Tratamentul lichenilor, demodicozelor și acneei cu unguent Unguent Yam Bk - compoziție. instrucțiuni de utilizare și contraindicații

Pielea animalelor, ca și oamenii, suferă adesea de defecte de diverse etiologii. Există cazuri în care boala este transmisă de la animal la om, astfel încât medicamentele veterinare pot fi utilizate pentru tratament. Medicament utilizat pentru tratarea bolilor de piele - unguent Yam Bk. Acesta este un medicament foarte eficient pentru uz local.

Yam Unguent - compoziție

Producătorul indică faptul că crema Yam este un medicament slab toxic, fungicid și bactericid, care este o masă groasă de consistență densă. Componentele cremei îi conferă un miros creol ascuțit. Compoziția include următoarele ingrediente:

 • acid salicilic;
 • oxid de zinc 10%;
 • sulf 10%;
 • tar;
 • Creolin non-fenolic;
 • lanolină;
 • terpentină și petrolatum.

Componentele sunt selectate astfel încât Yam Bk să ajute la înmuierea și respingerea stratului superior al pielii, să accelereze vindecarea, să distrugă paraziții, să fie un antiseptic excelent și are un efect acaricid. Unguentul luptă efectiv împotriva agenților patogeni de trichofiere, scabie, tratează eczemă, microsporie, dermatită și alte boli. Este folosit pentru a trata animalele și oamenii.

Instrucțiuni pentru om

Unguent Yam pentru oameni este aplicabil în tratamentul bolilor care apar în timpul activării căpușelor din genul Demodex:

 1. Rozacee. Pielea feței se rouește, apar erupții roz, care se transformă treptat în mici umflături și ulcere. Grupul de risc include femei peste 30 de ani cu păr roșu și piele echitabilă.
 2. Acnee. Pielea pacientului devine gri pământesc, neregulat. Acnee, iritații, fulgi, roșeață apar, pleoapele se revărsau cu sânge, persoana devine repede obosită. La radacinile genelor apar baloti, care sunt boala identificabila vizual.
 3. Zoster. Boala infecțioasă a pielii. Se caracterizează prin leziuni ale pielii și apariția formărilor nodulare. Este adesea transmisă de la animal la om, apare cu o imunitate redusă, stres, poate o manifestare a bolii după o transfuzie de sânge.

Înainte de procedură este necesară spălarea feței cu un antiseptic. Aplicați un mijloc de strat subțire pe zonele problematice ale feței și pe zonele sănătoase din apropierea lor. Producătorii recomandă unguent de frecare în piele. Yam Bk se aplică pe piele de 1-2 ori pe zi. Cursul de tratament poate dura de la o lună până la două luni. Instrumentul oferă rezultatul după o săptămână de utilizare. Înainte de utilizare, unguentul Yam de la demodicoză pentru om trebuie amestecat temeinic.

De la demodicoză

După tratamentul facial, produsul este aplicat pe pielea afectată. Primele 3 zile din cursul tratamentului trebuie spălate în cel mult 5 minute de la aplicare, în a patra zi perioada de prescripție trebuie mărită la 10 minute, în a cincea zi - până la 15 minute. Având produsul pe față pentru o lungă perioadă de timp poate provoca iritații și arsuri. Produsul este îndepărtat cu un tampon cu ulei vegetal și apoi cu apă caldă.

Din lipsă

Yam Bq este utilizat pentru a trata lichenul, trichofierea, eczema. Înainte de a aplica persoana care este lipsită, ea este tratată cu iod. Atenție: nu este nevoie să eliminați crustele. Unguentul este aplicat cu un strat gros pe lichen și pe pielea din jurul acestuia. Mijloacele sunt spălate numai înainte de următorul unguent de desen. Stick locul afectat nu poate fi! Pentru a preveni murdărirea, puteți atașa un bandaj sau o cârpă. Cursul de tratament durează aproximativ o lună.

Pentru acnee

Pentru a obține cel mai bun efect, se recomandă spălarea feței cu săpun de gudron sau antiseptic. După prepararea pielii, produsul este aplicat cu mișcări punctate în locurile cu defecte. În primele trei zile de tratament, unguentul trebuie aplicat timp de 5 minute, apoi la 10, treptat, timp de 15 minute. Este necesară spălarea temeinică a compoziției și aplicarea unui produs de hidratare pe pielea uscată. O supradoză de unguent poate provoca arsuri și înroșire.

Contraindicații

Unguent Yam pentru oameni, deși este aplicabil, dar are următoarele contraindicații:

 1. Intoleranța și hipersensibilitatea organismului la oricare dintre componentele medicamentului.
 2. Consolidarea cresterii parului.
 3. Utilizarea altor medicamente pentru uz extern.
 4. Nu este recomandat să se utilizeze unguent la femeile însărcinate și care alăptează.
 5. Instrumentul nu poate fi folosit pentru copiii cu vârsta de până la șase ani.
 6. Reacție alergică după aplicare.

Preț Yam Bk

Unguent bactericid Yam Bk se vinde în farmacii veterinare și magazine online, farmacii online. Prețul produsului în Moscova depinde de locul de cumpărare și dimensiunea pachetului. Medicamentul dermatologic este un mijloc comun, prin urmare, nu apar dificultăți în ceea ce privește cumpărarea acestuia. Atunci când cumpărați pe Internet, verificați cu atenție momentul în care primiți data de producție a comenzii: un produs cu o durată de valabilitate a produsului poate provoca un rău iremediabil pacientului.

Unguent Yam Bq

Descrierea datei de 18 februarie 2017

 • Nume latin: Unguentum Yam BK
 • Ingredient activ: sulf + Oxid de zinc
 • Producator: AO Plant "Preparate veterinare" (Rusia)

structură

Compoziția acestui unguent ca ingrediente active a inclus sulf și oxid de zinc.

Opțional: petrolatum, acid salicilic, creolin bizhenolic sau lizol, gudron, terebentină, lanolină, apă distilată.

Formularul de eliberare

Acest remediu se face sub formă de unguent extern, ambalat în cutii de polimer cu o capacitate de 20 de grame până la 1 kilogram.

Acțiune farmacologică

Bactericid, uscat, astringent, fungicid, antiinflamator, antiseptic, acaricidal, keratolitic.

Farmacodinamică și farmacocinetică

Pentru animale

Agentul terapeutic veterinar Yam Bq sub formă de unguent extern, cunoscut și ca unguent Yam Ros sau pur și simplu Yam unguent pentru animale, este un preparat combinat, foarte eficient, pentru uz topic, utilizat pentru tratarea diferitelor boli dermatologice inerente animalelor domestice și agricole. Acest medicament prezintă activitate împotriva agenților patogeni patologici ai scabiei și trichofitei, destul de eficient cu multe dermatite, eczeme și alte patologii ale pielii. Efectul sinergie al ingredientelor selectate în mod special al medicamentului se manifestă prin activitatea sa pronunțată fungicidă și acaricidă, precum și prin efectele keratolitice, antacide, astringente și antiseptice, care contribuie la procesul de recuperare rapidă. Pentru animalele cu sânge cald, acest agent terapeutic este slab toxic, utilizarea acestuia nu este însoțită de un efect sensibilizant și iritant.

