Discuție despre acnee: prescripții dermatologice, eficacitate, contraindicații și recenzii

Acneea apare la persoanele de ambele sexe și de orice vârstă. Ele creează disconfort, strică aspectul și provoacă o grămadă de complexe. Din fericire, există un instrument care ajută la rezolvarea rapidă a acneei. Astăzi pe site-ul For-Your-Beauty.ru vă vom spune despre vorbitor - un remediu ieftin dar eficient pentru a trata diferite tipuri de acnee.

Cuprins:

Ce este un vorbitor pentru acnee

Acest instrument este preparat din antibiotice și antiseptice. Acționează individual. Aceasta este, pentru fiecare tip de acnee prepara amestecuri diferite.

Dacă cineva dintre prietenii tăi a venit cu o anumită rețetă, asta nu înseamnă că te va potrivi.

Instrumentul rezultat usucă și dezinfectă zona tratată, distruge bacteriile patogene. Reduce producția de sebum, ceea ce face ca porii să fie mai puțin înfundați. Antibioticele ucid bacteriile, promovează o vindecare mai bună, împiedică apariția cicatricilor și a petelor roșii.

eficacitate

Cel mai bun dintre toate talker-ul se confruntă cu erupții acnee de severitate ușoară și moderată. Un cimbru va merge mai repede dacă începeți tratamentul imediat după ce acesta apare. De droguri este la fel de eficient pe fata, piept, spate, umeri.

Independent de a face față cu adolescenta acnee, dar cu aspectul de acnee la maturitate, aveți nevoie de un tratament cuprinzător. Ajută bine la erupțiile care au apărut pe fondul menstruației.

Trebuie înțeles că acest instrument luptă numai cu manifestări externe, fără a acționa asupra cauzei bolii. Prin urmare, pentru a scăpa de acnee cu ea o dată pentru totdeauna nu va funcționa.

Cum să obțineți o rețetă vorbitor de la un dermatolog

Pentru a ajuta instrumentul pentru tine, trebuie să-i primiți prescripția de la un dermatolog. Specialistul va efectua cercetarea necesară și va afla cauza acneei. Dacă decide că utilizarea medicamentului într-un anumit caz este adecvată, va face o listă individuală a ingredientelor și proporțiilor necesare.

În unele instituții farmaceutice, contra cost, medicamentul poate fi preparat pe lista ingredientelor. Va fi mai ieftin să cumpărați toate ingredientele separat și să le amestecați singur. Este ușor, trebuie doar să respectați proporțiile necesare.

Farmaciile fără prescripție medicală vând loțiuni făcute (Zindol, Propeller, Zenerit).

Instrument farmaceutic "Propulsor"

Rețete pentru prepararea mustului la domiciliu

Cel mai adesea, dermatologii scriu următoarele rețete:

Cu cloramfenicol și acid salicilic

Elimină acneea și inflamația.

ingrediente:

 • acid salicilic - 40 ml;
 • streptotsid - 2 gr;
 • cloramfenicol - 5 tab.

Streptocidul și cloramfenicolul sunt adăugați în flacon cu acid salicilic. Toate componentele sunt amestecate bine pentru a dizolva tabletele.

zinc

Luptă pete negre, acnee și inflamație.

ingrediente:

 • oxid de zinc - 4 g;
 • acid salicilic - 50 ml;
 • acid boric - 50 ml.

Cu trichopol

Ameliorează inflamația și usucă pustulele.

ingrediente:

Pilula strivita si turnati alcoolul. Înseamnă să insiste trei zile într-un loc cald. După aceea, medicamentul este gata de utilizare.

aspirină

Împiedică creșterea bacteriilor, se usucă și reduce inflamația.

ingrediente:

 • aspirină - fila 4;
 • alcool medicinal - 50 ml;
 • acid boric - 50 ml.

Se amestecă alcoolul și acidul, se adaugă comprimatele zdrobite acolo, se agită bine soluția.

Cu calendula

Previne pete stagnante și cicatrici de acnee, usucă și dezinfectează zonele inflamate.

ingrediente:

 • calendula infuzie - 50 ml;
 • aspirina - fila 5;
 • cloramfenicol - fila 5;
 • acid salicilic 2% - 30 ml;

Pilula zdrobită și dizolvată în tinctură. Înainte de utilizare, se recomandă diluarea agentului la jumătate cu apă.

alcoolul

Se usucă și se dezinfectează zonele problematice.

ingrediente:

 • alcool din camfor - 50 ml;
 • alcool medicinal - 50 ml;
 • apă - 30 ml;
 • acid salicilic 2% - 20 ml;
 • gama de săpun - 20 gr.

Se amestecă toate ingredientele, se diluează cu apă și se agită bine.

Rețeta video

Schema de utilizare

Înainte de a folosi orice fel de vorbitor, este necesar să faceți un test de sensibilitate. Pentru a face acest lucru, scula este aplicată pe partea interioară a cotului și se lasă timp de 15 minute. Dacă nu există iritații, medicamentul poate fi utilizat în zonele cu probleme.

În primul rând, instrumentul trebuie să fie bine zdruncinat și numai apoi aplicat cu un tampon de bumbac direct pe acnee. Înainte ca pielea să fie pregătită: spălați cu săpun de gudron sau agent de curățare pe bază de acid lactic.

Este imposibil să folosiți produsul pe toată fața. Alcoolul și acizii usucă pielea, iar antibioticele vor perturba microflora normală. Pentru a evita efectele secundare, agentul se aplică o dată pe zi, de preferință pe timp de noapte. După aplicare, pielea trebuie umezită.

Pentru preparare, este de dorit să se aleagă medicamente cu o concentrație minimă de substanță activă, dacă dermatologul nu a prescris o doză specifică.

Utilizați pastilele ar trebui să fie în legătură cu o dietă specială. Este necesar să se reducă în mod semnificativ consumul de alimente grase și condimentate. Este recomandabil să opriți fumatul și alcoolul, deoarece obiceiurile proaste afectează negativ calitatea pielii. Se recomandă, de asemenea, să nu se utilizeze mijloace tonale în timpul perioadei de tratament. În plus față de tratament, alegeți o îngrijire de bază a pielii, nu atingeți fața în timpul zilei, schimbați adesea pernele de pe pernă.

Atunci când utilizați produse pe bază de antibiotice, este necesar să luați pauze pentru a preveni obișnuirea.

Contraindicații și efecte secundare

Înainte de utilizare, consultați întotdeauna un specialist. Datorită alegerii căilor de atac necorespunzătoare sau a utilizării necorespunzătoare, problema se poate agrava.

Contraindicații

 1. sarcinii;
 2. Perioada de lactație;
 3. Intoleranța individuală a componentelor individuale;
 4. Arsuri și alte leziuni ale pielii.

Efecte secundare

 1. Piele uscată;
 2. iritație;
 3. peeling;
 4. Încălcarea microflorei;
 5. Arsuri chimice;
 6. Creșterea producției de sebum.

opinii

"Acnea a început să iasă la vârsta de 14 ani. Nu m-am dus la spital, mama mi-a povestit despre vorbitorul de aspirină, încă o folosesc, dacă este necesar, acneea trece rapid, dar apoi apar noi, dar îți sfătuiesc să consulți un dermatolog, el va scrie o rețetă individuală. "

"De mulți ani a suferit de acnee, în cele din urmă, ea a mers la doctor, a prescris un vorbitor cu cloramfenicol, au fost exacerbări grave, dar au trecut în termen de o săptămână, nu au avut efecte secundare.

"În arsenalul meu împotriva acneei, există un remediu indispensabil Miracle Chatterbox.Vreau să împărtășesc nu numai o revizuire, ci și o rețetă.Acest test este cel mai simplu, mai ieftin și mai eficient pe care l-am încercat vreodată.Este sigur pentru piele și fără antibiotice, puteți utiliza fără prescripție medicală Veți vedea rezultatul în 5 zile, deci toate ingredientele sunt cumpărate într-o farmacie și costă un ban. Veți plăti nu mai mult de 100 de ruble:

 • Zinc pastă - 1 linguriță;
 • Soluție de alcool de acid salicilic (2%) - 40 ml;
 • Acid boric alcoolic (3%) - 25 ml.

Se amestecă toate ingredientele într-o sticlă goală de sticlă, se agită bine. A se păstra la frigider. Utilizați de 2 ori - dimineața și seara, pe pielea curată, asigurați-vă că vă agitați înainte de utilizare. Aplicați numai pe zonele cu probleme ale pielii. Am folosit vorbitorul în fiecare zi timp de mai multe luni, starea pielii este excelentă: nu există inflamație și acnee, porii sunt curați! Anterior, ea a suferit întotdeauna de acnee, au fost pe frunte, obraji și bărbie, au vindecat pentru o lungă perioadă de timp, și urme rămase după ei. Îi sfătuiesc pe toți să încerce acest instrument! "

Dacă ați folosit deja vorbitorul, împărtășiți-vă experiența și feedback-ul în comentariile!

Antibiotic Pharmstandard Levomitsetin - Revizuire

●••• Salvator de la acnee teribilă! Un vorbitor eficient pentru 50 ruble va ajuta la revenirea pe piele a unui aspect normal si frumos. ●●●●●

Bună, frumuseți!

Azi voi spune despre un leac miraculos de levomicină, alcool salicilic și boric.

Un fundal mic. Fața mea a fost acoperită cu o acnee minunată după pastilele Postinor. În fiecare zi, a existat literalmente un răsad de acnee, roșu, mare, ars, și "suculent". M-am uitat în oglindă și am plâns.

Dar ea a strigat înainte ca mama mea să mă consulte cu acest vorbitor de miracol.

