Evitați acneea

Cu o lipsă de vitamine în organism, apar diverse tulburări. Pentru piele, sunt obligatorii vitaminele A, C, E și grupa B. În caz de lipsă, descuamare, uscăciune, erupții pot fi observate.

Coșuri pe frunte

Toți cei care au trecut prin adolescență trebuiau să se familiarizeze cu erupțiile cutanate pe frunte.În momente de ajustare hormonală puternică, fruntea "înflorește" cu puncte negre, erupții cutanate și cosuri roșii de acnee.

Pimple pe limba

Folosirea superstiției folclorice spune că un șuvoi scurs pe limbă indică o limbă de bârfă, mincinoasă și neplăcută. Desigur, nu este.Un cos pe limba poate apărea la orice vârstă, în orice moment al anului, din motive complet diferite.

Mască de față cu aspirină

Ce nu au inventat fetele, pentru a prelungi tinerii, pentru a face pielea feței netedă și catifelată, fără cosuri și pete de pigment. Adesea au folosit cele mai uimitoare compoziții.

Albastru de argilă

Înregistrați-vă pentru a lăsa o recenzie.
Este nevoie de mai putin de 1 minut.Cumpăr sub formă de pulbere și în magazine specializate. Odată ce l-am cumpărat pe Internet, în pachet era 50% nisip în loc de lut, se crăpa pe față.

Pimple în urechi - cum să tratăm?

Acnee în urechi - fenomenul nu este atât de rar și familiar pentru aproape toată lumea. Dacă simțiți că un cos a sărit în auriculă și doare, nu vă grăbiți să faceți panică și să selectați imediat soluția optimă.

Cum să tratăm acnee pe nas și de ce apar?

Pentru eliminarea completă a acneei, a petelor negre și a acneei cauzate de diferiți factori, mulți dintre cititorii noștri folosesc un mod revoluționar bazat pe cosmeticele medicale naturale, permițând să vindece cel mai grav stadiu de acnee în doar 1 lună.

Acnee: scapa repede!

Sunteți aiciMi se pare că aproape fiecare fetiță a atins cel puțin o dată această problemă, dar nu se poate face nimic. Sau este posibil?Când deschid articole pe Internet, văd: Pentru a scăpa de acnee, trebuie să stabiliți o îngrijire a pielii competentă și bla bla blah!

Differin

Forme de eliberareInstrucția diferinaDifferin (adapalen) - un medicament pentru tratamentul acneei. Acneea (acnee) este o boală comună care afectează aspectul și, din acest motiv, are un efect semnificativ asupra stării psiho-emoționale.