Pentru oameni

Calitatea acaricidă și antiseptică înaltă a medicamentului poate fi utilizată pentru oameni, și anume ca agent terapeutic pentru demodicoză și rosacee, dezvoltat ca urmare a activării căpușelor din genul Demodex. Aplicați acest remediu pentru acnee, cioban, comedoane, acnee, papule și alte elemente ale erupțiilor cutanate nu este recomandată. Pentru om, unguentul Yam de la demodicoză și rosacee este de asemenea slab toxic, dar datorită acțiunii agresive a ingredientelor sale (sulf, gudron, terebentină) cu aplicare frecventă și necontrolată pe pielea delicată a feței poate provoca iritații și chiar arsuri.

Indicații pentru utilizare

Pentru animale

Indicațiile pentru utilizarea acestui remediu la animalele domestice și animalele de fermă sunt bolile de piele declanșate de activarea căpușelor psoroptoide și sarcoptoide (dermatită, eczeme), precum și microsporii, scabie, trichofitoză etc. De asemenea, prescris unguent Yam Bk de la privarea pentru câini și alte animale de companie (cu excepția pisicilor).

Pentru oameni

Unii dermatologi recomandă pacienților săi să utilizeze acest medicament pentru demodicoză și rosacee, care s-au dezvoltat ca urmare a activării căpușelor din genul Demodex.

Contraindicații

Pentru animale

Utilizarea medicamentului este interzisă atunci când hipersensibilitatea observată a animalului la componentele medicamentului.

Pentru oameni

Nu trebuie prescris la femeile gravide și care alăptează, precum și la persoanele cu hipersensibilitate personală la orice ingredient al unui agent terapeutic, hipertrichoză, piele deteriorată mecanic (zgârieturi, fisuri, hematoame etc.).

Efecte secundare

Pentru animale

Nu au existat complicații sau efecte secundare atunci când se utilizează medicamentul pentru tratamentul animalelor.

În caz de hipersensibilitate a animalului la ingredientele medicamentului și identificarea iritației pielii trebuie să înceteze utilizarea acestuia, să elimine unguent rezidual cu un tampon și să spele pielea cu apă.

Pentru oameni

Cu hipersensibilitate personală pot apărea fenomene alergice.

Cu utilizare prelungită și frecventă, pot fi observate iritații ale pielii sau chiar arsuri.

Unguent Yam Bk, instrucțiuni de utilizare

Pentru animale

Această remediere este destinată exclusiv utilizării locale (externe).

Fără pre-tăierea părului și îndepărtarea crustelor, un strat subțire de unguent bine amestecat trebuie aplicat pe zonele afectate ale pielii animalului, afectând 2-4 centimetri de piele în jurul lor, în timp ce frecarea ușor a agentului în suprafața de tratat. În funcție de gravitatea observată a leziunii, zonele problematice ale pielii sunt tratate timp de 7-10 zile de 1-2 ori în 24 de ore.

Testele de control microscopic, obținute după 10 zile de la ultima aplicare a medicamentului. În cazul detectării repetate a agenților patogeni patologici, tratamentul este reluat.

Pentru a împiedica lingerea medicamentului, poate fi folosit un bandaj sau un guler special pentru gât pentru animale mici.

Pentru oameni

Instrucțiunile pentru oameni implică de asemenea numai utilizarea externă a medicamentului.

Înainte de a utiliza medicamentul, este necesar să tratați pielea feței cu un antiseptic sau să spălați fața cu săpun de gudron, cu ajutorul căruia crește eficiența tratamentului.

După amestecarea profundă a unguentului, pacientul trebuie să aplice un strat subțire (sau să utilizeze o aplicație punctată) pe zonele problematice ale pielii și pe zonele sănătoase ale pielii din jurul lor, în timp ce frecvent leagă ușor medicamentul în piele.

Procedurile pentru aplicarea unui agent terapeutic se efectuează o dată sau de două ori pe zi. În primele trei zile de tratament, timpul petrecut pe piele nu trebuie să depășească 5 minute. În cea de-a patra zi de tratament, această perioadă trebuie crescută la 10 minute, iar puțin mai târziu, până la 15 minute. Mențineți unguentul pe pielea feței mai mult de 15 minute nu este recomandat, deoarece poate provoca iritarea pielii și chiar arsuri.

După fiecare procedură de aplicare, este necesară îndepărtarea cu grijă a resturilor de agent terapeutic cu un tampon de bumbac umezit în ulei vegetal și spălare cu apă caldă.

Un astfel de curs terapeutic durează de obicei între 1 și 2 luni, deși se observă o îmbunătățire vizibilă a stării pielii (reducerea inflamației și peelingul crustelor) după 7-10 zile.

După 14 zile, pacientului i se recomandă să efectueze studii de control microscopic ale materialului cutanat din locurile leziunilor și, dacă sunt detectați agenți patogeni dureroși, continuați tratamentul.

supradoză

Pentru animale

Nu s-au identificat simptome negative ale supradozajului cu utilizarea medicamentului pentru tratamentul animalelor.

Pentru oameni

Utilizarea frecventă și / sau prelungită a acestui agent terapeutic (mai mult de 15 minute pe zi) poate cauza iritații ale pielii și chiar arsuri.

interacțiune

Nu utilizați medicamentul în paralel cu alți agenți terapeutici externi.

Condiții de vânzare

Fără prezentarea unui formular de rețetă.

Condiții de depozitare

Indicatorii de temperatură ai depozitării medicamentului trebuie să fie menținuți în intervalul de la 0 ° C la 30 ° C. Unguentul trebuie păstrat într-un recipient fabricat închis.

Perioada de valabilitate

Sub rezerva recomandărilor privind depozitarea - 2 ani.

Instrucțiuni speciale

Datorită sensibilității ridicate la gudron, nu recomand utilizarea acestui medicament pentru tratarea pisicilor.

Trebuie amintit faptul că mirosul special cauzat de includerea terebentinei și gudronului în preparat rămâne pe pielea tratată pentru o lungă perioadă de timp, iar unguentul însuși este slab absorbit și, datorită consistenței sale grase, poate contamina îmbrăcăminte și / sau lenjerie de pat, care este ulterior dificil de spălat.

