb, deoarece poate fi luată oral sau făcută dintr-o mască de pudră de față.

Cauzele acneei

Cauzele acneei sunt multe. Dacă acneea este deranjată pentru o lungă perioadă de timp, atunci mai întâi trebuie să mergeți la medic pentru un diagnostic.

Este important să excludem:

 • întreruperi hormonale (mai frecvente la adolescenți, femei însărcinate și care alăptează);
 • tulburări endocrine (diabet);
 • boli ale sistemului genito-urinar (polichistice);
 • alergii;
 • boli ale tractului gastro-intestinal.

Foto: înainte de a începe tratarea acneei, trebuie să fiți examinat

Dacă, după trecerea examenelor, nu s-au identificat patologii grave, trebuie să fiți atenți la cauzele externe ale erupției cutanate:

 • curățarea insuficientă a integrelor;
 • utilizarea de produse cosmetice nepotrivite pentru tipul de piele;
 • transpirație excesivă;
 • obiceiul obosește singurele elemente ale erupției cutanate.

Nutriția joacă un rol imens în menținerea aspectului frumos al feței și al corpului, ceea ce este confirmat de recenziile dieteticienilor și dermatologilor.

Ei recomanda cu siguranta pacientilor lor la o dieta care exclude gras, prajit, fast-food, zahar, produse de patiserie si faina de grau.

Cu toate acestea, modificările alimentare nu sunt adesea suficiente.

La urma urmei, de la malnutriția sistematică pe pereții intestinului a acumulat o cantitate uriașă de zgură. Substanțele dăunătoare nu sunt capabile să iasă prin porii pielii pe cont propriu, prin urmare, ele continuă să fie purtate prin sânge către toate organele interne.

Ce este acest drog?

Polisorb este un sorbent conceput să se lege prin absorbția și eliminarea tuturor substanțelor dăunătoare din organism.

Fotografie: formularul de eliberare a medicamentului

Acestea sunt produse de dezintegrare a proteinelor, compuși toxici secretați de bacterii patogene, alergeni, alcool etilic, particule radioactive, otrăvuri, colesterol și altele.

Cu toate acestea, împreună cu substanțe toxice, instrumentul este capabil să elimine vitamine și minerale benefice, reducând efectul terapeutic al unor medicamente.

De aceea, nu trebuie să luați sorbentul mai devreme de o oră după ce ați luat alte medicamente.

Formularul de eliberare

Polysorb MP este o pulbere pe bază de siliciu natural, care se vinde în orice farmacie fără prescripție medicală.

Există pungi cântărind 1, 3, 12 g, și ambalare eficientă de costuri 25-50 g

Utilizați scula nu trebuie să fie într-o formă uscată și diluați cu apă până la o consistență lichidă.

Pentru o luptă cuprinzătoare împotriva leziunilor, inclusiv consumul simultan de droguri în interiorul și utilizarea măștilor de față, este mai bine să achiziționați imediat un pachet mare.

Video: "Masca polisorb pentru acnee"

Cum se face

 • Instrumentul este indicat pentru supraalimentare, otrăvire, mahmureală.
 • Este considerat un bun antioxidant care poate neutraliza efectele radicalilor liberi.

Polysorb este indicat în tratamentul sistemic al bolilor de piele:

Medicamentul este luat în timpul dietei pentru a pierde în greutate mai rapid, după intoxicație cu alcool, otrăvire alimentară, cu disbioză, vărsături, diaree, astm bronșic.

Contribuie la ameliorarea bunăstării la femeile cu menstruație dureroasă și la adolescenți - cu dezechilibru hormonal.

Pentru a afla dacă Polysorb ajută împotriva acneei, trebuie să testați efectul asupra dumneavoastră.

Cum sa alegi crema potrivita pentru cicatrici pe fata? Află aici.

La urma urmei, fiecare organism este individual. Și în ciuda numeroaselor opinii în favoarea drogului, efectul utilizării sale poate fi diferit chiar și în cazul persoanelor cu aceleași probleme.

Cum să aplicați

Dacă, împreună cu medicul, ați fost posibil să aflați că cauzele acneei sunt intoxicații ale corpului, atunci purificarea este pur și simplu necesară.

 • Puteți utiliza medicamentul conform instrucțiunilor, dacă medicul nu a stabilit doza și cursul terapiei individuale.
 • Suspensia adecvată poate fi administrată pe cale orală sau utilizată extern.
 • În plus, se pot prescrie vitamine și alte suplimente utile, se dezvoltă o dietă.
 • În timpul tratamentului, trebuie să vă abțineți cu siguranță de la consumul de alcool, altfel nu veți reuși să obțineți un rezultat ridicat.

Mască de acnee pe bază de polisorb

 • O astfel de mască nu numai că ameliorează inflamația și elimină punctele negre, dar, de asemenea, face pielea catifelată.
 • Polysorb curăță blând clema fără a provoca senzația de etanșeitate și uscăciune.
 • Instrumentul funcționează la fel de bine cu acnee pe față, gât, umeri, decolteu, spate și fese.

Rețeta lui nu este deloc complicată.

Apă fiartă, răcită la temperatura camerei, diluată cu 1 tf. (1 g) pudră la consistența smântânii.

 • Înainte de a face o mască, trebuie să spălați sau să faceți un duș și ștergeți-l.
 • Compoziția este aplicată întregii zone afectate cu degete, cu mișcări blânde de masaj, excluzând zona din jurul ochilor.
 • Și după 10-15 minute, clătiți cu apă curentă caldă.
 • Pe măsură ce se usucă, absoarbe excesul de sebum, particule de murdărie, transpirație și toxine.