Deci, veți avea nevoie de:

 • 2-4 comprimate de cloramfenicol
 • 40 ml alcool salicilic
 • 40 ml de alcool boric (este vândut pentru 25 ml, deci trebuie să luați 2. Am apoi 2 și am adăugat, bine)
 • capacitate pentru viitorii vorbitori. Am un borcan de 100 ml care curăță gelul. Perfect în funcție de volum (se dovedește puțin mai mult de 80 ml)

Prima dată când am luat 4 comprimate. Pentru a vindeca pielea cât mai repede posibil. Apoi a fost deja suficient de 3. Prin urmare, un blister de 10 bucăți ar fi suficient pentru 3 astfel de "vorbitori".

Tabletele trebuie să fie zdrobite în pudră. I-am acoperit cu un șervețel și am zdrobit ușor mânerul cuțitului, până când a apărut pulbere fină.

Apoi turnați ușor această pulbere într-un borcan.

Apoi se toarnă alcoolii. Am 40 ml salicilic și 50 ml boric (2x25 ml).

Și se agită bine.

Vreau să observ că prima dată nu am avut aproape nici un sediment. Dar următoarele două ori au apărut. Praful nu este practic dizolvat. Nu știu care este motivul, dar eficacitatea nu se deteriorează.

Asta e, vorbitorul miracol e gata!

Atunci când fața mea era groaznică, mi-am frecat pielea de cel puțin 2 ori pe zi: dimineața și seara. Trebuie să spun că fața ta va fi amară. Veți simți atunci când vă spălați și apa va ajunge pe buzele voastre. Simțiți-vă și cei care vă vor săruta))

Dacă utilizați, de exemplu, numai dimineața, apoi seara după ce spălați fața nu va mai fi foarte amară. Avertiza imediat a doua jumătate. Iubitul meu a suferit câteva luni și sa sărutat pe gât)))

În termen de o lună, toată acneea a fost "îndepărtată". Fața devenea cu mult mai netedă. Singurul lucru pe care l-am lăsat pete - postacne. Dar cred că este încă de la Postinor. O voi lupta în alte moduri.

Aceasta este fata mea Ianuarie. Undeva după o lună cu vorbitori. Da, pare groaznic, dar pielea este deja netedă.

În plus, am folosit Măștile Agafya (această și aceasta), o mască de lut, aspirină, pete cu unguent de zinc, au făcut peeling.

Dar vorbitorul, poate spune, mi-a pregătit fața pentru toate aceste proceduri suplimentare. Eliminat toate neregulile.

Aici este fața mea acum (Mai)

Aș remarca, de asemenea, că acum o lună am început să o iau pe Dimia. Medicul a spus că efectul cosmetic va fi vizibil în trei luni.

Dar vorbitorul este ceva uimitor

Nu numai că acneea mea, chiar și cea mai "lungă viață" a dispărut. Eu practic nu am noi (mă refer la cele mari ca al doilea cap). Dacă apar unele nesemnificative, vorbitorul le împușcă în zilele 3, maxim.

Acum folosesc vorbitorul ca măsură preventivă. Nu în fiecare zi, decât atunci când este necesar.

80 ml care rezultă durează aproximativ o lună. Și costă doar aproximativ 50-60 de ruble.

Talker cu cloramfenicol și acid salicilic

Înregistrați-vă pentru a lăsa o recenzie.
Este nevoie de mai putin de 1 minut.

Un amestec de antibiotic cloramfenicol și un puternic anti-inflamator de acid salicilic antiseptic ajută cu adevărat să curățe pielea, chiar și cea mai puternică erupție pe toate zonele pielii (față, spate, piept, umeri).
Chatterbox-ul este pregătit acasă. Variațiile de rețete pentru a face vorbitori pe Internet sunt multe, puteți alege orice.
Aplic produsul peste tot în fața mea, deoarece am o mulțime de acnee și hipodermică. După câteva zile de aplicare, pielea devine mai curată. Dezavantajul este acela că vorbitorul are un efect de curățare atât de puternic, încât acesta usucă pielea și trebuie să fie hidratat.

Am folosit pentru a găti un mic vorbitor la farmacie, nu m-am îndrăgit. Deoarece compoziția sa este viguroasă, a funcționat în mai multe direcții deodată. S-au scos inflamațiile existente, dopurile de grăsime dizolvate în pori, au avut un efect dezinfectant bun. Acidul salicilic a fost responsabil pentru toate astea. Și cloramfenicolul a funcționat ca un bun antiinflamator. Înainte de a utiliza produsul, așa cum sugerează și numele, este necesar să se agite bine, deoarece componentele grele se fixează în partea inferioară. Și pielea trebuie curățată temeinic de cosmetice și de sebumul acumulat, altfel eficiența va fi redusă semnificativ. Principalul dezavantaj este că vorbitorul este potrivit doar pentru pielea uleioasă și normală, se poate răni uscat. Deoarece compoziția sa este viguroasă, a funcționat în mai multe direcții deodată. S-au scos inflamațiile existente, dopurile de grăsime dizolvate în pori, au avut un efect dezinfectant bun. Acidul salicilic a fost responsabil pentru toate astea. Și cloramfenicolul a funcționat ca un bun antiinflamator. Înainte de a utiliza produsul, așa cum sugerează și numele, este necesar să se agite bine, deoarece componentele grele se fixează în partea inferioară. Și pielea trebuie curățată temeinic de cosmetice și de sebumul acumulat, altfel eficiența va fi redusă semnificativ. Principalul dezavantaj este că vorbitorul este potrivit doar pentru pielea uleioasă și normală, se poate răni uscat.

Cum sa faci un vorbitor de acnee la domiciliu cu prescriptii medicale

Un amestec de mai multe medicamente și acizi, care, într-o perioadă foarte scurtă de timp, ajută la uscarea pielii și inflamații pe ea, se numește pastilă. Datorită utilizării acizilor din compoziție, poate fi utilizată numai cu permisiunea unui dermatolog sau conform prescripției sale.

Eficacitatea vorbitorilor pentru acnee, pro și contra

Cum se formeaza acneea? Există doar trei motive pentru aceasta:

 1. Îngrijire incorectă a pielii;
 2. Boli ale organelor interne;
 3. Tulburări hormonale în organism.

Din cauza modificărilor hormonale din organism, adolescenții suferă adesea de erupții cutanate. O persoană sănătoasă care se ocupă în mod corespunzător de piele nu poate fi frică de acnee.

Dacă, totuși, erupția a apărut încă și vreau să scap de ele, atunci în plus față de medicamentele care nu încep să acționeze imediat, puteți folosi pastilele.

În mod obișnuit, această unealtă este utilizată pentru erupții ușoare, care sunt cauzate de stres, de frig sau de alți factori temporari. Farmacistul (sau pacientul însuși) amestecă toate ingredientele și primește un fel de loțiune care este stocată în sticlă și utilizată nu mai mult de 2 ori pe zi.

Este adesea imposibil să se folosească adesea și puternic, deoarece conține substanțe puternice (zinc, alcool și sulf), care nu numai că pot usca inflamațiile, dar pot provoca și iritații grave. Mai ales trebuie să-l folosiți cu atenție pentru persoanele care au pielea uscată.

Avantajele utilizării vorbitorilor sunt următoarele:

 1. Saturează inflamațiile într-o perioadă scurtă de timp (6-12 ore);
 2. Curăță pielea;
 3. Nu înfundă porii;
 4. Disponibilitatea ingredientelor;
 5. Prețul scăzut;
 6. Metoda de fabricare ușoară.

Dar, în același timp, există și dezavantaje ale acestui instrument:

 1. Usurează pielea activă;
 2. Poate cauza arsuri dacă este utilizată necorespunzător;
 3. După aplicare, pielea poate deveni prea susceptibilă la bacterii;
 4. Utilizarea frecventă duce la scăderea eficacității sale, deoarece pielea se consumă.

Eficacitatea și necesitatea utilizării acestui instrument pot fi confirmate de un dermatolog, căruia trebuie să mergeți înainte de a utiliza vorbitorul.

Caracteristicile utilizării vorbitorilor pentru acnee

Având în vedere că medicamentul conține medicamente puternice care pot dăuna pieii, pastilele ar trebui utilizate foarte atent, respectând regulile. Deoarece acesta este un agent de uscare, utilizarea înainte și după hidratant este pur și simplu necesară. În plus, ar trebui:

 1. Înainte de utilizare, trebuie să pregătiți pielea: curățați-o cu săpun de gudron sau alt agent de curățare care conține proteine ​​din lapte;
 2. Acesta trebuie aplicat imediat după apariția roșii pe piele;
 3. Aplicați vorbitorul ar trebui să fie noaptea;
 4. Aplicați-o numai o dată pe zi;
 5. Nu doar frecați pielea, ci frecați ușor loțiunea în ea;
 6. În plus față de utilizarea lotiunii, trebuie să aderați la o nutriție adecvată și să limitați consumul de alimente excesiv de grase sau dulci pe durata tratamentului.

Talker - nu este numai tratamentul și prevenirea leziunilor, ci și un tonic excelent. Utilizarea convorbire este simplu:

 1. Pentru a curăța pielea de resturile de machiaj;
 2. Spălați cu săpun de gudron sau alte detergenți;
 3. Shake lotion bine;
 4. Umpleți un tampon de bumbac în sculă și stoarceți ușor;
 5. Îndepărtați cu atenție o mișcare circulară numai în zonele afectate;
 6. Nu aplicați produsul în zonele din apropierea ochilor și buzelor, deoarece există o piele foarte delicată și sensibilă, ușor de ars;
 7. Aplicați un hidratant gras.