Când utilizați medicamentul, trebuie să respectați toate regulile existente de siguranță și igienă personală, prescrise pentru a lucra cu agenți terapeutici externi. După ce procedura de aplicare a mâinii este terminată, este necesar să o spălați cu grijă cu apă caldă săpată.

În cazul contactului accidental al unui agent terapeutic cu piele sănătoasă sau mucoase oculare, acestea trebuie spălate cu o cantitate mare de apă caldă (pentru piele poate fi folosit un tampon de bumbac înmuiat în ulei vegetal).

Persoanele cu hipersensibilitate personală la componentele medicamentului ar trebui să evite contactul direct cu acest medicament. Dacă sunt detectate manifestări alergice sau dacă un unguent este înghițit neintenționat, trebuie să căutați imediat asistență de la o instituție medicală.

Containerele goale de sub un medicament nu mai pot fi folosite în scopuri menajere (în special legate de depozitarea alimentelor), trebuie eliminate împreună cu deșeurile menajere.

Pentru copii

Informațiile fiabile și verificate privind utilizarea medicamentului pentru tratamentul copiilor lipsesc.

În timpul sarcinii (și alăptării)

Recenzii despre unguent Yam Bk

De regulă, persoanele care utilizează acest remediu pentru tratamentul animalelor sunt complet mulțumite de eficacitatea lor și lasă feedback pozitiv cu privire la demodecoză, herpes, diverse dermatite, microsporie, scabie, trichofitoză și alte afecțiuni ale pielii care le bântuie animalele de companie. Acest medicament veterinar destul de rapid, eficient și permanent ameliorează animalele de problemele lor dermatologice și nu duce la nici un efect secundar semnificativ sau complicații.

La rândul său, recenziile despre unguentul Yam Bc pentru oameni în ceea ce privește eficiența sunt, de asemenea, în cele mai multe cazuri pozitive. Potrivit mărturiei lor, utilizarea acestui medicament pentru oameni de la demodicoză și rosacee, care sa dezvoltat ca urmare a activării căpușelor din genul Demodex, conduce la o dispariție destul de rapidă a manifestărilor cutanate ale acestor boli și, în funcție de regimul de dozare, nu provoacă reacții negative. Există chiar și recenzii pozitive ale pacienților care utilizează acest remediu pentru acnee, format din alte motive, care, ținând cont de ingredientele medicamentului, sunt destul de acceptabile.

Recenzările negative ale unguentului Yam Bq sunt limitate la referiri la consistența uleioasă a medicamentului, ceea ce face destul de dificilă eliminarea completă a acestuia din piele și dificilă spălarea îmbrăcămintei și așternutului, precum și un miros neplăcut, care continuă să bântuie pacientul.

Unghiul de preț Yam Bk, unde să cumpărați

Oamenii care doresc să cumpere acest remediu în Sankt Petersburg (Sankt-Petersburg), Moscova și alte orașe ruse se confruntă adesea cu problema căutării în farmacii obișnuite. Faptul este că acest medicament a fost inițial destinat tratării animalelor și, prin urmare, ar trebui să fie achiziționat în farmacii veterinare. De asemenea, puteți să comandați unguent pe resurse de Internet specializate situate în același St. Petersburg sau Moscova, unde va fi mai ușor să-l cumpărați și, probabil, mai ieftin.

Prețul mediu pentru unguentul Yam Bq în farmacii veterinare din toate regiunile Rusiei este de 70 de ruble la 20 de grame și de 95 de ruble la 50 de grame.

Instrucțiuni de utilizare Yam BC unguent de la demodicoză pentru om

1 Obținerea efectului terapeutic

Potrivit numeroaselor recenzii, a devenit clar că pentru a depăși această problemă, trebuie să folosiți gunoaiele de unguent bc. Există diverse modalități de a diminua problemele fizice, atât la oameni, cât și la animale. Cu acest instrument puteți obține rezultate foarte bune, tratamente rapide. Și în timp ce efectul va continua pentru o lungă perioadă de timp. Acest medicament combinat este foarte popular pentru că ajută la scăderea acneei. Puteți utiliza acest medicament extrem de eficient pe plan extern. Are acțiune antifungică și acaricidă.

Realizarea efectului terapeutic se formează prin distrugerea acarienilor de sarcoptoid și psoroptoid, care generează scabie și trichofitoză. Preparatul conține ingrediente astringente, keratolitice și antiseptice. Există o lipsă de efecte locale iritante și sensibile. Dacă verificați acest instrument pe animal, atunci nu vor apărea efecte negative.

Acest medicament este bogat în lanolină, sulf, gudron, terebentină, oxid de zinc. Se compune din creolin nefericol bazat pe cărbune, vaselină și apă distilată și se distinge prin culoarea cenușie-brună, masa omogenă groasă și prezența unui miros specific.

2 Când este prescris un medicament

Acest instrument este utilizat în mod eficient în medicina veterinară, dar este, de asemenea, potrivit pentru tratamentul oamenilor, în special pentru a elimina problemele cu demadecoza, rosaceea și pentru a ameliora inflamația cu roșeață. Apariția unei probleme similare este indicată de apariția unei nuante roșii pronunțate, care începe să se manifeste atunci când pacientul mănâncă alimente picante fierbinți. Cu privire la progresia bolii spune apariția de erupții cutanate cu cosuri purulent. Ei încep să se abată în tot corpul. Fața și capul sunt acoperite cu noduli accidentali sub formă de erupții pe bază de acnee, care vor ajuta la scăderea gropilor de la demodicoză.

Acneea începe să se răspândească, deoarece activitatea vitală a căpușei începe să se intensifice, într-un moment în care acestea intră în foliculul de păr. În timp, începe ouarea în acest loc și moartea lor. Datorita descompunerii produselor, iritarea pielii incepe. Paraziții transporta infecția în straturile profunde subcutanate. O astfel de boală necesită o abordare integrată și utilizarea mai multor medicamente.

3 Contraindicații pentru a primi fonduri

În principiu, ganglionii de unguent Bq nu sunt recomandați pentru utilizarea în hipersensibilitate. Adresați-vă specialistului dacă puteți utiliza acest instrument în cazul dvs. particular. Dacă se efectuează dozarea corectă, nu vor exista efecte secundare. Pe reguli clare se poate spune instrucțiunea.

Dacă pacientul are hipertricoză, atunci acest unguent nu este utilizat.

Este important! Nu utilizați instrumentul și femeile însărcinate.

Acest instrument poate fi folosit numai pentru a ucide acarienii care s-au stabilit sub piele, deci nu ar trebui să fie luate pentru alte boli ale pielii. Numai cu ajutorul unui specialist cu experiență puteți afla cauza acneei.

Compoziția acestui instrument nu are ingrediente care pot vindeca cosuri cauzate de faptul că porii sunt înfundați sau pielea a devenit prea grasă. Groapa de droguri nu este cosmetică. Utilizarea unui medicament cu mai multe componente necesită o abordare serioasă.