Foto: compoziția se aplică pe față cu mișcări de masaj, excluzând zona din jurul ochilor

Dacă masca se dovedește a fi lichidă, atunci se usucă rapid și va fi dificil să se spele.

 • Din același motiv, nu este necesar să aplicați un strat prea subțire.
 • Este imposibil să se permită uscarea completă a compoziției, altfel particulele grele pot zgâria fața.

După prima procedură, integratele sunt strânse, numărul punctelor negre este redus considerabil, iar ridurile mici sunt netezite.

În concluzie, trebuie să aplicați o cremă hidratantă sau nutritivă.

Nu vă faceți griji dacă aveți o senzație ușoară de furnicături sau arsură. Aceste sentimente indică faptul că procesul de purificare.

Dacă faceți o mască o dată pe săptămână, atunci într-o lună apare efectul profund al medicamentului:

 • crește tonusul epitelial și imunitatea locală;
 • s-au desprins de pe scara excitata a epidermei;
 • erupție uscată;
 • frunzele strălucesc;
 • îmbunătățește umbra feței;
 • ridurile devin mai puțin vizibile;
 • comedoanele negre dispar și porii înguste;
 • Protejează suprafața pielii de depunerea substanțelor dăunătoare și penetrarea lor în straturile profunde ale dermei prin canalele glandelor sebacee.

Dacă există multe erupții și pielea este uleioasă, puteți face procedura la fiecare 2 zile. Iar atunci când starea integumentului se îmbunătățește, reduceți la 1 timp pe săptămână.

Pentru administrare orală

Odată ce în intestin, Polysorb absoarbe de pe membrana mucoasă a organului de bacterii patogene și zguri.

Substanțele dăunătoare sunt îndepărtate treptat împreună cu fecalele. O astfel de curățare a sistemului digestiv are un efect benefic asupra pielii.

Foto: pentru uz intern, pulberea se dizolvă în apă

Instrucțiunile de utilizare în interior sunt, de asemenea, destul de simple.

 • În 0,5 cani de apă răcită fiartă ar trebui să fie diluat 1 lingura. cabane. pulbere (3 g) și se amestecă bine.
 • Suspensie administrată de 3 ori pe zi după 1-1,5 ore după mese.

Cât timp pentru a bea medicamentul depinde de gravitatea acneei și de numărul de erupții cutanate.

Durata medie recomandată a tratamentului este de cel puțin 10-14 zile. Este recomandabil să luați un curs de trei săptămâni, apoi să faceți o pauză de o săptămână, după care, dacă este necesar, repetați recepția.

Contraindicații

Polisorb este un medicament inofensiv, realizat pe baza celui mai pur siliciu. Prin urmare, nu are contraindicații absolute.

Printre rude este de a evidenția:

 • un ulcer gastric sau ulcer duodenal în stadiul acut;
 • esofagita esofagului;
 • sângerare gastrointestinală;
 • obstrucție intestinală acută;
 • vârsta de până la 1 an;
 • hipersensibilitate;
 • Boala lui Crohn.

Cu toate acestea, suspendarea nu trebuie luată în mod incontrolabil.

Acesta este un sorbent puternic, care ar trebui să fie numit de doctor doar în prezența dovezilor.

Regimul este produs, de asemenea, individual.

Este posibil în timpul sarcinii

Foto: în timpul sarcinii, utilizarea medicamentului nu este interzisă

De droguri nu este numai interzis în timpul sarcinii, dar chiar este prescris pentru toxicoza.

Nu are absolut nici un efect asupra fătului. Utilizarea sorbentului în scopuri cosmetice este, de asemenea, permisă. La urma urmei, femeile gravide, ca urmare a valurilor hormonale au adesea acnee. În timp ce alte mijloace nu pot fi utilizate, Polysorb devine o mântuire reală de la erupțiile neplăcute.

Este important să rețineți că numai suspensia preparată poate fi aplicată pe piele, nu pe pudră pură.

Efecte secundare

Atunci când este utilizat în mod corespunzător, Polysorb nu produce efecte negative.

Foto: în unele cazuri se observă roșeață și piele uscată.

 • În cazuri rare, după aplicarea medicamentului pe piele, poate fi observată uscăciunea, iritarea și degresarea. Apoi trebuie să încetați să faceți măști timp de 1-2 săptămâni. Apoi reduceți durata procedurilor la 5-10 minute.
 • Când este ingerat, sorbentul este de obicei bine tolerat, nu provoacă reacții alergice, constipație.
 • Efectele secundare pot apare la persoanele cu intoleranță individuală la dioxidul de siliciu. Apoi, este important să opriți tratamentul cât mai curând posibil.

Costul pentru

Tabel comparativ costul sorbentului pentru acnee în farmacii din Moscova

Cum se utilizează polisorb pentru acnee

Polisorb pentru acnee - un mijloc de a lucra la curățenia pielii noastre și a întregului corp Nou acnee strica starea de spirit? Din nou, nu puteți face față problemei, deși au rezolvat zeci de droguri? Încercați Polysorb pentru acnee, poate că acest remediu va ajuta la tratarea pielii.

Recenzile din acnee Polysorb spun ca medicamentul nu ajuta intotdeauna, dar acest lucru este de inteles, pentru ca nu am intalnit inca mijloacele care vor ajuta de la orice acnee, la orice persoana si in orice moment. Este clar că anumite inflamații ale pielii sunt tratate cu alte medicamente, anumite formațiuni nu se potrivesc substanțelor active ale remedierii, de exemplu, la mulți oameni, de exemplu, intoleranță la Polysorb. În general, există câteva motive pentru care Polysorb împotriva acneei poate să nu funcționeze și, prin urmare, recomandăm întotdeauna utilizarea produselor de acnee numai după ce acestea sunt prescrise de un specialist care înțelege cauza bolii și prescrie un tratament de calitate.