La momentul tratamentului ar trebui să renunțe la utilizarea de fundație și pulbere, precum și a agenților de curățare lasă doar cele care nu conțin alcool. De asemenea, în timpul sarcinii, trebuie să excludeți tulburarea care conține sulf, alcool sau mentol.

Vorbesc de la dermatologi

Există mai multe loțiuni prescrise de un dermatolog, iar farmaciștii o amestecă chiar în farmacie.

Cu cloramfenicol

Rețeta cea mai populară printre dermatologi. Acesta include:

 • alcool - 50 ml;
 • acid salicilic (2%) - 5 ml;
 • cloramfenicol - 5 g;
 • acid boric - 50 ml.

Există, de asemenea, o compoziție puțin diferită, dar și cu utilizarea de cloramfenicol:

 • acid salicilic (2%) - 30 ml;
 • streptotsid - 10 tabl.;
 • cloramfenicol - 4 tablete;
 • Camfor - 80 ml.

Metoda de preparare a mirosului:

 1. Se toarnă toate ingredientele lichide într-un recipient din sticlă și se amestecă bine;
 2. Tablete zdrobite într-un mortar;
 3. Adăugați tablete într-un vas de sticlă;
 4. Agitați bine împreună pentru a dizolva complet tabletele;
 5. Aplicați produsul peste noapte cu un tampon de bumbac.

Această loțiune se aplică numai pe timp de noapte, cu o utilizare mai frecventă, ea va usca pur și simplu pielea. Înainte de fiecare utilizare, vorbiți bine agitatorul.

Consecințele extensiilor genelor - puteți afla despre ele din publicația de pe site-ul nostru.

Pentru informații despre modul în care poți lamina în mod independent părul cu gelatină, citiți acest articol.

Există multe opțiuni interesante pentru rochii lungi pentru vară.

Cu calendula

Compoziția acestui vorbitor include:

 • cloramfenicol - 5 tablete;
 • soluție de calendula - 50 ml;
 • aspirina - fila 5.

Metoda de fabricație este simplă:

 1. Tabletele se sfărâmă în pulbere;
 2. Se toarnă pulberea rezultată într-o sticlă de calenzel;
 3. Se diluează cu apă (1: 1) înainte de utilizare.

Aplicați această opțiune loțiune ar trebui, în cazul în care nu există nici o reacție alergică la componentele instrumentului.

Cu dimexid

Compoziția acestei loțiuni include:

 • Dimexid - 1 flacon;
 • Tinctura de chlorophilipta (1%) - 1 burtă;
 • apă.

Discursul de gătit este, de asemenea, simplu:

 1. Dimexidul și apa se amestecă într-un raport de 2: 5;
 2. Adăugați clorofillipt la soluție (numai 1 parte);
 3. Shake lotion;
 4. Aplicați pe piele cu un tampon de bumbac.

Înainte de utilizare pe pielea feței, trebuie să verificați reacția corpului și să aplicați produsul pe pielea mâinii. Dacă nu există alergie, puteți să o utilizați pentru a trata erupția cutanată.

Cum să faci un vorbitor de acnee acasă

O astfel de loțiune poate fi făcută independent la domiciliu, după cumpărarea tuturor ingredientelor necesare. Urmați instrucțiunile.

Cu eritromicină

Acest instrument este grozav pentru pielea grasă, deoarece nu numai că ajută la scăderea acneei, ci și la normalizarea glandelor sebacee.

 • alcool salicilic - 50 ml;
 • Eritromicina - 4 g;
 • acid boric - 50 ml;
 • oxid de zinc - 4 gr.
 1. Alcoolul amestecat cu acid boric într-un flacon de sticlă;
 2. Eritromicină și oxid de zinc zdrobite în pulbere;
 3. Adăugați pulbere în flacon;
 4. Agitați totul bine;
 5. Aplicați pe piele cu o fleece peste noapte într-o mișcare circulară;
 6. Apoi hidratați bine pielea.

Cu aspirină

Acesta nu este doar un agent de uscare, ci și un antibacterian.

 • Levomitsetin - 2 buc;
 • sulf - 2,5 g;
 • acid boric și alcool etilic - 50 ml.
 1. Crush cloramfenicol în pulbere;
 2. Într-un recipient, amestecați toate ingredientele lichide și turnați pulberea;
 3. Se agită;
 4. Ștergeți zonele problematice și apoi hidratați pielea.

Cu trichopol

Această loțiune nu doar ameliorează inflamația, ci și tonifică pielea.

 1. Tabletele de mortar se transformă în pulbere;
 2. Se amestecă pulberea și alcoolul într-un singur recipient;
 3. Trimiteți într-un loc cald și întunecat și insistați 3 zile;
 4. Agitați amestecul în fiecare zi până când pulberea este complet dizolvată;
 5. Aplicați în zone inflamate în fiecare zi înainte de a merge la culcare timp de 1-2 săptămâni.

Contraindicații, efecte secundare

Talkerii sunt mijloacele pentru procesarea locală, deci au puține contraindicații. Nu le puteți folosi:

 1. În caz de intoleranță la componente individuale;
 2. În timpul sarcinii și alăptării;
 3. Pelerina alergii la componentele vorbitorului;
 4. În cazul în care mâncărimea, roșeața și iritarea pielii după utilizarea lotiunii.

Înainte de a folosi orice vorbitor, ar trebui să verificați corpul pentru alergii și să aplicați o sumă mică de bani pe braț. Dacă o reacție alergică este absentă, puteți continua tratamentul acneei.

Dintre produsele secundare ale boxelor de chat, se poate distinge doar o reacție alergică posibilă și dependența de componentele individuale.

opinii

Chatterbox - unul dintre puținele instrumente care vă ajută! Au fost încercate multe instrumente, ieftine și costisitoare, dar nu a fost niciun sens. Orice stres sau cel mai mic entuziasm tocmai a cauzat împrăștierea acneei pe piele.

La sfatul bunicii, ea a început să folosească vorbitorul, deși la început sa îndoit, pentru că remedia este veche și astăzi există o mulțime de medicamente moderne. După prima utilizare a acneei a început să se usuce, și apoi a dispărut complet. Acum folosesc această loțiune ca tonic în fiecare zi pentru noapte.

Olga, 19 ani, Kemerovo

Pentru tratamentul acneei, folosesc în mod constant vorbitori pe care îi fac eu. În ciuda faptului că erupția mea este nesemnificativă și rareori se întâmplă, acesta este cel mai bun mod de a scăpa de ele fără a afecta pielea și corpul.

În farmacie cumpăr toate ingredientele și se amestecă acasă. Cel mai adesea folosesc compozițiile de cloramfenicol și acid salicilic, deoarece acestea nu numai că usucă pielea, dar sunt, de asemenea, un agent antibacterian. Aplic doar un punct și problemele cu acnee trece rapid.

Larisa, 27 de ani, Samara

Pentru tratamentul acneei, medicul a scris o mică talkie, pe care am pregătit-o la farmacie. În compoziția lor au fost antibiotice, sulf și acizi. Discursul era neclar, cu sedimentele de jos. Efectul a fost copleșitor - a făcut-o seara, iar dimineața acneea a fost uscată.

Dar nu-l pot folosi pentru o lungă perioadă de timp - pielea se usucă și fulgi, dar pentru a vindeca o erupție cutanată sau a elimina un cos înaintea unui eveniment important, nu există mijloace mai bune. Acum folosesc vorbitorul ca medicamente timp de 1-2 săptămâni și apoi iau o pauză. În timpul utilizării și după bine hidratarea pielii cu creme.

Irina, 31 de ani, Tula

O altă rețetă pentru vorbitori de acnee poate fi găsită în următorul videoclip.

Vorbiți-vă pentru leziunile pielii cu propriile mâini

În lupta împotriva acneei pe piele se folosește un vorbitor - un amestec medicinal, care trebuie să fie bine zdrobit înainte de utilizare. O astfel de compoziție poate pregăti un farmacist, dar nu este dificil să faceți singur instrumentul.

Ce face parte din măștile de acnee și cum sunt ele bune?

Există mai multe rețete pentru tulburare, care sunt folosite în tratamentul erupțiilor cutanate. Compoziția lor variază: ingredientele sunt selectate ținând cont de caracteristicile pielii și de problema care trebuie rezolvată.

Talker conține componente care:

 • asigură acțiune antimicrobiană (antibiotice);
 • prezintă proprietăți de uscare;
 • curata epiderma de particule moarte si de alti contaminanti;
 • blocarea inflamației;
 • activa regenerarea celulelor;
 • stimulează procesele metabolice.

Componentele frecvente ale vorbitorilor sunt astfel de ingrediente:

 • cloramfenicol;
 • sulf;
 • zinc;
 • aspirina;
 • alcool (etil, amoniac, camfor);
 • acid salicilic;
 • tinctura de calendula;
 • eritromicină;
 • acid boric;
 • streptocid.

Acneea este adesea un semn al unei disfuncții în organele și sistemele corpului, rezultat al malnutriției sau al utilizării produselor cosmetice de slabă calitate. Prin urmare, tratamentul leziunilor ar trebui întotdeauna să fie cuprinzător: utilizarea mijloacelor externe, inclusiv vorbitorii, medicii recomandă combinarea cu un meniu rațional, un stil de viață sănătos, îngrijirea adecvată a pielii și terapia bolilor existente.

Cum să le gătești și să le aplici acasă?

