Alergia la basiron

raspuns inutil
11/26/2011 12:01

Nu exista nicio reacție la basiron, era ceva asemănător cu un fel de săpun. Prin experiență - așteptați, de preferință fără a face nimic cu fața. A trecut o săptămână.

Re: răspuns inutil
11/26/2011 12:12

aha, fac asta până când văd alte rezultate)

Re: răspuns inutil
26.06.2011 12:27

Mi-a fost frică să sfătuiesc să beau antihistaminice, dar mă alătur postului de mai jos - dacă bei, apoi mai mult de o zi.

Bea antihistaminice timp de aproximativ o săptămână - un miracol nu se va întâmpla de la o pastilă :(
Puteți unge bepanthenom (cremă, nu unguent) de mai multe ori pe zi. Este foarte ușoară, absoarbe rapid și calmează pielea.

Da, beau zyrtek, dar numai a doua zi, da, până acum nimic
Am fost pata cu bepanthen, apoi am citit despre o posibilă reacție alergică și am spălat totul departe))) am fost speriat, deodată s-ar fi înrăutățit, deși mult mai rău acolo)

Încercați standard în interiorul cotului.
Nu am întâlnit persoane care sunt alergice la bepanten, sper că nici tu nu o vei avea :)
Noe probabil că ar continua să păteze dacă nu s-ar produce nici o reacție negativă.
Fii bine :)

Încercați Kestin dacă nu vedeți efectul de la Zirtek.

Medicamentele au un curs de câteva săptămâni pe bază de rețetă. Unul sau două comprimate nu vor juca acest rol. Este mai bine să nu frămânți nimic, într-un caz extrem, d-panthenol (prefer să fie, deoarece alcoolul în bepantin și clorhexidina în bepantin plus). Dar mai bine să vezi un doctor. Nu cred că medicii tăi sunt atât de răi încât nu vor putea să prescrie un unguent elementar pentru tratamentul dermatitei de contact și dacă acesta nu este el, atunci trebuie să înțelegi diagnosticul.

Am avut o reacție similară cu basiron. Amețit acnee pe bărbie, dar uscată foarte roșu, pielea din jurul nasului și frunții a început să se desprindă.
Am băut antihistaminice și lăsat locurile afectate cu un hidratant. Undeva peste o săptămână sa terminat.

Există astfel de arsuri dacă o exagerați. Aruncați baziron, beți antihistamine (suprastin, etc.) și hidratați, câteva zile ar trebui să treacă.

Sunt de acord ca nu fac nimic. Aplicați ceva foarte neutru pe piele. Puteți crema D-panthenol (foarte bună în vindecare, restaurare, hidratare).

Baziron este un lucru teribil în ceea ce privește alergia - a fost aceeași reacție - ochii au fost foarte umflați, arătau ca o vinete.
Suprastin / tavegil / centrin (de a alege) a fost salvat și a încercat să excludă orice alergen excesiv de la comestibile.
Acest lucru nu se întâmplă rapid, din păcate - în cazul meu a fost de aproximativ 2 săptămâni.
Poate că merită să beți puțin mai mult pentru a curăța toate murdăriile, dar este discutabil: aveți aceeași umflare (

Medicamente dermatotrope GALDERMA Baziron AS - revizuire

"Horror Silent" sau o reacție alergică nu a fost anulată

Pentru mult timp am folosit Skinoren și totul mi-a fost potrivit. Dar, după un timp, am observat că efectul a început să scadă. Firește, am decis să schimb instrumentul, alegerea a căzut pe Baziron, despre care au existat multe recenzii bune.

Da, am citit ca se usuca pielea, dar acest lucru este normal (de altfel, prima aplicare a Skinoren zile prea uscare, dar apoi totul a fost bine, a fost folosit pielea). Deci, după prima cerere de Baziron am fost chiar surprins, pentru că nu exista nici un disconfort, nici o arsură, nici o iritare. Dar ceea ce sa întâmplat în continuare a fost îngrozitor.

A doua zi, pielea mea a devenit atât de roșie ca și cum ar fi fost arsă rău la soare, și a rămas atât de toate zilele de utilizare. Apoi a existat o umflare puternică, și, de asemenea, nu a fost de gând să treacă. Nu am avut niciodată o astfel de alergie în viața mea din nimic. Am fost mântuit de o tabletă de suprastin și de abolirea timpurie a lui Baziron.

Felul în care arăta pielea mea este o groază tăcută. Pentru hârtie abrazivă, înfățișată - o femeie de cincizeci de ani care nu știe de hidratarea elementară a pielii. Fața mea a lăsat literalmente, chiar și pliurile naturale ale pleoapelor și sub ele au dispărut. Și sub toate aceste "frumusețe" acnee proaspătă, inclusiv imens subcutanat, precum și o mâncărime sălbatică și o dorință constantă de a vă zgâriați fața.

În general, instrumentul este foarte intens și ajută cu adevărat majoritatea celor care o folosesc. Dar nu putem exclude posibilitatea unor tot felul de reacții și alergii. Până când nu încerci, niciodată nu știi, din păcate.