Alegeți polisorb pentru acnee și utilizați-l corect pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Cum acționează acnee polisorb?

De fapt, drogul nu este chiar foarte rău și este prescris pentru multe probleme. Dacă aveți o otrăvire, vărsături, mahmureală, disbioză, toxicoză, dermatită, alergii, atunci puteți fi alocat Polysorb. În plus, este prescris în caz de urticarie, diateză în copilărie, cu astm bronșic, tulburări metabolice și multe alte boli, în special cele asociate cu diferite intoxicații ale corpului.

Polisorb acnee curăță perfect corpul de substanțe nocive și vindecă pielea

Polisorb este utilizat în diete - pentru a curăța corpul și pentru a vindeca pielea în cosmetologie.

Polisorb administrat pe cale orală este distribuit pe tot corpul uman. Acum colectează cu atenție și absoarbe substanțe toxice și tot felul de poluări dăunătoare. Acestea sunt toxine care eliberează microbii, produse de descompunere ale componentelor benefice, toxine exogene și endogene, diverse alergene și așa mai departe.

Polisorb elimină toate substanțele dăunătoare organismului cu ajutorul limfei și sângelui, care le transportă în intestine și de acolo sunt deja excretate în mod natural.

Polisorb este, de asemenea, util în faptul că îndepărtează în mod activ alcoolul, metalele grele, diverse substanțe radioactive, otrăvurile, depășesc doza de medicamente și produse metabolice din organism.

Polisorb pentru acnee are multe alte date pozitive.

Dar există și un minus serios - drogul afișează împreună cu substanțe nocive și benefic și poate, de asemenea, reduce efectele medicamentelor care sunt luate în acest moment.

Cum ajuta polisorbul cu acnee?

Cu toții trebuie să înțelegem că stilul nostru de viață și mediul înconjurător afectează sănătatea pielii. poluarea mediului, regimul de un oraș cald și plin de praf, emisii toxice, lucru dăunătoare la întreprindere, stres constant la birou, o dietă nesănătoasă, modurile biciuit și un stil de viață sedentar - toate acestea conduc la perturbări și perturbări în organism, afectează în mod natural pielea. Acneea și erupțiile rare sunt în continuare cea mai ușoară formă de probleme care pot apărea, deci este necesar să se schimbe ceva sau cel puțin să se mențină și să se curățească corpul din când în când.

Datorită preparatelor speciale care sunt oferite în prezent pe piață, este posibilă curățarea maximă a corpului de substanțe nocive și nu numai posibilă, ci pur și simplu necesară, deoarece aceste substanțe afectează nu numai pielea, ci și organele interne, provocând boli cronice. Prin urmare, este pur și simplu necesar să eliminați toxinele acumulate, zgurii, microorganismele dăunătoare și alergenii și Polysorb pentru acnee poate fi folosit pentru aceasta.

Cât de bun este Polysorb împotriva acneei și este capabil să curățe bine pielea?

Cum să luați polisorb pentru acnee?

Dacă dumneavoastră personal sau cu medicul dumneavoastră ați stabilit că este necesar Polysorb pentru a trata acneea, trebuie să știți cu siguranță cum să beți Polysorb pentru acnee. În general, nu este nimic dificil, deoarece fiecare dintre noi poate lua Polysorb din acnee conform instrucțiunilor, dar merită să ne gândim că în cazuri diferite pot fi prescrise doze și cursuri individuale.

Deci, dacă, după teste și examinări, experții asociază acnee pe corp, acnee și diverse erupții pe motivele pe care le-am menționat mai sus, ar fi recomandabil să vă curățați temeinic corpul cu preparatul. În plus, vi se poate prescrie un curs de vitamine și substanțe nutritive, precum și unelte care promovează vindecarea acneei pe suprafața pielii și amestecarea rapidă a acestora.

După cum este prescris de medic, Polysorb este administrat oral, de trei ori pe zi, la o oră și jumătate după mese. Doza pentru recepție este de 3 grame, care poate fi măsurată cu o lingură de măsurare. Medicamentul este dizolvat în jumătate de pahar de apă fiartă și doar beat.

Înainte de a utiliza Polysorb, este necesar să se determine corect doza de medicament.

Cursul de curățare a corpului durează 3 săptămâni după întreruperea unei săptămâni și, dacă este necesar, repetarea cursului.

Acnee Mask cu Polysorb

Împreună cu administrarea medicamentului în interior, puteți utiliza Polysorb împotriva acneei și exterioară, pregătindu-se pe bază de măști speciale pentru curățarea și vindecarea pielii.

Masca polisorb pentru acnee este aplicată în fiecare zi și până la îmbunătățirea stării pielii.

Pentru a pregăti masca, trebuie să amestecăm un mic pachet de Polysorb în apă caldă fiartă, într-o stare cremoasă. Apoi, cu degetele, masand usor pielea, aplicati remedia gata pentru acnee pe piele. După uscare, spălați-vă masca cu apă caldă și frecați pielea cu un hidratant.

Pielea feței după o mască cu Polysorb va fi curată și proaspătă.

Timpul mediu de prezență a medicamentului pe pielea feței nu este mai mare de 10 minute. În plus, merită să ne amintim că masca nu este aplicată în zona ochiului.