Reacțiile adverse posibile pot apărea sub formă de manifestări alergice, arsuri. Pentru a nu obține alergii, mai întâi trebuie să faceți un test. Înseamnă că acest lucru se pătează în cel mai sensibil loc pentru câteva minute. Apariția unor pete va indica faptul că nu trebuie să utilizați medicamentul. Apariția arsurilor este posibilă numai cu expunerea prea lungă a medicamentului la locul cu pielea sensibilă.

Cu apariția de reacții alergice, disconfort, trebuie să scape imediat pielea acestui instrument. În plus, pacientul poate prezenta greață cu amețeli. Deoarece această substanță începe să se dizolve în sânge, pacientul începe să se simtă rău.

4 Prelucrare

Aplicarea acestui instrument se face sub forma unei frecări a unui strat subțire de unguent pe zonele problematice. Ar trebui să se disperseze dincolo de rană la o distanță de aproximativ patru centimetri. Tratamentul suprafeței afectate trebuie efectuat timp de două săptămâni. Apoi trebuie să examinați corpul pentru prezența paraziților.

Atunci când căpușele sunt re-detectate, tratamentul este necesar din nou. Nu se recomandă utilizarea altor medicamente și medicamente decât în ​​timpul utilizării acestui medicament.

Procesarea părții frontale este mai dificilă:

 1. În primul rând, se face o curățare temeinică a părților afectate ale pielii. Pentru a face acest lucru, puteți folosi o spumă moale, un gel special. Puteți utiliza lichidul antiseptic.
 2. Ar trebui să producă o amestecare profundă a medicamentului. Un tampon de bumbac poate fi folosit pentru aceasta.
 3. Pentru a face aplicarea de droguri sub forma unui strat subțire pe acnee, situat pe fata, în timp ce aveți nevoie pentru a captura și piele sănătoasă.
 4. Când este aplicată pentru prima dată, această compoziție trebuie să se afle pe fața timp de cinci minute.
 5. Apoi, umeziți vata de bumbac în ulei vegetal și cu ajutorul acestui tampon pentru a scăpa de acest medicament.
 6. În continuare trebuie să eliminați toate reziduurile medicamentului. Pentru a face acest lucru, utilizați apă caldă.
 7. O față uscată necesită hidratare folosind o cremă cosmetică sau o cremă non-comedogenică.

O procedură similară trebuie efectuată de două ori pe zi. În fiecare zi este necesară o creștere a timpului. Dacă pentru prima dată compoziția a fost ținută pe față timp de cinci minute, atunci a doua zi este lăsată timp de zece minute.

Poate exista o reacție proastă la astfel de acțiuni ale pielii. Acest lucru se va observa cu peeling, fisuri, înroșire. În acest caz, este necesar să reduceți timpul de expunere sau să îl opriți. Terapia trebuie efectuată în termen de două luni.

5 moduri de transmitere

Compoziția acestui instrument sunt astfel de elemente care elimină eficient acneea și ameliorează paraziți. Doar nu confunda aceste acnee cu acnee adolescentă obișnuită, care apar din motive complet diferite. Cu toate acestea, atunci când eșecul hormonal sau datorită utilizării preparatului cosmetic de calitate scăzută, paraziți încep de asemenea să se înmulțească în mod activ. Ca rezultat, pielea devine bumpy; fata se incepe sa mancarimi, acoperita cu numeroase eruptii cutanate; pleoapele se înroșesc constant.

Persoanele cu astfel de probleme devin greu de trait. Dar utilizarea unui agent extern nu este suficientă, deoarece poate apărea această problemă:

 • din cauza imunității slăbite; tulburări endocrinologice;
 • epuizare nervoasă;
 • cu stres frecvent;
 • probleme de stomac;
 • cu menopauză.

Atunci când se utilizează acest agent fungicid, procesele inflamatorii sunt reduse, puroul este eliminat rapid și dispare acneea mare. Epithelul mort este respins și apar noi celule. Medicamentul are componente care produc un efect antiseptic, reduc grăsimea excesivă, înmoaie particule moarte ale pielii în epidermă. Astfel, pielea este regenerată rapid. Oamenii pot folosi acest instrument pentru o perioadă scurtă de timp și pot scăpa de problemele de piele. Datorită acestei eficacități, acest medicament a fost aplicat din diferite leziuni.

Efectele unguentului asupra pielii

La aplicarea mijloacelor descrise, căpușele vor fi lichidate și vor înceta să se reproducă. Astfel pielea va fi reînnoită. Și nu este surprinzător. La urma urmei, acest medicament are:

 1. usuca;
 2. astringent;
 3. bactericidă;
 4. antitoxică;
 5. fungicid;
 6. keratoplastia;
 7. insecticid;
 8. Efecte Keratolice.

Sulful cu gudron conținut în produs distruge cu succes căpușe. Cu toate acestea, administrarea de sine a acestui medicament fără recomandările unui dermatolog nu ar trebui făcută. În caz contrar, poate provoca efecte secundare sub formă de iritație, arsuri sau arsuri chimice.

Este important! Pentru ca efectul terapeutic să fie îmbunătățit, trebuie să urmați o dietă specială.

Este necesar să se abandoneze grăsimea, dulce, făină. De asemenea, trebuie să respectați igiena, să nu folosiți cosmetice decorative.

7 Animale și medicamente

Nu trebuie să uităm că acest medicament a fost prescris în principal pentru tratamentul bolilor de piele care afectează vaci, cai, câini, pisici. Nu este nevoie să renunți imediat la utilizarea sa din cauza acestor fapte. La urma urmei, animalele cu sânge cald sunt capabile să perceapă substanțe chimice. Prin urmare, dacă acest medicament poate tolera o pisică, atunci pentru bărbați și femei nu va fi nici un rău de la ea.

În plus, toate produsele cosmetice sunt testate mai întâi pe pielea animalului. Și dacă medicii profesioniști nu ar recomanda acest medicament, ar însemna să cauzeze o amenințare gravă dacă este utilizată. Cu toate acestea, nu există o astfel de interdicție, și cu o compoziție atât de diversă pot fi realizate două funcții: ciupercile și paraziții cutanate vor fi distruși.

Unguentul "Yam": dacă să folosești oamenii și cum să le faci corect

De ce să folosiți unguent Yam pentru oameni

Buna ziua dragi cititori ai site-ului nostru! Vreau să spun în articol despre un medicament neobișnuit. După ce ați citit materialul până la capăt, veți afla dacă o persoană utilizează unguent Yam pentru o persoană, instrucțiunile pentru utilizarea acestui instrument vor fi date mai jos.