Recomandări pentru utilizare

Pentru a utiliza unul sau altul vorbitor a condus la rezultatul dorit, este necesar să urmați recomandările pentru utilizarea sa corectă:

 1. Curățați pielea folosind săpun de gudron sau un produs care conține cazeină din lapte (nu se recomandă utilizarea formulărilor pe bază de alcool).
 2. Agitați bine recipientul cu bara de conversație. Acest lucru trebuie făcut înainte de fiecare utilizare a instrumentului.
 3. Folosind un tampon de bumbac, tratați amestecul cu o erupție cutanată întreruptă sau întreagă cu acnee. Nu este necesar să puneți vorbitorul pe locuri sănătoase, precum și zona din jurul gurii și ochilor.
 4. După 5 minute după aplicare, ungeți pielea cu un agent de hidratare pentru a proteja epiderma de uscare.

Folosiți compoziția nu trebuie să depășească o dată pe zi. Se recomandă utilizarea unui vorbitor timp de 1-2 ore înainte de culcare. Durata tratamentului cu acest remediu este de 1-2 săptămâni. Dacă este necesar, puteți repeta cursul după o pauză de 1-2 luni.

Ce fel de amestecuri există?

Cu cloramfenicol și acid salicilic

Puneți comprimatele de cloramfenicol în pulbere și amestecați 5 g de pulbere cu 5 ml acid salicilic 2%. Se toarnă toate cele 50 ml de acid boric și 50 ml de alcool medicinal de 90%.

A folosit un astfel de instrument pentru acnee în adolescență și pentru a elimina acnee pe pielea grasă.

Orice vorbitor trebuie să fie pregătit în sticlă.

Video: Cum pot face loțiune pentru pielea cu probleme?

Cu cloramfenicol, sulf și acid boric

Se pulverizează în pudră 2 tablete de cloramfenicol, se amestecă cu 2,5 g de sulf și se diluează în 100 ml alcool etilic și acid boric (este necesar să se ia 50 ml din fiecare componentă).

Instrumentul este folosit pentru a scăpa de natura inflamatorie.

Sulf și streptocid

Combinați 7 g sulf și streptocid, turnați 100 ml de acid salicilic și alcool boric, combinate într-un raport de 1: 1.

Compoziția va ajuta la erupțiile pustulare, coșurile subcutanate și demodicoza.

Pentru a împrăștia tabletele în pudră, nu este nevoie de un măcinător de cafea: acest lucru este ușor de făcut cu ajutorul a două linguri sau a unui mortar.

Video: Vorbește despre acnee cu streptocid pe sfatul unui cosmetician

Cu zinc și eritromicină

Se amestecă 4 g de eritromicină și 4 g de oxid (sau oxid) de zinc, se toarnă în 50 ml de acid boric și aceeași cantitate de alcool salicilic.

Chatterbox este folosit pentru formațiuni purulente, inflamații, formă avansată de acnee, precum și acnee care are loc în timpul menstruației.

Această compoziție se comportă cu conținutul crescut de grăsimi al pielii, care reglează activitatea glandelor sebacee.

Cu trichopol

Îndoițiți 4 comprimate de trichopol în pulbere și turnați 250 ml de alcool medicinal de 90%. Pentru a insista totul la temperatura camerei într-un loc întunecat timp de 3 zile, în fiecare zi, agitând bine recipientul cu amestecul.

Aplicați remediu pentru tratamentul inflamației cutanate, uscarea acneei.

Se recomandă depozitarea în cutii de sticlă întunecată.

Cu streptocid și spirit de camfor

Puneți în pulbere 4 tablete de cloramfenicol și 10 comprimate de streptocid. Se toarnă în amestec 80 ml de alcool camfor și 30 ml de acid salicilic 2%.

Folosit o astfel de compoziție pentru tratamentul și prevenirea acneei.

Cu acid acetilsalicilic și clindamicină

Se transformă în pulbere 4 comprimate de aspirină și la fel de mult clindamicină. Se combină 50 ml de alcool etilic și boric și se adaugă la soluție un amestec uscat.

Instrumentul blochează inflamația, se usucă la acnee și previne creșterea germenilor.

Cu săpun de gudron și amoniac lichid

Se amestecă amoniacul și camforul, peroxidul de hidrogen (se bazează pe 4 linguri de fiecare ingredient). Soluția este diluată cu 2,5 linguri de apă distilată. Adăugați 20 ml de acid salicilic și 20 g de săpun de gudron care a fost măcinat pe o răzătoare.

Cu calendula

Tinctura albastră de calendula (40 ml) diluată cu apă distilată, observând un raport de 1: 1. Introduceți în soluție comprimate sub formă de pulbere de acid acetilsalicilic și cloramfenicol (5 bucăți). Insistați într-un loc întunecat timp de 2 zile.

Video: Rețetă cu paracetamol și tinctură de calendula

Cu glicerină, sulf și acid lactic

Se prepară o soluție de alcool camfor, glicerină și apă (luate 10, 15, respectiv 120 ml). Introduceți în compoziția 1 g de acid lactic și 5 g de sulf.

Contraindicații și precauții

Talkerii nu sunt recomandați pentru utilizare în timpul sarcinii, cu intoleranță individuală la una sau mai multe componente care alcătuiesc fondurile, cu leziuni cutanate deschise.

În cazul bolilor dermatologice, remedierea este utilizată numai cu permisiunea medicului

Din machiaj la momentul vorbitorului de aplicare este mai bine să refuzi

Deoarece compoziția vorbitorului conține substanțe destul de agresive, este important să se respecte precauțiile.

 1. Utilizarea fondurilor ar trebui să fie întotdeauna convenită cu un specialist.
 2. Înainte de a utiliza orice compoziție, trebuie să verificați reacția pielii la ea. O cantitate mică de amestec necesită ștergerea cotului din interior sau din piele de pe încheietura mâinii. Dacă într-o zi nu apare reacții nedorite (mâncărime, arsură, peeling, roșeață), puteți utiliza compoziția în viitor.
 3. În procesul de tratament cu un vorbitor, este important să se renunțe la utilizarea cosmeticelor decorative.
 4. Dacă apar reacții adverse, nu mai utilizați produsul.
 5. Dacă utilizarea vorbitorilor va cauza o uscăciune excesivă a pielii, trebuie să renunțați temporar la aplicarea agentului.

Utilizarea prelungită a vorbitorilor de antibiotice reduce funcția de protecție a pielii.

Recenzii privind utilizarea vorbitorilor în tratamentul erupțiilor cutanate

Am fost ajutat de un vorbitor de tinctură de calendula + aspirină + levomicină. Anterior, au existat o mulțime de acnee - și inflamate, și roșu, alb, și interne, și superficiale. Acum, fata este perfectă, bine, deci va sari, se va întâmpla înaintea cosului menstrual și asta este. Nu mă pot bucura. Am folosit-o înainte și bazironom, skinorenom, zeneritom, drojdie, vitamine - nimic nu a ajutat până când nu a pregătit acest lucru ieftin, dar foarte eficient! Două săptămâni și înghiți!

Catherine

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4335320/

M-am luptat cu problema pielii de când aveam 12 ani. Acum am 17 ani și, în principiu, pielea nu este așa. Dar fără nici un motiv, uneori stropit cu cruzime. Ceea ce tocmai nu am încercat, rezultatul a fost trecătoare. Bunica mea ma sfătuit deseori cu tinctură de calendula, dar am râs. Trăim în secolul 21, care tincturează, chiar dacă cremele și procedurile scumpe nu ajută. Dar am decis în curând să încerc. Nu aveam bani pentru alt Skinoren sau Duac, așa că am cumpărat tinctură de calendula. Într-o farmacie, o femeie a sfătuit să o îmbunătățească prin cumpărarea unor pastile. Ea a spus că ea a folosit ea însăși vorbitorul în tinerețe și apoi a sfătuit pe toată lumea. Toată lumea a fost fericită (apropo, și eu). Rețetă: 1 sticlă de tinctură de calendula, 4 comprimate de acid acetilsalicilic, 3 comprimate de cloramfenicol, ceai din frunze farmaceutice de calendula. Ceaiul + tinctură (1: 1) se toarnă într-un singur recipient, se adaugă tabletele frecate în pulbere și se amestecă. Turnați acest miracol în sticlă. Gata! Seara, agitați vorbitorul nostru, aplicați cu un tampon de bumbac pe piele curată și spălată. Lăsați-o să se usuce, apoi aplicați crema (orice cremă pe care ați folosit-o înainte este mai bună dacă este vindecare, adică din acnee). Dimineața, aplicați un strat de bumbac pe pielea spălată fără agitație, dacă aplicați machiajul. După uscare, vorbitorii folosesc de asemenea cremă. Ajută foarte bine în tandem cu o cremă de vindecare. Dimineata nu-ti vei crede ochii. Am fost foarte surprins și fericit. Mulțumesc acestui farmacist, am fost convins că nu este întotdeauna necesar să plătiți bani imense pentru a vedea rezultatul.

Irina Mikhaylenko

http://irecommend.ru/content/ot-atomnoi-voiny-na-litseboltushkakotoraya-vsegda-menya-spasaetrezultat-luchshe-zinerita-v-r

N-am crezut niciodată că un vorbitor mă va ajuta să scap de acnee. Când am PMS, întreaga mea față este acoperită cu acnee, iar acneea nu dispare de foarte mult timp, indiferent de cât de mult am pete-l. Acidul boric a distrus chiar puncte negre, timp de 5 zile nici unul nu a rămas. Scriu despre acidul boric dintr-o farmacie cu adaos de acid salicilic și cloramfenicol.

Snow Maiden

http://doctorsforum.ru/viewtopic.php?f=32t=5837

Tumorile pentru acnee conțin agenți farmacologici care nu sunt direct destinați tratamentului erupțiilor cutanate. De aceea, astfel de amestecuri trebuie utilizate cu prudență și numai după consultarea unui dermatolog.