Contraindicații Polisorb și efecte secundare

În ciuda faptului că Polysorb ajută la curățarea corpului de înaltă calitate și utilizarea sa externă - pentru a elimina pielea de acnee, acnee și stralucirea neplăcută, este dăunătoare organismului.

Să nu spun că Polysorb afectează grav fiecare persoană care o primește, dar poate totuși să dăuneze persoanelor cu intoleranță individuală la dioxidul de siliciu, o componentă a medicamentului. El nu provoacă o reacție alergică, dar poate fixa grav intestinele, provocând constipație. Experții sunt sfătuiți să înceteze să mai ia medicamentul dacă acest efect a fost observat.

În plus, nu se recomandă tratament și curățare a corpului Polisorbente copii sub un an, persoanele cu intoleranță individuală, pacienții cu boli intestinale (ocluzie acută) și ulcer gastric și colita ulceroasă, boala Crohn.

Fii atent - Polysorb pentru acnee are contraindicații.

Experții spun că Polisorb nu afectează sarcina - starea de sănătate a mamei, a fătului și a fluxului acestei perioade și, prin urmare, nu este interzisă administrarea acestuia în scopuri cosmetice.

Polisorb MP pentru acnee (video)

Ca orice alt medicament, vă recomandăm să luați în mod deliberat Polysorb cel puțin pentru motivul că, împreună cu substanțe nocive, poate fi îndepărtat din corp și o cantitate suficientă de util, ceea ce nu este foarte pozitiv. Principalul lucru aici este instruirea și cursul corect și să sperăm că Polysorb va ajuta cu acnee și acnee.

Polysorb pentru acnee cum să luați

Cum sa scapi de acnee cu Polysorb

Excesul de acnee, acneea semnalează adesea că zgurii și toxinele s-au acumulat în intestine. Acestea intră în sânge, se răspândesc în tot corpul, îl otrăvesc, provocând probleme ale pielii. Este recomandat să luați polisorb pentru acnee: va colecta bacterii dăunătoare, "gunoiul" care se acumulează în intestine, le va scoate. Organismul va fi eliminat, metabolismul se va îmbunătăți. Cauza va fi eliminată și acneea va dispărea.

Ce este polisorba

Medicamentul acționează în lumenul tractului gastro-intestinal, legând substanțele toxice. Polysorb MP este un sorbent, este utilizat în intoxicații alimentare, infecții intestinale, alergii. Când corpul este curățat, acesta este benefic pentru piele. De la un gram de polisorbant se formează aproximativ 300 de metri pătrați de suprafață absorbantă activă. Suprafața mucoasei intestinale este de aproximativ 200 mp. Pentru comparație: carbonul activ curăță doar 1-2 metri pătrați de "spațiu interior".

Compoziția medicamentului

Polisorb este disponibil sub formă de pudră, ambalat în pungi de unică folosință la o doză de 1 g sau în flacoane (pentru greutate, a se vedea rezumatul). Se prepară o suspensie din această substanță. Sub formă de tablete, medicamentul nu este produs. Ingredientul activ al medicamentului este dioxidul de siliciu coloidal, dacă este compactat pentru o formă de tabletă, medicamentul își va pierde proprietățile. Instrumentul arată ca o pulbere albă, uneori cu o nuanță albăstruie. Nu miroase, dacă scuturați produsul cu apă - se formează o suspensie.

Cum se remediază pentru acnee

Polisorb MP se referă la enterosorbenți, scopul principal al medicamentului este de a scăpa corpul de toxine. Sub acțiunea medicamentului, corpurile microbiene se reunesc, activitatea lor vitală este blocată. Nu există doar o curățare a corpului: organele și sistemele responsabile de detoxifiere sunt evacuate. Acest instrument a fost folosit pentru tratamentul otrăvirii, diatezei copiilor. Apoi utilizarea polisorbului pentru acnee a devenit mai frecventă, deoarece sa dovedit efectiv în această calitate.

Instrucțiuni de utilizare a sorbentului Polysorb

Proprietățile absorbante sunt cunoscute și alte produse naturale. Aplicare similară, de exemplu, în cărbune activ negru. Diferența este că sorbenți similari sunt utilizați pentru nutriția dietetică, iar Polysorb este utilizat împotriva acneei și sub formă de măști. Produsul aplicat pe piele scoate toxine din straturile adânci ale pielii, are o proprietate de uscare. După aplicarea măștilor, se observă efectul de ridicare și curățarea porilor. Cu ajutorul Polysorb, pe piele se formează un strat protector care împiedică murdăria și praful. Medicii prescriu medicamente pentru ulcere și wen.

Acnee masca

Curățirea feței cu Polysorb este ușoară acasă. Puteți combina masca și a lua Polysorb de la acnee înăuntru. Pentru un rezultat durabil, măștile se fac 1-2 ori pe săptămână cu piele uleioasă sau mixtă și 1 dată în 10 zile - dacă este uscată. Cum se face o mască:

 1. Luați 1 g de pulbere Polysorb, se toarnă o lingură de apă.
 2. Se amestecă până la consistența de smântână.
 3. Răspândiți pe față și pe gât cu un strat subțire, încercând să o faceți în mod egal. Nu atingeți zona lângă gură și ochi.
 4. Lăsați compoziția timp de 15-30 minute, apoi clătiți cu apă caldă.
 5. Aplicați o cremă hrănitoare pentru gât și față.