Scopul medicamentului în medicina veterinară

Mulți oameni știu că Yam BK este cunoscut printre medicii veterinari și proprietarii de animale de companie care au experimentat boli de piele la animale. În ciuda direcției pur veterinare a producătorilor, aceștia au încercat de asemenea remedia și persoanele care suferă de o serie de boli de piele. Acest lucru se datorează compoziției magnifice.

Medicamentul conține acid salicilic, oxid de zinc 10%, sulf 10%, gudron, lanolină, creolin, terebentină și jeleu de petrol. Un set de substanțe oferă un număr mare de efecte farmaceutice.

Unguentul este capabil să distrugă germenii, să reducă inflamația, să rănească rănile plângând. Are acțiune acaricidă (suportată de căpușe). Se utilizează pentru scabie, eczemă, dermatită și în lupta împotriva agenților patogeni de trichofitoză la animale.

Dar oamenii?

Instrucțiunile de utilizare există doar pe Internet. Dar, din cauza acțiunii acaricide și fungicide, este eficace în activitatea căpușelor din genul Demodex, și anume în privarea, demodicoza și rosarea. Cum să le identificați?

 1. Când este lipsită, vorbește despre infecție, o ia de la animal cu imunitate redusă, stres sau transfuzii de sânge. Integrările sunt nodulare în natură.
 2. Rosaceea este determinată de roșeața pielii feței și de erupțiile roz, care se transformă în pustule și tuberculi. Acest lucru se aplică, de obicei, femeilor cu vârsta peste 30 de ani.
 3. Cu demodicoza, pielea se transformă într-o culoare cenușie de pământ și devine neclară. De asemenea, sunt vizibile acneea, înroșirea, peelingul, pleoapele umplute cu sânge, cântare la radacinile genelor.

Datorită prezenței acidului salicilic și a altor substanțe care sunt foarte bune împotriva acneei, ciobăneștilor, comedoanelor, acneei și a altor boli de piele, oamenii experimentează cu unguent, dar nu se recomandă utilizarea acestuia.

Nu uitați că există și substanțe destul de agresive în compoziție: sulf, gudron și terebentină. În caz de aplicare incorectă, frecventă și frecare profundă, compoziția provoacă iritarea și arsurile pielii.

Cum se utilizează unguentul?

Această instrucțiune nu există, dar acestea pot fi găsite în diverse motoare de căutare. Recomandările se bazează pe substanțele constituente, timpul lor de acțiune terapeutică și debutul reacțiilor adverse.

Ca să vă puteți imagina cu ce să vă ocupați, vă vom spune despre apariția unguentului. Este o masă pastă de culoare gri-brună, cu un miros specific. Prin urmare, este necesar să vă obișnuiți și să vă conformați viitului chihlimbar.

Pentru a spori efectul medicamentului, ca și în cazul proceselor medicale convenționale, pielea trebuie mai întâi pregătită - curățați capacul de contaminare cu săpun de gudron sau orice antiseptic. Unguent după o bună amestecare, aplicați un strat subțire pe suprafața sau punctul problemei, afectând o mică suprafață a pielii sănătoase, frecându-se ușor.

Cererea trebuie să fie una sau două ori pe zi. Durata unguentului crește treptat: primele trei zile de tratament ar trebui să fie de 5 minute, apoi să se dubleze și apoi să se aducă procedura la un proces de 15 minute. Mai mult timp pentru a păstra nu este meritat, amintiți-vă de partea sub formă de iritare și arsuri.

După îmbătrânirea unguentului pe zona de problemă, spălați compoziția cu apă din robinet nu va funcționa. Veți avea nevoie de un tampon de bumbac cu ulei vegetal. După aceea, uleiul rămas este spălat bine cu apă caldă. Acest lucru se datorează prezenței terebentinei în compoziție. Spălați-vă și mână.

Rezultatul tratamentului este vizibil în a zecea zi. Cursul durează de la una până la două luni, după care, după ce ați trecut testul și după o examinare microscopică, continuați sau continuați tratamentul.

Aveți grijă după aplicare, deoarece există riscul de a stoarce hainele și rufele. Unguentul are o consistență grasă, fiind, prin urmare, absorbit lent în piele. Și petele din hainele ei sunt greu de spălat.

Dacă medicamentul intră în ochi sau pe membranele mucoase, este necesar să le spălați cu o cantitate semnificativă de apă caldă. Puteți elimina unguentul din piele cu un tampon de bumbac înmuiat în ulei vegetal.

Ce spun utilizatorii

După ce au încercat ei înșiși, oamenii lasă recenzii pozitive, plini de admirație pentru eficacitatea unguentului, cu toate acestea, majoritatea pacienților se plâng de miros neplăcut și de neplăceri în ceea ce privește marco-drogul.

Desigur, pentru că a fost inventat pentru utilizare pe animale, nimeni nu a deranjat despre aroma și ușurința aplicării. Fără frică de consecințe, o folosesc pentru acnee, acnee și alte boli, dar amintiți-vă ce am scris mai sus.

Comentarii reale de clienți:

 • Am scapat de acnee dureroasa in mai putin de o saptamana.
 • "Mi-a salvat fața"
 • "M-ai salvat! Imagine oribilă înainte și după curățarea frunții DUPA »»

Rezumând, observăm că puteți experimenta și încerca totul - dar cu mintea.

Nu uitați să vă abonați la actualizările site-ului și să le recomandați prietenilor și rudelor pentru lectură. Ne vedem curând!

Tratamentul bolilor de piele. Medicamentul "Yam" (unguent). instrucție

Există multe medicamente care sunt folosite pentru a trata atât animale cât și oameni. Unul dintre aceste mijloace este unguent Yam. Răspunsurile de la pacienți sunt în mare parte pozitive. Ele confirmă eficacitatea ridicată a tratamentului, viteza de debut și durata de conservare a efectului medicamentului. Medicamentul este destul de popular în lupta împotriva acneei. Unguent "Yam BK" - un instrument combinat. Acest medicament foarte eficient este recomandat pentru utilizare externă. Mijloacele au acțiune acaricidă și antifungică.

Unguentul "Yam". Compoziție și descriere

Medicamentul conține acid salicilic, lanolină, sulf, gudron, terebentină, apă distilată, oxid de zinc, vaselină (medicală sau veterinară), creolin de cobalt fără fenol. Medicamentul este o masă densă omogenă de culoare maro-cenușie cu un miros specific. În farmacii vândute în cutii de polimer.