Discutați despre acnee. Rețete cu cloramfenicol, acid salicilic, tinctură de calendula, streptocid

Natura nu oferă întotdeauna o persoană cu o piele perfect curată fără defecte și acnee. Trebuie să obținem în mod independent rezultatul dorit prin orice mijloace și metode disponibile. Și nu numai ajutor cosmetice specializate și proceduri salon în acest ajutor.

În lupta împotriva cosurilor, vorbitorul levomicină poate fi un mare ajutor - un instrument dovedit și accesibil.

Proprietățile cloramfenicolului în compoziția vorbitorului

Levomycetin este un antibiotic al cărui ingredient activ este cloramfenicol. Este cel care ucide microorganismele care provoacă acnee și împiedică reproducerea lor.

Medicamentul cu cloramfenicol va dezinfecta și curăța pielea de pe piele moartă, va ameliora inflamația în foliculii de păr și în glandele care secretă sebum. Acest lucru contribuie la dispariția acneei pe piele.

Pro și contra

Avantajele acestor vorbitori includ următorii factori:

 • costul fondurilor (va fi de mai multe ori mai mic decât pentru preparatele farmaceutice finite);
 • ușurința utilizării;
 • este necesar să se proceseze pielea numai o dată pe zi;
 • efect rapid.

Un vorbitor cu cloramfenicol într-un timp scurt va scăpa de acnee

Există, de asemenea, dezavantaje:

 • nu vândute sub formă finală, trebuie să vă pregătiți sau să comandați într-o farmacie;
 • Este eficient numai în cazurile cu erupții mici;
 • în timpul tratamentului, pielea se poate usca și se desprinde;
 • în timpul tratamentului este imposibil să se utilizeze cosmetice decorative, fundație, inclusiv (este mai bine să se înlocuiască cu o cremă hrănitoare pentru copii);
 • remedia este lipsită de putere în tratarea acneei interne.

Cum să utilizați

Procedura de utilizare a vorbitorilor pe zonele problematice ale pielii este următoarea:

 1. În primul rând trebuie să spălați machiajul.
 2. Pentru a vă asigura că pielea nu se usucă atât de mult după procedură, trebuie să o spălați cu săpun de gudron sau cu orice alt produs care conține proteine ​​din lapte.
 3. Apoi ei iau o sticlă cu un buzunar și o scutură bine, astfel încât particulele să se așeze pe fundul înălțimii.
 4. Apoi trebuie să înmuiați un tampon de bumbac și să ștergeți bine zonele cu o mișcare de frecare. Este mai bine să aplicați soluția punctual, numai în zone afectate de acnee, evitând zona din jurul ochilor.

Aplicați vorbitorul ar trebui să fie punctul

 • După tratament, după 5 minute, este necesar să puneți o cremă hidratantă pentru față, puteți lua copii.
 • Procedura se efectuează, de preferință, la culcare, după ce în urma deranjării pielii devine sensibilă la radiațiile ultraviolete.

  Cum de a spori efectul

  Discursii pot fi folosiți ca un instrument independent, însă se poate obține un efect mai mare dacă problema este abordată într-un mod cuprinzător. În plus față de aplicarea vorbitorilor, trebuie să vă revizuiți dieta, să eliminați alimentele grase, sărate și dulci, alcoolul și tutunul.

  Este important să alegeți un antibiotic care să fie activ împotriva acelor microorganisme care provoacă acnee. Pentru a găsi opțiunea potrivită pentru îngrijirea feței, trebuie să vizitați mai întâi cosmeticianul. Îndepărtarea pielii poate fi prescrisă pentru a determina microflora patogenă.

  Cum să gătești acasă

  Dacă este nevoie să pregătiți chitney cu cloramfenicol din acnee acasă, trebuie să știți câteva caracteristici:

  • în primul rând, componentele lichide sunt combinate separat, apoi cele uscate. Doar atunci ei pun totul împreună;
  • pentru măcinarea comprimate este cel mai bine să utilizați un mortar. Dacă nu este acolo, puteți lua o coală de hârtie groasă, o îndoiți în jumătate și puneți o tabletă între jumătăți. Apoi, folosind un bolț de rulare, trebuie să-l rotiți pe foaie, apăsând bine;
  • atunci când se prepară pentru prima dată medicamentul, este mai bine să se reducă ușor cantitatea de medicamente indicată în rețetă;
  • vorbitorul terminat se toarnă într-o sticlă cu sticlă întunecată. Dacă acest lucru nu a fost găsit, îl puteți stoca într-o sticlă care transmite lumină, dar este strâns strâns cu hârtie. Amestecul este păstrat în frigider timp de cel mult o lună.

  Cum să gătești pe baza unei soluții de antibiotic

  Pentru a scăpa de acnee purulentă și flegmonoasă, aveți nevoie de un vorbitor cu un antibiotic cu spectru larg, acesta poate fi Methenamine, Dimexide, Dioxidin, Trichopol. Acestea se confruntă în mod fiabil cu diferite tipuri de ciuperci și bacterii, oferă un ajutor rapid în înlăturarea puffiness și roșeață. De asemenea, inhibați activitatea glandelor sebacee, îndepărtați durerea.

  Rețeta 1:

  • Levomitsetin (5 g);
  • Pulbere Urotropină (5 g);
  • Oxid de zinc (3 g);
  • Acid boric 3% (100 ml);
  • Etil alcool 90% (50 ml).

  Rețeta 2:

  • Dimexid (5 ml);
  • Metronidozol (3 tone);
  • Alcool salicilic 2% (80 ml);
  • Soluție de dioxidină 1% (10 fiole);
  • Apă fiartă răcită (20 ml).

  Cu acid salicilic

  Acest vorbitor este popular în rândul persoanelor care suferă de probleme de piele, deoarece se confruntă în mod eficient cu acnee. Acidul salicilic acționează ca un antiseptic, calmează pielea inflamată și o curăță de pe scări și cruste.

  reteta:

  • Acid salicilic 2% (50 ml);
  • Eritromicina (4 g);
  • Acid boric 2% (50 ml);
  • Oxid de zinc (4 g).

  Cu acid boric

  O astfel de soluție poate fi utilizată ca o loțiune. Este potrivit pentru pielea grasă. Se luptă cu acnee adolescentă. Acidul boric va asigura dezinfecția și curățarea sebumului din piele înfundat. Efectul acestui vorbitor este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

  Rețeta 1:

  • Soluție de acid boric (25 ml);
  • Tablete Levomitsetin (3 buc.);
  • Apă fiartă răcită (25 ml).

  Rețeta 2:

  • Soluție de acid boric (50 ml);
  • Etil alcool 90% (50 ml);
  • Acid salicilic 2% (5 g);
  • Tablete Levomitsetina (2 buc.).

  Cu alcool din camfor

  Vorbitor puternic care va vindeca pielea chiar si de la fierbe purulente. Acest efect oferă alcoolul camfor, care are efecte antimicrobiene și antiinflamatorii. Promovează resorbția petelor stagnante după acnee. Primele rezultate apar după 3-4 zile.

  reteta:

  • Alcool camfor 2% (60 ml);
  • Alcool salicilic (60 ml);
  • Alcool boric (30 ml).

  Cu tinctura de calendula

  Acest instrument va avea un efect antiinflamator, va curăța și dezinfecta pielea feței. Datorită proprietăților de regenerare ale plantei, celulele sunt actualizate rapid, motiv pentru care recuperarea este mai rapidă.

  Rețeta 1:

  • Tinctura de alcool de calendula (50 ml);
  • Alcool camfor 2% (5 ml);
  • Amoniac 90% (5 ml).

  Rețeta 2:

  • Tinctura de alcool de calendula (50 ml);
  • Tabletele de aspirină (5 buc.);
  • Tabletele Levomitsetina (5 buc.).

  Dacă aveți nevoie să vă tratați complet pielea, mai degrabă decât un punct, atunci este mai bine să diluați extractul de calendula pe jumătate cu apă fiartă răcită. În acest caz, va fi posibil să se evite uscarea pielii.

  Cu streptocid

  Vorbind de acnee cu cloramfenicol și streptocid, produce un puternic efect antimicrobian. Are proprietăți de uscare. Se utilizează pentru a trata acneea și erupțiile mici.

  reteta:

  • Tabletele streptosid (10 tone);
  • Tablete de Levomycetin (5 tone);
  • Alcool de camfor 2% (80 ml);
  • Alcool salicilic (30 ml).

  cu gri

  Sulful nu permite multiplicării germenilor, ajută la scăderea proceselor inflamatorii extinse. Folosind un astfel de vorbitor, ei trateaza demodicoza, eruptii pustulare, acnee rosie. Sulful activează de asemenea producerea de colagen, ceea ce face ca pielea să fie suplă și elastică.

  Acest element este implicat în procesele metabolice ale corpului, întărind activitatea sistemului nervos și digestiv. Descompunerea acestor mecanisme în organism provoacă adesea acnee pe pielea feței.

  reteta:

  • Acid salicilic 2% (50 ml);
  • Sulf (7 g);
  • Streptocid comprimate (7 g);
  • Boric alcool (50 ml).

  Cu metronidozol

  Acest medicament este un antibiotic, are acțiune antimicrobiană și antibacteriană. Îndepărtează rapid inflamația și previne apariția cicatricilor. Metronidozolul combate cel mai eficient acneea cauzată de perturbări hormonale, probleme cu tractul gastrointestinal sau provocate de acarieni subcutanat, precum și de acnee roz.

  Rețeta 1:

  • Alcool salicilic (50 ml);
  • Tablete de Levomycetin (4 tone);
  • Tablete metronidozol (4 tone).