Cum să luați oral

Există câteva reguli care trebuie păstrate înainte de a bea polisorb pentru acnee. Medicamentul este luat sub formă diluată: nu poate fi înghițit uscat. Pulberea este razboltyvayut în 1 / 4-1 / 2 cești de apă. Ca standard, adulții se recomandă să ia 3 grame de 3 ori pe zi. Când utilizați Polysorb pentru acnee, tratamentul este de 2-3 săptămâni, apoi faceți o pauză timp de o săptămână și repetați recepția, observând aceeași doză. Cursurile se repetă pe tot parcursul anului. De fiecare dată când erupția cutanată devine mai mică. Acest lucru este valabil și pentru problema acneei adolescente.

Contraindicații

Polysorb conține siliciu pur omogen, o substanță naturală care nu pătrunde în mediul interior al corpului. Siliconul nu este toxic și nu are contraindicații absolute pentru utilizarea internă și externă. Polisorb în timpul sarcinii nu afectează în mod negativ copilul și mama sa. Este localizat numai în interiorul cavității intestinale, fără a intra în sângele femeii însărcinate și a fătului. Enterosorbentul este prescris mamei însărcinate să curățe corpul de "resturi", cu simptome de toxicoză. Contraindicații relative:

 • boala ulcerului peptic în stadiul acut (stomac, duoden);
 • esofagita.

Nu este recomandat polisorbantul (oricare):

 • în prezența obstrucției intestinale acute;
 • cu intoleranță individuală la medicament;
 • copii până la un an.

Există medicamente care sunt considerate un analog al lui Polysorb. Acestea sunt enterosorbente, dar cu o substanță activă diferită. Nu există medicamente pe deplin compatibile cu POLYSORB pe piața rusă. Aceste medicamente ajută de asemenea la îndepărtarea toxinelor din corpul uman, dar nu le folosiți sub formă de măști. Analogi relativi ai lui Polysorb:

 • Enterosorb (pulbere);
 • "Neosmectin" (suspensie, utilizat în pediatrie);
 • "Microcel";
 • "Enterosgel";
 • "Filtrum-STI";
 • Carbon activat.

Video despre cum să utilizați Polysorb în pulbere de acnee

Recenzii de Polysorbe pentru fata

Veronica, 26 de ani. Acneea a început să apară acum un an, la fel ca în adolescență! Am fost șocat, am încercat să le smulg, să le usucă, chiar le-am stors, dar au devenit mai mult. Mi sa recomandat acest medicament, am făcut măști și am luat-o înăuntru. Cursuri - două săptămâni, apoi o pauză de o săptămână și din nou. Ma ajutat.

Angelina, 31 de ani. Am suferit mult timp de la acnee, nu știam cum să scap de acnee. El a fost un dermatolog, a spus el - problemele se află înăuntru, trebuie să curățați corpul. Am aflat despre instrumentul Polisorb, încercat. Până la sfârșitul celei de-a treia săptămâni de la recepție am văzut un rezultat bun. Ea a luat o pauză, a repetat cursul, efectul a crescut. Pielea a încetat să mai fie grasă. Rasstele au trecut.

Jaroslav, 22 de ani. Acesta este un remediu bun pentru acnee, trebuie doar să vă obișnuiți. Ca și cum băutură divorțată de cretă sau ceva de genul ăsta. Dar ajută bine, umerii și fața mea au fost acoperite cu acnee. Au început repede să se usuce, altele noi nu apar înainte de a face un singur curs de Polysorb.

Evgenia, în vârstă de 36 de ani. Fiica mea are o varsta de tranzitie (14 ani), acnee a devenit o tragedie imensa pentru ea! Cheltuie o mulțime de bani pe tot felul de tonice, până când au învățat despre Polisorb. Este ieftin, nu gustos, și acționează în realitate! Eu am inceput sa fac masti cu acest instrument, pielea arata mai proaspat. Fiica este fericită, se rotește la oglindă.

Cum să luați polisorb pentru acnee - măști eficiente

ATENȚIE! Înainte de a citi articolul, aflați cum în 2 SĂPTĂMÂNI poți să scapi de riduri în jurul ochilor și să devii mai tânăr de 30 de ani. Citiți mai mult >>>

Polysorb pentru față este utilizat în cosmetice pentru curățarea profundă a pielii. Este recomandat în mod tradițional să se ia pe cale orală pentru a elimina toxinele din organism. Efectul terapeutic al medicamentului poate fi utilizat pentru utilizare externă. Este util să luați Polysorb în tratamentul complex al acneei, dermei problematice, pentru a găsi piele proaspătă, curată și radiantă.

Beneficiile polisorb pentru piele

Proprietăți utile ale pulberii:

 1. Curăță și tonuri.
 2. Îndepărtează toxinele și oxidanții.
 3. Stimulează procesele de schimb.
 4. Îmbunătățește circulația sângelui și respirația cu oxigen.
 5. Reglează glandele sebacee.
 6. Ameliorează inflamația și iritarea.
 7. Tratamentul acneei.

Compoziția conține dioxid de siliciu coloidal, care are un efect complex. Curăță delicat integri, neutralizează bacteriile patogene, activează fluxul sanguin și saturația cu elemente valoroase.

Contraindicații

Poate fi utilizat extern pentru toate tipurile de piele, medicamentul este eficient chiar și pentru epiderma sensibilă. Singura contraindicație va fi intoleranța individuală, prin urmare, merită efectuat un test asupra încheieturii mâinii.

Metode de aplicare

În cosmetologie, cea mai comună este utilizarea polisorbului pentru acnee, pete negre și acnee dureroasă. De asemenea, acest instrument minunat va fi o bază excelentă pentru pregătirea măștilor și a scruburilor de curățare. Pentru pielea cu probleme, se poate dilua până la consistența unei paste și se aplică exclusiv pe acnee.

Cititorii nostri recomanda!