Acțiune farmacologică

Efectul terapeutic se realizează prin distrugerea căpușelor psoroptoide și sarcoptoide, a agenților cauzali ai trichofitozelor și scabiei. Instrumentul are proprietăți astringente, antiseptice și keratolitice, nu prezintă un efect sensibilizant și iritant local. Animalele nu au aproape nici un efect negativ atunci când folosesc medicamentul "Yam" (unguent) pentru tratamentul lor. Instrucțiunile pentru utilizarea în patologiile cutanate ale oamenilor și animalelor sunt prezentate mai jos.

mărturie

Animalele sunt prescrise pentru dermatite, trichofite, eczeme. O persoană utilizează un remediu pentru a scăpa de rosacee și demodicoză, deoarece elimină procesul inflamator și roșeață pe piele. Recunoașteți semnele de rosacee prin schimbarea culorii pielii, care devine și mai pronunțată roșie după consumarea alimentelor picante sau calde. În caz de progresie a bolii apar erupții cutanate sub formă de cosuri purulente, răspândind pe capac ca boala progresează. O erupție cutanată care este localizată pe față sau pe cap și are aspectul nodulilor noduli care arată ca acneea se numește "demodicoză". Motivul pentru apariția ei este activarea activității vitale a căpușelor în foliculii de păr. În consecință, ele pun ouăle acolo și mor, otrăvind pielea produselor lor de descompunere. Aceasta provoacă iritarea pe piele. Infecția ulterioară și inflamația sunt asociate cu transferul de infecții de la suprafața pielii la straturile sale mai profunde prin căpușe. Trebuie reamintit faptul că în astfel de boli ar trebui să se efectueze un curs cuprinzător de tratament cu mai multe medicamente. Numirea este făcută de un medic.

Contraindicații și efecte

Pentru general și pentru persoana și pentru contraindicațiile animalelor medicamentului "Yam" (unguent), instrucțiunea se referă în primul rând la hipersensibilitate. Fezabilitatea folosirii medicamentelor în pediatrie este stabilită de un specialist. Cu dozajul corect al medicamentului la animale, nu se observă efecte secundare. Cu toate acestea, există reguli clar stabilite pentru utilizarea "Yam" (unguent). Instrucțiunea conține informații pe care o persoană le poate dezvolta simptome în cursul aplicării sub formă de slăbiciune generală a corpului, migrene, alergii, amețeli, iritații locale.

Se referă la "Yam" (unguent). Instrucțiuni de utilizare

Animalele de droguri sunt aplicate în zonele problematice ale capacului cu un strat subțire. Procesat și 2-4 cm în apropierea acestor zone, frecându-se ușor. Înainte de procedură, lâna și crustele formate nu sunt îndepărtate. Utilizați unguent de 1-2 ori pe zi, cursul de tratament este de 7-10 zile. Zece zile mai târziu, cu ultima cerere, se efectuează o examinare macroscopică. Dacă agenții patogeni nu sunt complet distruși, se recomandă reluarea tratamentului. O persoană ar trebui să aplice, de asemenea, un strat subțire de agent în zona de acnee, apucând o mică zonă de piele în jurul. După procesare, unguentul trebuie lăsat pe piele pentru câteva minute, mărind timpul cu aproximativ 5-10 minute în fiecare zi.

Instrucțiuni speciale

 1. Înainte de a începe să utilizați medicamentul, amestecați componentele acestuia până când se obține o consistență omogenă. Numai atunci medicamentul poate fi utilizat pentru a trata acoperirea.
 2. După îndepărtarea unguentului nu se recomandă utilizarea cremei.
 3. Medicamentul trebuie utilizat doar la recomandarea unui medic. Specialistul poate stabili cursul necesar de tratament, în funcție de gravitatea și natura bolii. Efectul poate veni destul de repede. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că terapia poate fi oprită. Adesea, persoanele care utilizează medicamentul pe cont propriu vor suspenda tratamentul imediat după ameliorare. În multe cazuri, acest lucru duce la o recidivă a patologiei. De aceea, regimul de tratament trebuie prescris de un medic. Independent de schimbare este extrem de nerecomandat.
 4. Unguentul "Yam" se vinde într-o farmacie veterinară. Chiar și medicii sfătuiesc adesea să-l cumpere acolo. În farmacia obișnuită, drogul este de asemenea găsit, dar cu o compoziție puțin diferită și un cost mai mare.

Informații suplimentare

Unguentul nu interacționează cu alte medicamente, deci poate fi utilizat în terapia complexă. Medicamentul este depozitat într-un loc închis la culoare, într-un recipient bine etanșat, la o temperatură de 0-30 ° C. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, termenul de valabilitate al linimentului este de un an. Dacă apar consecințe nedorite, inclusiv cele care nu sunt descrise prin adnotare, este necesar să se viziteze fără întârziere un medic.

Unguentul "Yam": merită să utilizați un medicament veterinar în lupta unei persoane cu demodicoză?

Piei frumoase este o tendință care nu va ieși niciodată din modă. Pe drum spre ideal, ne confruntăm cu faptul că mijloacele convenționale nu ajută la rezolvarea problemei. Acarienii subcutanat pot cauza acnee pe fata. Medicul poate prescrie unguentul "Pit" de la demodicoză - un medicament potrivit pentru oameni.

Ce este demodicoza?

Demodecoză este un termen medical care înseamnă o boală din cauza daunelor provocate de acarieni de Demodex folliculorum - acnee zheleznitsa. Acest parazit cu dimensiunea de 0,2-0,5 mm pătrunde în straturile superioare ale epidermei și ale urechii externe. Pentru diagnostic va trebui să treacă o analiză cu un dermatolog. Procedura nu este complicată și poate fi efectuată direct în sala de tratament - aveți nevoie de o probă de secreție a glandelor sebacee sau de răzuire a pielii. Acneea este, de obicei, afectată de pleoape, pliuri nazolabiale, bărbie, frunte și sprâncene, precum și canalul auditiv extern.

La riscul bolii sunt:

 1. la vârsta de 60 de ani;
 2. cu un sistem imunitar slăbit;
 3. cu boli asociate tulburărilor metabolice;
 4. persoanele care suferă de ametropie - o schimbare în starea normală de refracție a ochiului, cazuri speciale ale cărora sunt hiperopie, miopie și astigmatism;
 5. care suferă de trichomoniasis - o boală inflamatorie a sistemului urogenital cauzată de trichomonas.

Când se injectează în dermă, parazitul provoacă o reacție alergică, apariția rozacee (rosacea), seborea și, când se răspândește pe pleoape - roșeață, mâncărime, umflături și formarea de baloane la rădăcinile genelor. Deoarece aceste simptome sunt observate în diferite boli dermatologice - de exemplu, dermatita alergică și conjunctivită - efectuarea unui diagnostic corect este foarte importantă. Dacă te-ai luptat cu erupții cutanate, alergii sau seboree pentru o lungă perioadă de timp, dar medicamentele prescrise nu ajută - acesta este un motiv pentru a gândi.

Demodecoza este o boală extrem de neplăcută, dar tratabilă. Unul dintre cele mai eficiente remedii prescrise de dermatologi este unguent Yam.

structură

Componentele active ale unguentului "Yam" pentru combaterea căpușelor sunt oxidul de zinc și sulful.