  Rețeta 2:

  • Etil alcool 90% (100 ml);
  • Tablete Metronidozol (6 tone);
  • Comprimate de streptosid (6 tone);
  • Tablete mumie (6 tone).

  Cu carbon activat

  Folosind un vorbitor de acnee cu cărbune activat și cloramfenicol va ajuta să se ocupe de zonele inflamate ale pielii, vindeca acnee, deoarece poate curăța profund porii și poate împiedica înfundarea lor ulterioară. Carbonul activat normalizeaza secretia de sebum, smulge rugozitatea, rugozitatea pe piele si elimina ridurile mici.

  reteta:

  • Tinctura de alcool din calendula (70 ml);
  • Tablete cu carbon activ (5 buc.);
  • Tablete de Levomycetin (3 buc.);
  • Tablete de aspirină (3 buc.).

  Reteta pentru acnee chitotworm cu cloramfenicol

  Chatterbox - o metodă eficientă de acnee pentru tratarea acneei

  Acnea strică atât aspectul cât și starea de spirit. Îmbunătățirea stării pielii va ajuta acnee vorbitor - instrument testat în timp care se ocupă cu procesele inflamatorii, ajută la curățarea pielii și restabilirea funcțiilor de protecție. Acesta este un amestec de medicamente disponibile care au proprietăți dezinfectante și antimicrobiene.

  Deoarece cauzele erupției cutanate, tipurile și complexitatea bolii pot fi diferite, compoziția cea mai eficientă a vorbitorului poate fi determinată de dermatolog. În plus, el va alege dieta potrivită, poate oferi sfaturi despre cosmeticele de îngrijire și decorative.

  Cum să pregătiți și să utilizați în mod corespunzător vorbitorul

  Potrivit prescripției medicului, farmaciștii pot pregăti vorbitorul la farmacie. Dar nu fiecare farmacie oferă servicii pentru fabricarea de formulări medicinale. Cu toate acestea, este ușor să fii singur acasă de la componentele achiziționate:

  • Toate medicamentele din pastile trebuie sa se macina la o pulbere. Pentru aceasta puteți folosi un râșniță de cafea, mortar.
  • Mai întâi, componentele lichide sunt amestecate și apoi se adaugă pulberile.
  • Amestecul rezultat trebuie să fie bine zdrobit.
  • A se păstra recipientul medicamentului într-un loc răcoros și întunecat.
  1. Înainte de a folosi balonul cu caseta de conversație, agitați bine pentru a face amestecul omogen.
  2. Amestecul se aplică seara înainte de a merge la culcare cu un tampon de bumbac ușor și ușor, fără presiune, pe cosuri sau cu un tampon de bumbac pe zonele afectate ale zonei feței, gâtului, spatelui și decolteului. Nu este nevoie să frecați produsul - particulele abrazive pot răni pielea și procesul inflamator se poate muta în zone sănătoase.
  3. Înainte de a aplica vorbitorul, pielea trebuie curățată cu o spumă moale sau un gel de spălare care nu conține alcool. Nu utilizați frecarea sau peelingul.
  4. Înainte de prima utilizare a vorbitorului, este necesar să verificați dacă cotul îndoaie reacția organismului la componentele sale. Dacă apare roșeață, umflare sau senzație de arsură, această formulă de medicament nu poate fi utilizată.
  5. Aplicați ușor produsul pe față, fără a afecta pielea din jurul ochilor și buzelor.
  6. Agenții de uscare pot provoca un sentiment de etanșeitate, deci trebuie să alegeți un hidratant adecvat. Dacă apare peeling, atunci merită să alegeți o compoziție mai bună.
  7. Amestecul este de obicei utilizat timp de aproximativ două săptămâni. Pentru ca instrumentul să funcționeze cât mai eficient posibil în acest timp, este necesar să se reducă gradul de obișnuință - să se ia pauze pentru o zi la fiecare 3-4 zile.
  8. Dacă este nevoie să folosiți vorbitorul în viitor, este mai bine să luați o compoziție diferită de medicamente și să faceți o pauză de două săptămâni.

  Pentru tratamentul mai eficient al acneei ar trebui să fie exclusă din dieta alimentelor picante, grase și sărate. Renunțați la produse de patiserie, sifon și suc dulce, maioneza, carne afumată, cafea tare.

  Mulți încearcă să ascundă inflamațiile folosind produse cosmetice decorative. Cu toate acestea, cremă tonică, pulbere și fard de obraz exacerbează cauza și împiedică tratamentul. Este mai bine să renunțe la utilizarea lor și pulbere, de exemplu, praf pentru copii.

  Discutați despre acnee cu acid salicilic și cloramfenicol

  Compoziția celei mai comune, simple și eficiente chatter include levomicină sau acid salicilic, sau ambele componente împreună.

  Acidul salicilic este un medicament antiinflamator, datorită proprietăților sale este popular în cosmetologie:

  • oprește procesul inflamator;
  • promovează curățarea porilor înfundați;
  • are o ușoară ușurare a durerii;
  • coaja stratul celular superior al celulelor pielii;
  • constricteaza vasele de sange;
  • reglementează producția de sebum;
  • penetrează cu ușurință adânc în piele.

  Acidul salicilic afectează în mod eficient numai agenții patogeni care cauzează acnee, fără a sparge bariera de protecție a pielii sau pentru a-și crește sensibilitatea la lumina soarelui. Acesta poate fi utilizat pentru a trata orice tip de piele.

  Levomitsetin - un antibiotic puternic care promovează tratamentul acneei dureroase și subcutanate, precum și eliminarea petelor negre. Spre deosebire de alte antibiotice utilizate pentru fabricarea de vorbitori, acest medicament usuca pielea mult mai putin.

  Rețete simple și eficiente

  Reteta 1. Pentru uscarea acneei purulente, prevenirea apariției unor pori noi, curate, normalizează activitatea glandelor sebacee:

  • Soluție 1% de acid salicilic (flacon de 40 ml);
  • soluție de acid boric (flacon de 25 ml);
  • cloramfenicol - 10 comprimate.

  Adăugați tablete zdrobite la soluții mixte, agitați puternic flaconul și lăsați-l să stea câteva zile. Loțiunea rezultată de utilizat seara după spălare.

  Rețetă 2. Împotriva copiilor adolescenți sau a erupțiilor în perioada premenstruală:

  • 50 ml de alcool medicinal;
  • 40 ml soluție 2% de acid salicilic;
  • 50 ml de acid boric;
  • placă de cloramfenicol (10 comprimate).

  Pulberea de cloramfenicol și toate soluțiile sunt bine amestecate. Puteți utiliza imediat. Se recomandă aplicarea acestui instrument numai în perioadele de exacerbare, pentru a evita contactul cu zone sănătoase.

  Rețeta 3. Cu erupții constante. Curăță și revigorează pielea, se usucă foarte bine anghilele și comedoanele:

  • flacon de soluție de alcool 1% de cloramfenicol;
  • 30 ml de perfuzie de musetel;
  • 2-3 picături de ulei de arbore de ceai.

  Ingredientele sunt amestecate și utilizate ca loțiune. Datorită compoziției non-agresive pot fi aplicate de mai multe ori pe parcursul zilei.

  Rețetă 4. Reglează glandele sebacee, ajută la reducerea porilor și eliminarea post-acneei:

  • 50 ml de tinctură de calenduală;
  • 50 ml de apă pură;
  • 3 comprimate de cloramfenicol;
  • 2 comprimate de aspirină.

  Zdrobiți comprimatele, adăugați apă la tinctura de calendula și amestecați componentele uscate și lichide. Insistați 3 zile într-un loc întunecat. Utilizați 1 dată pe zi în zonele cu probleme.

  Rețetă 5. Eficientă din pete negre, îngustă porii mărit:

  • 1 comprimat de cloramfenicol;
  • 1 comprimat de cărbune activat;
  • 50 ml de apă pură.

  Se toarnă apă în sticlă și se adaugă tabletele zdrobite. Insistați-vă zi, ștergeți-vă zilnic fața ca loțiune.

  Posibile complicații și contraindicații

  Deoarece vorbitorul este un remediu extern, nu ar trebui să existe efecte secundare speciale. Posibile evoluții ale reacțiilor alergice la componente: eritem, arsură, mâncărime severă, umflare. Prin urmare, testarea preliminară a medicamentului preparat pe o suprafață mică a pielii este o necesitate!

  Alcoolii și acizii care fac parte din amestec pot provoca un efect negativ asupra stării sănătoase a pielii. Poate că aspectul de zone scalate, riduri, compactarea stratului superior. Este necesar să încercați să aplicați pentru a nu afecta zonele sănătoase.

  Dacă sunteți foarte zelos în dorința de a spune la revedere acnee și de a aplica amestecul de droguri de mai multe ori pe zi, puteți obține rezultatul opus.

  Nu este recomandat să utilizați vorbitorul atât în ​​timpul sarcinii, cât și în timpul alăptării, deși în această perioadă erupțiile cutanate sunt foarte frecvente din cauza modificărilor hormonale.

  Vorbind despre acnee este un remediu eficient și ieftin, dar numai atunci când este utilizat corect în combinație cu tratamentul cauzelor erupției cutanate.

  Face creta cu Levomycetin pentru acnee

  Fiecare fată și femeie visează la pielea perfectă a feței, dar acnee, puncte negre și puncte negre pot distruge orice vise.

  Cauzele acneei sunt multe - și numai un specialist le poate instala. pe baza rezultatelor testelor și examinării organelor interne.

  Pe această bază, este prescris tratamentul, care va fi îndreptat nu numai spre eliminarea externă a leziunilor, ci și pentru eliminarea cauzei care le-a provocat.