Există un instrument care vă ajută să restabiliți rapid tonul obosit al pielii, străluciți, îndepărtați ridurile, chiar și cele mai adânci netezi și, de asemenea, reduce inflamația și strânge porii. Acesta este un "ser inovator cu acid hialuronic". care conține numai 100% ingrediente naturale, iar eficiența serului inno GIALURON este dovedită clinic. Revizuire: ". După o săptămână, ridurile din jurul ochilor au devenit mult mai mici, pielea din jurul lor sa aprins. Și în jumătate de lună, atât cercurile, cât și sacii au dispărut complet! Dispărut - înseamnă fără urmă! Picioarele "cioară" au dispărut practic, în timp ce ridurile mai mari au fost "uscate". Oh, acesta este rezultatul. "

Polysorb este utilizat pentru a curăța pielea feței, precum și prin ingestie. Conform instrucțiunilor, pulberea trebuie diluată cu apă, în formă uscată nu poate fi luată. Este necesar să se ia în considerare doza pentru fiecare persoană, cât de mult să beți polisorb depinde de greutatea persoanei. Schema de polisorb de băut depinde de boala sau starea care a provocat intoxicație.

La fel de eficient pentru a fi utilizat pentru piele matură. Eliminarea toxinelor și a produselor de descompunere contribuie la reînnoirea rapidă a celulelor și la oxigenare. O cantitate mică de pulbere poate fi adăugată la apa micelară pentru a elimina machiajul, pentru a spori efectul curățării. Prețul depinde de volum, îl puteți cumpăra în acces liber în orice farmacie. Cost 3 gr. de la 35 p. 25 gr. de la 200 p. 50 gr. - de la 350 p. Există, de asemenea, analogi ai medicamentului - lactofiltrum, enterosgel, poliphepanum, neosmectin.

Rețete de masaj cu fața la domiciliu de la Polisorb

Este ușor să vă îngrijiți fața cu propriile mâini, îmbunătățind starea ei, rezolvând problemele cosmetice. Medicamentul farmaceutic ajută la scăderea inflamației și roșeață. Compoziția unică face pudră de neînlocuit atunci când curăță dermul delicat, delicat, predispus la alergii.

Mască de curățare

La domiciliu, nu este dificil să pregătiți o procedură pentru curățarea feței. Efectiv elimină pete negre și inflamații, ajută să se descurce cu peeling. Datorită îndepărtării stratului superior al celulelor, saturația oxigenului se îmbunătățește, procesele metabolice sunt activate. Ușor de utilizat pentru a obține un bronz uniform, precum și pentru a restaura culoarea după plajă.

componente:

Se amestecă pulberea farmaceutică cu lut, salvie se mănâncă fin într-un mortar. Combinând componente, diluat cu o cantitate mică de apă minerală. Aplicați amestecul cu mișcări circulare ușoare, urmând liniile de masaj. Lăsați să acționați timp de opt / zece minute, apoi puteți spăla. Aplicați procedura de curățare este utilă de două ori pe săptămână, de preferință seara.

Mască de ridicare

Aplicare eficientă pentru întinerirea pielii cosmeticelor de uz casnic. Folosind procedura disponibilă, puteți mări tonul și elasticitatea elementului, strângeți conturul ovalului. Datorită medicamentului, procesele metabolice sunt accelerate, sinteza elastinei este activată.

componente:

Kelp mănâncă într-un măcinător de cafea în pulbere, se toarnă apă caldă timp de zece minute. După aceasta, adăugați sorbent și unt de shea, se amestecă bine și se distribuie într-un strat subțire pe capace aburit. Lăsați să acționeze timp de cincisprezece / douăzeci de minute, apoi puteți îndepărta resturile unui burete umed. Utilizați o mască în șapte / zece sesiuni.

Măști antiinflamatoare

Ea are un efect uimitor de a face față inflamației și răspândirii problemei dermei acneei. Este util să se efectueze procedura pentru pielea grasă, masca reglează activitatea glandelor sebacee, elimină toxinele și toxinele. Datorită unei proceduri eficiente, puteți uita despre porii largi și tenul nesănătoase.

componente:

 • o lingurita de polisorb;
 • o lingurita de drojdie;
 • 3 picături de ulei de chiparos.

Medicamentul de farmacie combinat cu granule de drojdie, se amestecă bine, poate fi diluat cu apă. Apoi introduceți ulei de vindecare, integratele trebuie curățate temeinic, apoi evaporate. Pentru a distribui masa pe liniile de masaj, este necesar să excludem doar pielea delicată a pleoapelor și triunghiul nazolabial. Lăsați cosmeticele timp de zece / douăsprezece minute, după care puteți completa modul obișnuit. Utilizați suficient pentru prevenire o dată pe săptămână, cu erupții grele, crește frecvența de până la trei ori.

albire

Folosind o mască de prescripție cu un medicament de la farmacie, poți să scapi de pigmentare și de laxitatea integrității. Polysorb este, de asemenea, eficient împotriva ridurilor datorită acțiunii de detoxifiere. Pielea este reînnoită, procesele de circulație sanguină sunt accelerate, masca are un efect tonic excelent.

componente:

 • o lingurita de polisorb;
 • lingurita smantana;
 • banana;
 • 3 picaturi de ulei esential de patchouli.

Pulberea farmaceutică combinată cu smântână răcită, frământați cu atenție fructul cu o furculiță pentru a obține o consistență omogenă. După ce au fost amestecate toate ingredientele, este posibil să se distribuie pe suprafața curată a feței un strat destul de dens. Lăsați măștile timp de cincisprezece / douăzeci de minute, apoi puteți îndepărta ușor reziduul cu un tampon de bumbac umed. Repetați tratamentul facial cel puțin de două ori pe săptămână.