Sulful este o componentă necesară a corpului nostru, care este implicată în procesul de metabolizare. Ea are acțiune anti-cruste și bactericide. Sulful ușurează perfect inflamația, elimină descuamarea și luptă împotriva bacteriilor patogene.

Oxidul de zinc are un efect antiseptic și antiinflamator luminos. Folosit pentru a trata diferite boli dermatologice. Oxidul de zinc formează o peliculă protectoare care protejează pielea de iritanții externi.

Printre excipienți se indică:

 • Co-fenolul fără fenol sau Lizol este un antiparazitar puternic și dezinfectant. Se utilizează și ca anestezic local;
 • tar - utilizat în cosmetice pentru față, păr și corp pentru curățarea profundă și normalizarea glandelor;
 • terebentină - folosită în cosmetologie ca medicament care îmbunătățește circulația sângelui și restabilește procesele metabolice ale epidermei;
 • acidul salicilic este un agent keratologic care înmoaie stratul superior al epidermei și promovează exfolierea naturală, maturarea și dezinfectarea;
 • Vaselina și lanolina - utilizate ca emolienți și hidratanți în compoziția produselor cosmetice și medicamente;
 • apă distilată.

proprietăţi

Unguentul "Yam" este un produs medicamentos veterinar provenind din demodicoză. Conform instrucțiunilor, se referă la substanțe cu risc scăzut și nu are efect toxic asupra corpului. Din acest motiv, unguentul "Yam" poate fi utilizat pentru tratamentul demodicozelor la om.

Datorită substanțelor din compoziție, medicamentul:

 • are proprietăți antimicrobiene, antiinflamatorii, insecticide și antiparazitare;
 • dezinfectă zonele afectate ale epidermei;
 • are un efect anestezic local;
 • ajută la vindecarea rapidă.

Microorganismele patogene și paraziții se înmulțesc bine într-un mediu umed, astfel că acest medicament conține substanțe care au un efect puternic de uscare. Îi recomandăm proprietarilor de piele uscată și sensibilă să folosească acest produs cu precauție extremă pentru a preveni deshidratarea excesivă și descuamarea puternică. În plus, medicamentul are un miros specific pronunțat datorită sulfului constitutiv, a oxidului de zinc și a gudronului. Persoanele cu dureri cronice de migrenă, precum și sensibile la mirosuri puternice iritante, ar trebui să limiteze timpul de aplicare a medicamentului.

Indicații pentru utilizare

Indicatii pentru utilizarea de unguent "Yam" pentru oameni este:

 • demodicoză și alte boli de piele cauzate de căpușe;
 • Eczemă - o boală inflamatorie, însoțită de apariția unei erupții cutanate, mâncărime severe și arsuri;
 • trichophytosis este o boală fungică, mai frecvent cunoscut sub numele de ringworm,
 • rosaceea sau rozaceea.

Contraindicații

Pentru o persoana, principalele contraindicatii la tratamentul cu unguent Yam sunt:

 1. sensibilitatea individuală la componentele compoziției,
 2. hipertrichoză - o boală manifestată prin creșterea excesivă a părului,
 3. sarcina și alăptarea,
 4. vârsta copiilor.

Înainte de a începe tratamentul, asigurați-vă că nu aveți hipersensibilitate la compoziția sa. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de unguent pe încheietura mâinii. Dacă apare mâncărime, arsură sau erupție cutanată - spălați imediat zona afectată a dermei cu apă curgătoare și luați antihistaminice. Asigurați-vă că vă adresați medicului pentru ajustarea tratamentului.

Vă atragem atenția că remedierea pentru tratamentul demodicozelor "Yam" se recomandă a fi utilizată numai pentru tratamentul bolilor cauzate de căpușe și ciuperci specificate în instrucțiuni. Unguentul "Yam" nu va ajuta să scapi de acnee cauzată de porii înfundați sau de producerea excesivă de secreție externă. Vă rugăm să vă tratați în mod responsabil sănătatea și să citiți instrucțiunile de utilizare.

Efecte secundare

Utilizarea unguentului acar de piele este asociată cu apariția unor posibile efecte secundare:

 1. iritație;
 2. reacție alergică;
 3. apariția arsurilor chimice.

Dacă există sensibilitate individuală la oricare dintre componente, poate apărea o reacție alergică - mâncărime, înroșire, arsură, erupții cutanate sau blistere mici. Prin urmare, este foarte important să se efectueze un test de sensibilitate înainte de tratamentul bolii.

O arsură este posibilă numai dacă medicamentul este utilizat necorespunzător - dacă îl păstrați mai mult decât timpul prescris. Sub rezerva normelor, riscul de a fi ars este minim.

Dacă aveți amețeli, greață sau orice alt disconfort, trebuie să întrerupeți tratamentul și să consultați un medic.

Etapele tratamentului

Utilizarea oricărui medicament este un pas crucial, deci asigurați-vă că citiți instrucțiunile și efectuați un test pentru sensibilitatea la componente.

Unguentul "Yam" pentru tratamentul unei persoane de la demodicoză se aplică după cum urmează.

 1. Curățare. Înainte de a aplica produsul, este necesar să curățați pielea de machiaj și alte impurități posibile. Utilizați remodelarea obișnuită a machiajului, apoi clătiți-vă fața cu apă rece. Ștergeți umezeala cu un prosop sau cu prosoape de hârtie.
 2. Pregătirea pentru utilizare. Dacă ați cumpărat recent un nou flacon, asigurați-vă că data expirării medicamentului nu a expirat. Un borcan deschis poate fi depozitat nu mai mult de 14 zile. Se amestecă conținutul până la o masă omogenă cu un tampon de bumbac sau un aplicator.
 3. Aplicație. Unguentul "Yam" este aplicat pe acnee sau acnee și apoi ușor de frecat cu un strat subțire în jurul zonei afectate. În prima zi a cursului, medicamentul se aplică timp de 5 minute, apoi se șterge cu un tampon de bumbac umezit cu orice ulei de bază. Nu puteți aplica medicamentul ca o simplă cremă cosmetică pentru a evita apariția de fulgi puternici.
 4. După aplicare. Spălați-vă fața cu apă rece, dar nu frecați pielea cu mâinile sau cu un prosop. Nu aplicați niciun produs cosmetic pentru următoarea oră.

Repetați acești pași pentru primele trei zile. Începând cu a patra zi a cursului, timpul de aplicare a unguentului de la demodicoză crește cu 5 minute. Timpul maxim în care puteți păstra medicamentul pe față este de 15 minute. Dacă acest timp este depășit, riscul de arsuri chimice este foarte mare.