  Proprietăți de droguri

  Levomycetin este un antibiotic cu ingredientul activ cloramfenicol.

  De mult timp a fost folosit în tratamentul diferitelor boli ale corpului, dar datorită apariției unui număr tot mai mare de microbi rezistenți la acesta, și-a pierdut popularitatea.

  Eliberați antibiotic sub formă de:

  Levomycetin este utilizat în tratamentul acneei cauzate de bacterii și infecții. Acțiunea antibioticului vizează distrugerea metabolismului în celulele microbilor.

  Tratamentul cu acnee cu un antibiotic este o procedură destul de gravă care ar trebui să fie prescrisă de un specialist. Cursul de tratament este în medie 10 zile.

  Proprietățile Levomycetinului în tratamentul acneei:

  • antibacterian;
  • podsushivayuschee;
  • curățare;
  • dezinfectant.

  Levomitsetin poate fi folosit nu numai în exterior, ci și în interior, dar acest lucru trebuie indicat. și numai un medic poate prescrie un regim de tratament.

  Atunci când se aplică Levomitsetin în exterior, merită știut că bacteriile devin rezistente la antibiotic, iar medicamentul își pierde eficiența anterioară.

  Levomycetin poate provoca piele uscată și reacții alergice. Nu foarte rar, după folosire, apare peelingul pielii. Pentru a evita acest lucru, este imperativ să folosiți un hidratant pentru tipul de piele după aplicarea medicamentului.

  Nu trebuie să utilizați instrumentul dacă numărul de leziuni nu a scăzut după șapte zile de utilizare.

  În acest caz, trebuie să alegeți un alt instrument și regim de tratament. Este necesar să întrerupeți tratamentul dacă au apărut reacții alergice la medicație.

  Cu siguranta, fiecare persoana care sufera de acnee, a auzit despre vorbitorii speciali, care sunt scrise de un dermatolog sau cosmetolog. Există multe rețete pentru chat-boxes - și unele dintre ele includ Levomycetinum. Să ne uităm la unele dintre ele.

  Cu acid salicilic

  • 10 comprimate de cloramfenicol;
  • 40 ml acid salicilic;
  • 10 comprimate de metronidazol;
  • 10 ml de acid boric.
  1. Am comprimat tablete de Levomycetin și Metronidazol.
  2. Luăm un recipient de sticlă cu un capac și amestecăm acizii în el, după care adăugăm comprimatele zdrobite.
  3. Agitați bine compoziția, lăsând-o să se amestece bine.
  4. Aplicați punct pe inflamație o dată pe zi - înainte de culcare. Cursul de tratament este de două săptămâni.

  Puteți afla cum să utilizați Panthenol Acne Cream din articolul nostru.

  Cu acid boric

  • 50 ml de acid boric;
  • 50 ml de alcool medicinal;
  • 2 g acid salicilic;
  • 10 comprimate de cloramfenicol.
  1. Îndreptați tabletele și amestecați-le cu acizi într-un recipient din sticlă.
  2. Amestecați bine și asigurați-vă că ați scuturat compoziția înainte de utilizare.
  3. Aplicați produsul pe pielea curățată o dată pe zi, evitând zona din jurul ochilor.

  Acest vorbitor este ideal pentru tratarea adolescentului acnee.

  Cu alcool

  • 10 comprimate de cloramfenicol;
  • 50 ml de acid boric;
  • 50 ml de alcool medicinal;
  • 5 comprimate de Aspirină.
  1. Am macinat Aspirina și Levomitsetin și am amestecat cu acizi și, de asemenea, cu alcool 90% medical.
  2. Scuturați cu grijă soluția de alcool și depozitați-o într-un loc întunecat.
  3. Aplicați exclusiv pe acnee și acnee timp de 14 zile.

  Cu tinctura de calendula

  • 40 ml de tinctură de calenzel;
  • 4 comprimate de aspirină;
  • 4 comprimate de cloramfenicol.
  1. Zdrobiți comprimatele și amestecați-le cu tinctură de alcool fără plămâni.
  2. Se agită și dă compoziția să insiste zi.
  3. Utilizați nu mai mult de o dată pe zi, provocând erupții cutanate.

  După aplicarea instrumentului se recomandă utilizarea unui hidratant.

  Cu streptocid

  • 10 comprimate Streptotsid sau 5 mg pulbere;
  • 5 comprimate de cloramfenicol;
  • 80 ml de alcool camfor;
  • 30 ml de acid salicilic.
  1. Am strivi comprimatele de Levomycetin și Streptotsid, le amestecăm cu acizi și alcool.
  2. Se agită compoziția și se utilizează o dată pe zi, aplicând pe pielea curată, evitând zona din jurul ochilor și buzelor. Cursul de tratament este de 14 zile.
  • 10 comprimate de cloramfenicol;
  • 7 g pulbere de sulf;
  • 50 ml de acid boric;
  • 50 ml acid salicilic.
  1. Se macină comprimatele de Levomitsetin și se amestecă cu pulberea de sulf precipitat. Adăugați acizi și lăsați-l să stea timp de câteva zile.
  2. Aplicați o dată pe zi în zonele cu probleme.

  Nu abuzați de acest instrument, deoarece acest lucru va duce la uscăciunea și iritarea pielii.

  Contraindicații și frecvența utilizării

  Înainte de a utiliza orice dispozitiv medical, trebuie să vizitați un dermatolog.

  Tratamentul acneei trebuie să vizeze eliminarea cauzei care îi provoacă.

  Talkerii, care includ un antibiotic, vă vor ajuta dacă cauza acneei este o infecție a pielii. răspândirea bacteriilor patogene. În alte cazuri, puteți vedea doar un rezultat temporar.

  Talkerii pentru acnee nu vor ajuta dacă cauza acneei se află în boala organelor interne, întreruperi hormonale și reacții alergice. De aceea, auto-medicația nu dă întotdeauna un rezultat pozitiv.

  • sarcinii;
  • perioada de lactație;
  • intoleranță la una dintre componente.

  În timpul utilizării vorbitorilor de la acnee, trebuie să renunțați la utilizarea cosmeticelor decorative. Aplicați produsul pentru curățarea pielii. Pentru a îmbunătăți rezultatul, vă recomandăm să vă spălați fața cu săpun de gudron înainte de utilizare.

  În timpul perioadei de tratament cu acnee, este necesar să se protejeze pielea de schimbările bruște de temperatură și să se respingă tăbăcirea. În acest moment, pielea este cea mai vulnerabilă.

  Nu trebuie să frecați cu atenție scula în pielea feței - ștergeți-o ușor cu un tampon de bumbac. Durata maximă de utilizare a vorbitorilor este de 3 săptămâni.

  Tratamentul pentru acnee este o procedură destul de lungă. În majoritatea cazurilor, remedii care se aplică extern, dau un rezultat temporar, deoarece acest tratament nu elimină principala cauză a acneei.

  Pentru a obține un rezultat stabil și de lungă durată. Nu trebuie să refuzați să vizitați un dermatolog și, dacă este necesar, un gastroenterolog, un endocrinolog și un ginecolog.

  Rețeta pentru vorbitori de acnee cu cloramfenicol în acest videoclip:

  Cum să faci un vorbitor de acnee acasă?

  Chatterul de la acnee este o soluție excelentă la problemele cu erupții de diferite tipuri - este făcută ținând cont de problema specifică și este pregătită luând în considerare nevoile individuale ale pacientului. Puteți să vă pregătiți un mic vorbitor la domiciliu sau să îl cumpărați la o farmacie, unde acesta va fi fabricat în conformitate cu o formulă pregătită de un dermatolog.

  Ce este un vorbitor?

  Talker este o soluție de ingrediente active selectate individual, fiecare fiind caracterizat prin efectul său specific asupra zonei inflamate a pielii. În combinația lor, ele fac ca efectul terapeutic general să fie mai pronunțat.

  Există mai multe tipuri de vorbitori, în funcție de baza lor:

  • apă;
  • alcool apos;
  • pe bază de ulei.

  Diferite substanțe pot fi utilizate ca substanțe active:

  Utilizarea de chatter vă permite să vă curățați pielea și să scăpați de acnee datorită acțiunii antiseptice și antibacteriene. Instrumentul tonifică pielea și consolidează vasele de sânge, împiedicând apariția unor erupții pe viitor.

  Scopul utilizării vorbitorului pentru acnee poate fi atât terapeutic cât și profilactic. Ca agent profilactic, poate fi folosit pentru a tonifia pielea și pentru a împiedica apariția erupțiilor cutanate.

  Rețete de gătit vorbitori pentru acnee la domiciliu

  Reguli generale

  Înainte de a începe să pregătiți un vorbitor pentru acnee cu propriile mâini, ar trebui să fiți familiarizați cu regulile generale:

  • utilizate pentru prepararea tabletelor, trebuie să fie zdrobite cu mâna într-un mortar;
  • mai întâi trebuie să combinați toate substanțele lichide, apoi separat toate ingredientele uscate și numai după aceea combinați toate;
  • Datorită faptului că pulberile sunt slab solubile în lichid și se poate forma un precipitat, este necesar să se agite bine conținutul flaconului înainte de fiecare utilizare a produsului;
  • la primul preparat se recomandă reducerea numărului de medicamente utilizate de 2 ori, deoarece agentul preparat poate să nu fie potrivit pentru piele;
  • Păstrați pulpa pregătită trebuie să fie într-o sticlă de sticlă în frigider.

  Unele dintre produse sunt vândute sub formă de pulbere - achiziția lor va simplifica într-o oarecare măsură procesul de preparare a unui agent terapeutic.