Acnee și acnee

Masca efectivă de acnee polisorb va observa un rezultat pozitiv după prima aplicare. Utilizat efectiv pentru tratamentul acneei, normalizarea glandelor sebacee. Opreste rapid raspandirea infectiei, se usuca acnee, amelioreaza rosul si sensibilitatea dureroasa. Datorită procedurii, este posibil să se mărească parametrii imuni ai corpului, pentru a întări capilarele subțiri.

componente:

 • 10 gr. Polysorb;
 • 5 gr. zincul unguent;
 • 2 picături de eter de arbori de ceai.

Pentru a combina praful cu unguent de zinc, se recomandă diluarea consistenței groase cu apă termală, apoi introduceți eterul de arbore de ceai. Pentru a distribui masca după abur cu o compresă, într-un strat subțire, urmând liniile de masaj. Procedura este concepută pentru cincisprezece / optsprezece minute, după care puteți elimina resturile metodei obișnuite. Pentru a utiliza o mască terapeutică de trei ori / cinci ori pe lună, cu erupții abundente, merită să țineți un curs de cinci proceduri.

Reteta video: Masca Polysorb pentru acnee acasa

răcoritor

După sărbători, trebuie să știți cum să faceți o mască care întoarce rapid prospețimea și elasticitatea pielii. Scoaterea puffiness. complexul se îmbunătățește, pielea devine moale și catifelată. Datorită medicamentului din farmacie, puteți elimina imediat urmele de insomnie și oboseală.

componente:

 • Art. lingura polisorb;
 • 2 linguri. linguri de brânză de vaci;
 • lingurita aloe;
 • linguriță de unt de cacao.

Treceți brânza de vaci printr-o sită fină, adăugați ulei nutritiv, suc stoarit și pulbere farmaceutică. Se amestecă bine masa și se aplică cu un strat gros pe capace, se pune un prosop umed pe partea de sus. Lăsați douăzeci de minute, apoi terminați ca de obicei. Utilizați trei / cinci ori pe lună.

Recenzii privind utilizarea pulberii

Svetlana, 37 de ani

Fac toate procedurile de îngrijire la domiciliu. Masca Polysorb, una dintre favoritele, oferă o curățare profundă, puteți chiar să scăpați de puncte negre. Un instrument ieftin și nu poate fi comparat cu produse de marcă scumpe, pielea este moale, actualizată, refăcută.

Recent am aflat că polisorb ajută la acnee. Fac o pastă, diluez doar pudra cu apă și se aplică numai la anghilă. Doar într-o zi reușesc să fac față unor inflamații, fața mea este curată și nu trebuie să caut metode de deghizare.

Ca acest articol? Trimiteți-vă prietenilor! Mulțumesc)

Polysorb ajuta acnee?

"Polysorb MP" ("Polysorb") este un sorbent cu proprietăți și capacitatea de purificare a corpului. Scopul său principal este legarea toxinelor și a altor microorganisme, trecând prin organele tractului gastrointestinal. Acest sorbent îndepărtează îndeosebi toxinele, virușii, bacteriile, alergenii etc.

Ce este "Polysorb" și care este utilizarea sa?

După cum sa menționat deja, "Polysorb" este un sorbent. Substanțele absorbante sunt solide (sau lichide) care absorb foarte selectiv (sorb) diferite tipuri de substanțe dizolvate dăunătoare, microorganisme etc. Acestea reacționează cu substanța absorbită într-o reacție chimică, o leagă și o elimină din organism prin fecale.

Cu alte cuvinte, Polysorb joacă rolul unui magnet care "leagă" bacteriile dăunătoare și toxinele în sine, după care părăsește corpul în mod natural, luându-le cu el. Nu există părți ale acestui agent în organism, deoarece acesta se prezintă în forma sa originală, iar structura compoziției sale chimice nu se schimbă în nici un fel.

Beneficiile produsului "Polysorb" sunt indiscutabile, contribuie la combaterea și prevenirea nenumăratelor boli și afecțiuni. Luați în considerare cele mai importante avantaje ale acestui instrument:

 • Nu conține glucoză, conservanți, coloranți și alți aditivi chimici străini.
 • Nu afectează în mod negativ organele din tractul gastrointestinal, nu încalcă aciditatea sucului gastric, nu este absorbit în sânge.
 • Absortează substanțe dăunătoare (toxine, microorganisme etc.) și este eliminată împreună cu acestea într-un mod natural complet, fără reziduuri.
 • Se lasă să se amestece nu numai cu apă obișnuită, ci și cu suc (fără pulpă), băuturi din fructe și chiar apă minerală.
 • Efectele secundare sunt atât de minore încât Polysorb este permis (dar nu este recomandat) pentru a fi utilizat de către lactație, gravide și chiar bebeluși de la naștere.
 • Rezistența efectelor pozitive asupra organismului este comparabilă cu utilizarea a 120 de tablete de carbon activ și de multe ori chiar mai mult.
 • Are cea mai mare capacitate de sorbție (peste 300 mg), care este principalul indicator al sorbentului.

"Polysorb" a fost utilizat cu succes în tratamentul multor boli, principalele dintre acestea fiind:

Impact și contraindicații

Deoarece acest medicament curăță perfect corpul, este recomandat în special pentru utilizarea în lupta împotriva acneei sau acneei.