Medicamentul are o consistență grasă datorată lanolinei și vaselinei, care este ușor de murdar. Înainte de procedură, asigurați-vă că aveți grijă de haine și fixați părul - petele de pe unguent sunt foarte greu de spălat.

Particularitatea înfrângerii epidermei cu acnee constă în tratarea acesteia cu un curs de la 1 până la 2 luni. Îmbunătățirea stării pielii are loc mult mai rapid, dar în nici un caz nu poate opri cursul tratamentului cu unguent înainte de termen. Conform numeroaselor recenzii pozitive, pentru prima săptămână deja sa observat o îmbunătățire a tenului, reducerea inflamației și numărul de acnee.

Medicamentul "Yam" poate fi achiziționat la cea mai apropiată farmacie veterinară. Dar nu se auto-medichează. Numai un specialist competent, dermatolog, poate oferi un tratament complex individual, care va asigura recuperarea completă în cel mai scurt timp posibil.

NM unguent

Unguentul NM este un produs medicamentos veterinar, al cărui scop inițial a fost tratamentul bolilor de piele la mamifere. NI BC, precum și alte medicamente similare, și-a găsit aplicația nu numai pentru tratamentul pisicilor și câinilor, dar și pentru tratamentul anumitor boli umane. Acest instrument are un efect antiprotozoan activ, care permite folosirea acestuia pentru tratamentul demodicozelor, alungării și acneei la om.

mărturie

Unguentul veterinar YM BK din lichen și demodicoză are un efect complex. Este utilizat pe scară largă în practica veterinară, ajutând la vindecarea bolilor animalelor, în timp ce unguentul pentru oameni nu este mai puțin eficace. Acest instrument are o compoziție și o acțiune sigure.

NM unguent este prescris pentru animale pentru tratamentul eczemelor și a diferitelor dermatite. Oamenii sunt recomandați să utilizeze acest medicament pentru astfel de boli ale pielii:

Când demodicoza (afectarea pielii prin căpușe de genul Demodex) apar următoarele simptome:

 • Pe piele apar numeroase cosuri și puncte negre;
 • O persoană experimentează arsuri și mâncărime;
 • Stratul de suprafață al epidermei devine ciudat;
 • Nuanța feței devine gri și plictisitoare;
 • Deseori există o roșeață a pleoapelor.

Afectează demodecozitatea persoanelor de diferite vârste și apare adesea pe fundalul unui organism slăbit sau al bolilor de piele anterioare.

Unguent Yam de la demodicoză nu este numit în astfel de cazuri:

 • hipertricoză;
 • Sarcina și alăptarea;
 • Reacția alergică la componentele care alcătuiesc;
 • Încălcarea integrității pielii;
 • Alergie alergică la nivelul pielii;
 • Burns.

Este important! Înainte de a începe tratamentul cu acest medicament, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a diagnostica boala și a determina cauza acestei boli.

structură

Unguentul cancerului nuclear cu omul pentru demodicoză are un complex de proprietăți pozitive, ceea ce permite cel mai eficient tratament al acestei boli.

Instrumentul are un efect terapeutic combinat:

 • Ea are un efect antibacterian asupra agenților patogeni;
 • Are un efect de uscare;
 • Reduce creșterea producției de sebum;
 • Elimină procesele inflamatorii, promovează vindecarea zonelor afectate ale pielii;
 • Ea are un efect antiprotozoal, neutralizând acarienii și alți paraziți care provoacă boală de piele;
 • Proprietățile keratolitice ale acestei substanțe permit exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelerarea reînnoirii țesuturilor;
 • Promovează eliminarea toxinelor și a deșeurilor de paraziți din straturile subcutanate.

Acest efect multifuncțional al medicamentului se datorează complexului de substanțe active care alcătuiesc compoziția. Printre acestea se numără:

 1. Acidul salicilic este o componentă activă antibacteriană și antiseptică, ajută la neutralizarea agenților patogeni și la prevenirea multiplicării microorganismelor patogene. Această substanță are un efect keratolitic excelent, care vă permite să curățați pielea de pe cântare moarte de piele și deșeurile de pe căpușe.
 2. Sulful este o componentă minerală care are acțiune antiinflamatorie și antiseptică. Curăță epiderma și accelerează procesul de regenerare a pielii, promovează eliminarea stagnării din celule și îmbunătățește proprietățile protectoare ale pielii.
 3. Țesutul de mesteacăn este o componentă medicală naturală care sa dovedit a fi pentru tratarea diferitelor boli ale pielii. Gura este o excelentă componentă antiinflamatorie și regenerantă, usucă pielea și o curăță. Baza de gudron de mesteacăn include un complex de oligoelemente, care este necesar pentru sănătatea epidermei.
 4. Oxidul de zinc este o componentă antiinflamatorie și uscată care este eficientă pentru tratarea multor boli ale pielii. Zincul usuca pielea si previne o crestere a productiei de sebum.
 5. Uleiul de terepentină este o componentă care are un efect bactericid și dezinfectant. Are activitate antiparazitară, are un efect dăunător asupra căpușelor și a altor microorganisme patogene.
 6. Lizolul este o componentă activă de dezinfectare care curăță pielea de diverse microorganisme patogene.

Lanolina și vaselina sunt utilizate ca bază pentru acest unguent. Ele înmoaie perfect pielea, asigură cel mai bun efect al medicamentului și împiedică pielea uscată.

Cost. Prețul unui unguent de materiale nucleare este media de 30 de ruble pe borcan de 15 grame. Instrumentul este produs de mai mulți producători, astfel încât unguentul poate fi vândut în tuburi și borcane de diferite mărimi. Puteți cumpăra acest medicament în diverse farmacii veterinare.

concluzie

Unguentul NM din lichen și demodicoză este un agent terapeutic care este eficient nu numai pentru tratarea bolilor de piele la animale, ci și la oameni. Unguentul are o acțiune activă antiprotozoală și bactericidă. Ajută la curățarea pielii celulelor moarte și a deșeurilor de microorganisme patogene.

Aplicați unguent BC în conformitate cu instrucțiunile:

 1. Urmați igiena pielii. Înainte de aplicarea unguentului, curățați pielea cu antiseptice sau apă curgătoare.
 2. Pentru a colecta o parte din medicament din borcan, utilizați o spatulă sau o spatulă. Acest lucru va ajuta la păstrarea calității medicamentului.
 3. Aplicați o cantitate mică de medicament pe pielea afectată, apucând țesutul sănătos adiacent.
 4. Lăsați unguentul pe piele timp de 5 minute.
 5. Îndepărtați preparatul cu un tampon de bumbac și clătiți pielea cu apă caldă.
 6. Utilizați remedia de două ori pe zi.

Cum să aplicați Baziron Ac de la acnee?

Recenzii despre îngrijirea pielii pentru cremă