  Tumor din acnee cu cloramfenicol

  Pentru pielea cu probleme a feței (uleioasă sau combinată), este potrivit un vorbitor care conține acid salicilic și cloramfenicol. Antibioticul distruge agenții patogeni și accelerează regenerarea pielii deteriorate, eliminând inflamația.

  • 90% alcool - 50 ml;
  • acid salicilic - 50 ml;
  • acid boric - 50 ml;
  • cloramfenicol - 5 comprimate.

  În cazul în care alcoolul usuca pielea, puteți face un mod similar cu un vorbitor similar fără adăugarea de alcool. Puteți vedea o rețetă video a acestui instrument aici:

  Discutați despre acnee cu acid salicilic

  Acidul salicilic accelerează vindecarea leziunilor cutanate, elimină inflamația și reduce activitatea glandelor sebacee.

  Discuție cu trichopol

  Un alt nume pentru medicament este metronidazolul. Este eficient în combaterea unei varietăți de bacterii și paraziți.

  • Trichopol - 4 comprimate;
  • alcool - 250 ml.

  După amestecarea componentelor, este necesar să se pună agentul pentru a insista într-un loc întunecat timp de 3 zile.

  Dimexide Talker

  Include următoarele componente:

  Dimexidul și apa sunt amestecate într-un raport de 1: 5, se adaugă 1 parte de clorofillipt. Este de dorit să folosiți instrumentul înainte de culcare. După ce instrumentul se usucă, aplicați o cremă hrănitoare deasupra acestuia.

  Înainte de utilizare, este imperativ să se testeze pentru absența unei reacții alergice - să se scurgă o mică suprafață pe fundul cotului.

  Discutați despre acnee cu calendula și aspirina

  Instrumentul se prepară după cum urmează: tinctura de calendula (achiziționată într-o farmacie) este combinată cu apă distilată (1: 1), se adaugă tablete zdrobite de cloramfenicol și aspirină (5 bucăți)

  Pentru aplicare punct de tinctură pot fi utilizate în formă pură. O astfel de aplicație va permite tratarea zonelor afectate fără a suprasușa pielea.

  Vorbitor de eritromicină

  Instrumentul este adecvat pentru leziuni moderate: 4 g de pulbere de eritromicină se amestecă cu 4 g de oxid de zinc, alcool boric și salicilic (50 ml).

  Eritromicina este excelentă împotriva bacteriilor, ajutând la eliminarea rapidă a erupțiilor și prevenirea răspândirii acestora.

  Talker pentru acnee cu sulf

  Împiedică răspândirea zonelor inflamatorii și a sulfului, însă trebuie avut în vedere că această substanță poate să usuce pielea. Sulful are proprietăți antiseptice.

  Pentru a obține un agent pe bază de sulf, se amestecă 7 grame de substanță cu 7 grame de pulbere streptocidă. Ele sunt combinate cu un amestec de alcool salicilic și boric, luate într-un volum de câte 50 ml fiecare.

  Talker cu fructe

  Pentru pregătirea casetei de vorbă cu acizi de fructe va trebui să amestecați 2 linguri. l. vodka și 2 linguri. l. suc de lamaie. Amestecul rezultat șterge fața. Dacă produsul rămâne, trebuie pus în frigider.

  Dacă nu există suc de lămâie, puteți folosi în schimb un suc de citrice sau de mere. Este important să nu existe pulpă în suc.

  Cum să utilizați un vorbitor de acnee

  Chatterbox-ul va ajuta la rezolvarea problemei dacă vă faceți griji în legătură cu o erupție cutanată slabă sau cu cosuri individuale. Cu o erupție abundentă, ea nu poate face față. Cu toate acestea, poate fi folosit ca agent profilactic, tonul perfect al pielii.

  Este mai bine să folosiți produsele o dată pe zi - noaptea, pentru că altfel puteți usca pielea. În timpul zilei, utilizarea nu este recomandată datorită faptului că conține componente care măresc sensibilitatea la radiațiile ultraviolete.

  Nu există instrucțiuni complicate de utilizare: înainte de utilizare produsul trebuie agitat bine, apoi aplicat pe un tampon de bumbac curat și ștergeți zonele inflamate. Este de dorit să ștergeți cu mișcări de masaj, datorită faptului că compoziția va pătrunde mai repede. Este important să evitați zonele din jurul ochilor și buzelor.

  După aplicare, produsul trebuie umezit cu o cremă.

  Discuția trebuie aplicată pe pielea curată anterior. Pentru aceasta, este bine să se spele cu săpun de gudron. În nici un caz nu ar trebui să fie utilizate pentru curățarea uneltelor, care includ alcoolul.

  Dacă în timpul tratamentului pielea a devenit foarte uscată, este necesar să faceți o pauză și să o permiteți să se recupereze. Nu utilizați produse de machiaj care să înfundă porii.

  În tratamentul acneei, se recomandă utilizarea medicamentelor în combinație cu o dietă. Ar trebui să se pună accentul pe legume, fructe și produse din lapte acru. Grăsime, prăjit, afumat și dulce, precum și alcoolul trebuie excluse. Este foarte important să beți cel puțin 2-2,5 litri de apă pură - aceasta va ajuta la curățarea corpului și la îndepărtarea substanțelor toxice și a zgurilor.

  Durata tratamentului este de 1 lună, deoarece utilizarea prelungită poate duce la dependență. Repetați tratamentul după 2 săptămâni.

  Vorbitoare de farmacie

  Farmacia are posibilitatea de a ordona pregătirea vorbitorilor, dar pentru aceasta veți avea nevoie de o rețetă de la un dermatolog.

  Cumpararea unui medicament realizat intr-o farmacie are mai multe avantaje. În primul rând, puteți fi sigur că vasele sunt sterile. În al doilea rând, în respectarea exigentă a tehnologiei de pregătire și respectare a proporțiilor. Un alt plus este ușurința utilizării: nu este nevoie să gătiți nimic.

  Atunci când achiziționați un medicament cu prescripție medicală, pacientul primește un medicament care este adaptat la cererea individuală, concentrată pe tipul de piele.

  Costul unui vorbitor poate varia în funcție de componentele conținute, dar ele sunt întotdeauna simple, astfel că în orice caz prețul nu va fi ridicat.

  Există o serie de puncte negative. În primul rând, nu toată lumea vrea să meargă la un dermatolog pentru o rețetă. În al doilea rând, antibioticul face parte din majoritatea fondurilor, ceea ce poate provoca dependență de droguri. În al treilea rând, vorbitorii usucă puternic pielea, deci este imperativ să folosiți hidratarea suplimentară.

  Un agent cumpărat la o farmacie trebuie să fie, de asemenea, testat - aplicați medicamentul pe cot în jumătate de oră și monitorizați posibilele reacții alergice. Nu trebuie să existe înroșire, nici senzație de mâncărime sau alte senzații neplăcute. Produsul finit poate fi depozitat nu mai mult de 2 luni.

  Puteți cumpăra produse gata preparate care combină substanțe care protejează pielea:

  • Zener. Acesta combină deja zinc și eritromicină. Zener este unul dintre cele mai cunoscute și populare medicamente pentru tratamentul acneei.
  • Tsindol. Conține alcool etilic și oxid de zinc. Este produsă în mai multe forme - ca suspensie și ca un unguent. Medicamentul este destul de eficient atunci când este folosit în stadiile incipiente ale erupției cutanate. Se caracterizează printr-un efect antiseptic, vindecă acnee și vindecă leziuni minore.
  • Laptele Vidal, care include levomicină.

  Contraindicații, efecte secundare

  Nu există practic contraindicații pentru utilizare. Nu utilizați vorbitorul pentru femei în timpul sarcinii și alăptării fără a consulta un medic. Nu trebuie folosit în caz de intoleranță la componente.

  În ceea ce privește efectele secundare, în primul rând este o reacție alergică. Dacă apare roșeață sau mâncărime, tratamentul trebuie oprit imediat.

  Utilizarea vorbitorilor va avea sens cu erupțiile mici. Pentru inflamații severe și multiple, este necesar un alt tratament.

  Eficacitatea vorbitorilor în tratamentul complex al acneei

  Efectul poate fi așteptat după aproximativ 2 săptămâni de utilizare zilnică. Pentru ca recuperarea să se producă mai repede, este necesar să se utilizeze o abordare integrată.

  Utilizarea vorbitorilor nu va aduce rezultate dacă cauzele erupțiilor cutanate sunt ascunse în tulburările hormonale. În acest caz, veți avea nevoie de medicamente hormonale.

  În cazul în care erupția nu este extinse, puteți aplica peeling. Aceasta va ajuta la curățarea pielii de celulele moarte. Cu toate acestea, în cazul unor erupții multiple, nu poate fi utilizată.

  Experții recomandă trecerea la un stil de viață sănătos. Aici înseamnă nu numai mâncare, ci și sport activ. Datorită sportului pot îmbunătăți circulația sângelui și oxigenarea pielii.

  Nu trebuie să stoarceți acneea, mai ales cu erupții multiple. O astfel de manipulare poate fi efectuată numai de un specialist după curățarea temeinică a pielii și urmărirea tehnicii procedurii.

  Nu este necesar, fără consultarea unui specialist, să efectuați experimente legate de persoana respectivă. Cu leziuni extensive de etiologie necunoscută, vorbitor de acnee nu ajută. Retetele oferite de noi pot fi aplicate numai la erupții nesemnificative, singure, de severitate ușoară și moderată.

  De ce apar acnee și cosuri pe limbă și ce să facă dacă le doare: cauze și tratament

  Utilizarea musetelului pentru acnee pe fata