Principalele cauze ale erupției cutanate sunt considerate a fi:

 • tulburări hormonale;
 • stres;
 • mediu dăunător (în special poluarea aerului);
 • îngrijire cosmetică necorespunzătoare;
 • stil de viață nesănătos;
 • condiții de muncă dăunătoare;
 • dieta necorespunzătoare, probleme la nivelul intestinului.

Dacă cauza erupției este stresul sau tulburările hormonale, Polysorb poate ajuta doar puțin datorită îmbunătățirii generale a metabolismului și a vitalității sporite (în acest context, organismul va fi mai ușor să facă față cauzei acneei). Dar problema se schimbă dramatic în toate celelalte cazuri.

Acumularea de substanțe nocive în diferite părți ale corpului (în special intestinele) este rezolvată în mod ideal de Polysorb din cauza efectului de curățare asupra corpului și a normalizării muncii sale. Dermatologii confirmă faptul că o mare parte din funcționarea defectuoasă a glandelor sebacee reprezintă prezența toxinelor, a depozitelor dăunătoare și a zgurii care vin cu alimente de slabă calitate și în ecologie săracă (organismul nu are timp să se scape de ele). Aceste substanțe sunt prezentate Polysorb cu succes și calitativ, care are unul dintre cele mai bune efecte în lupta împotriva acneei.

Dar, înainte de a începe să luați medicamentul, ar trebui să acordați o atenție deosebită contraindicațiilor:

 • ulcer gastric, ulcer duodenal;
 • intestinal;
 • sângerare în tractul gastro-intestinal.

O atenție deosebită trebuie acordată intoleranței individuale a componentei Polysorb (dioxid de siliciu coloidal). Această intoleranță este extrem de rară, dar dacă se confirmă, este interzisă utilizarea medicamentului.

Consecințele utilizării "Polysorb" pot fi:

 • reacții alergice cauzate de intoleranță;
 • dispepsie;
 • constipație.

Deși aceste reacții adverse sunt extrem de rare, acestea trebuie încă luate în considerare pentru a nu le atribui în mod greșit unei alte boli. Dacă tolerabilitatea medicamentului nu este foarte bună, vă recomandăm să acordați atenție unui alt tip de sorbent, și anume Enterosgel. care este, de asemenea, utilizat în mod activ în lupta împotriva acneei.

Consumul de "Polysorb" pentru mai mult de 14 zile poate duce la constipație și poate contribui la încălcarea absorbției vitaminelor și în special a calciului. Se recomandă întreruperea utilizării medicamentului timp de două săptămâni pentru a evita consecințele negative.

Pentru a preveni constipația din utilizarea acestui medicament, se recomandă să beți o mulțime de fluide (cel puțin 2 litri de lichid pe zi).

Cum să luați polisorb?

Pentru a curăța corpul (și apoi a scăpa de acnee) ar trebui să urmeze un curs de două săptămâni de a lua medicamentul. Se folosește după cum urmează:

 • De la 1 lingura de "Polysorb" și. un pahar de lichid este preparat suspensie (după amestecarea substanței solide se află în stare lichidă, în starea nedeterminată, cele mai mici particule) în stare necontaminată).
 • Consumă această suspensie ar trebui să fie de 3 ori pe zi. Pentru a preveni constipatia, cantitatea de lichid poate fi crescută.

"Polisorb" este necesar în mod exclusiv sub forma unei suspensii apoase. Luați drogul în formă uscată este strict interzisă.

Dozajul medicamentului depinde de greutatea persoanei care o utilizează:

 • 1 gram (o lingurita cu un deal) - o singura doza pentru copii;
 • 3 grame (o lingură cu diapozitiv) - doza medie unică pentru adulți.

Doza trebuie să fie minimă pentru sugari și să crească în funcție de greutate (maximum 60 kg).

 • Cu o greutate de până la 10 kg, doza trebuie să fie de 1 g de medicament pe zi (0,3 g pe recepție).
 • De la 10 kg la 60 kg, doza trebuie să crească în funcție de greutate de la 0,5 g pe recepție, până la 3 - 3,5 g pe recepție.

Deși acest medicament și nu există cazuri (și de fapt) supradozaj, trebuie să luați în considerare cu atenție definiția dozei pentru a reduce probabilitatea reacțiilor adverse.

Mască Polysorb pentru acnee

"Polysorb" poate fi folosit nu numai în interior, ci și local, și anume - pentru a face o mască de față. Pentru pregătirea sa:

 • Se amestecă 2 linguri de medicament cu o cantitate mică de apă la temperatura camerei pentru a forma un amestec gros.
 • În orice mod convenabil, acest amestec este aplicat uniform pe față.
 • Aplicarea unei măști poate fi însoțită de ciupirea, dar aceasta este o reacție cutanată standard la sorbenți.
 • După 15 minute, masca este spălată cu apă caldă.
 • Pentru a completa efectul, se aplică o cremă hrănitoare pe față.

Aplicați o mască ar trebui să fie de cel mult 2 ori pe săptămână, astfel încât să nu usuce pielea.

Dacă pielea este uscată sau deteriorată, nu se recomandă aplicarea unei măști. Datorită proprietăților de "tragere" a medicamentului, pielea poate fi uscată și mai mult.

Cum să utilizați "Polysorb" în pregătirea măștilor de față, uitați-vă în videoclipul prezentat.

Utilizarea Polysorb ca agent de curățare este cea mai potrivită soluție. Datorită proprietăților sale și capacității de a curăța cu succes corpul de substanțe nocive, leziunile acneei nu vor rămâne pe față pentru o lungă perioadă de timp și sunt puțin probabil să apară imediat după folosirea medicamentului.

Cum să alegi și să folosești unguentul de la Wen

Acnee pe limbă: cauze și metode de tratament