Alergia la basiron

Pana in toamna, acneea a aparut, cele dureroase care s-au innegrit, s-au dus la dermatolog la o clinica platita, testata pentru demodex. Totul a fost negativ, medicul a prescris zinerit, baziron, zincteral, din intreaga lista am putut folosi Bazironom

Am suferit de acnee de când aveam vârsta de 13-14 ani, acum am 28 de ani, acneea este mai mică, dar după ei am în mod constant pete roșii care arată chiar mai rău decât cosurile. A aruncat mulți bani pe diverse creme, medicamente, cosmetologi și dermatologi, iar examinarea corpului nu a ajutat. Nu voi descrie și nu voi spune în detaliu unde am mers și ce am tratat timp de 14 ani, altfel postul va fi foarte mare, în cele din urmă voi scrie doar ultimele manipulări cu fața. Permiteți-mi să vă spun ce mi-a ajutat acum și sper.

Am scris ceva ca o revizuire și am decis să scriu propria poveste. Am 20 de ani și am suferit de problema acneei timp de 8 ani. deja în stadiul de finalizare a tratamentului (sper). La un moment dat am încercat toate metodele posibile. Desigur, a existat un tratament cu remedii populare și diverse creme de farmacie. La un moment dat, argila favorită a uscat puternic fața, dar nu a existat niciun efect. Baziron nu sa prezentat nici în domeniul tratamentului, dar a avut o alergie teribilă. Puneți-l în noapte, și dimineața trezi o albină, cu o umflare.

Fetele care sunt interesate de problema cu cosuri, au găsit articol puțin informativ.

Fetelor, toată lumea va fi recunoscătoră dacă împărtășiți opinia dvs. cu restul BB-shki. Achiziționarea de creme naturale terapeutice și profilactice, balsamuri. Dezvoltat de personalul Centrului de Biotehnologie al Universității de Stat din Moscova. MV Lomonosov. Cred și sper că impresiile, cele mai bune practici și experiența dvs. vor fi utile pentru restul clienților mei! Am posta recenzii ale participantilor (de la BB si alte forumuri) pentru fiecare produs. O mulțime a acumulat în timpul achiziției mele. Pentru comoditatea de a găsi recenzii de interes, utilizați combinația Ctrl + F.

În general, este atât de ciudat că s-au adunat doar să mă înregistreze într-o săptămână sau două, crezusem că femeile însărcinate sunt privite într-un fel mai atent. Pentru prima dată m-am grăbit cu medicul cu 3 zile înainte de întârziere, am trecut de hCG, rezultatul a fost de 123 mmol sau ceva de genul asta. dar nu a existat nici o decodificare de saptamana. Apoi am aflat că nimic nu va fi vizibil pe ecografie și, în general, nu există nici o modalitate de a confirma că sarcina se desfășoară în mod normal. La discreția mea, am trecut un test de sânge și urină.

Fetelor, vă rog să vă împărtășiți secretele: cum luptați împotriva acneei. Am folosit Baziron AU și Zener, pielea este folosită, nu mai ajută, deși a ajutat - grozav. Din gelul Skinoren sunt alergic. Ce altceva există mijloace, rețete, poate ceva popular? Mulțumesc tuturor.

Alo O alergie a început la copil după o lună de vaccinare împotriva hepatitei. La început au apărut erupții pe gât și ea a început să se ude. Apoi totul se întoarse pe fața, care era acoperită cu cruste. Înainte de asta, am mâncat căpșuni (mult). Am crezut că era alergică la ea. S-a așezat pe o dietă (hrișcă, mei, terci de orz și castravete ca laxativ pentru copil). Dar a trecut o luna, eruptia nu trece. Deși au folosit frucote, au uscat gâtul, l-au lăsat pe Bepanten pe față și crustele au dispărut. Dar acum o săptămână gâtul meu a început să se ude din nou. Dar.

Numărul de rețete 1 În fiecare dimineață, dimineața înainte de mese, luați un amestec de o linguriță de miere lichidă sau puțin topită, o lingură de ulei vegetal și o linguriță de suc de lămâie.

I-am cumpărat gelul Baziron ieri, pentru că după sarcină și naștere încă nu pot să bată SPLINTERS (((((((seara, ca de obicei, mi-am spălat fața cu spumă, mi-am frecat fața cu tonic și după un timp am pus gelul. un fel de disconfort și o mânie teribilă a venit la oglindă Oooh, DUMNEZEU Fața înroșită sub ochi este ceva de genul edem.

fecioarele, preistoria este o zi înainte de ieri mi-am cumpărat o cremă de basiron ac - în principiu, nu am nici o erupție acnee, uneori am decis să frământă pe fiecare pompier. acum, de exemplu, nu există un singur cos pe fața. Ei bine, în general, cu o zi înainte de ieri, seara, pe pielea curată și uscată, bizononul aplicat cu un strat subțire - nu a fost ciupit. apoi după o jumătate de oră a aplicat cremă cu extracte de fructe (și sub ochi), sa dus la culcare, a simțit o senzație ușoară de furnicături. ieri dimineața totul era bine cu pielea, dimineața a aplicat covorașul Payot cremă cu menta chiliană. a.

Simptomele și tratamentul medicamentului alergic Baziron AS

Problemele asociate cu starea pielii (acnee, acnee, acnee, muncă anormală a glandelor sebacee) îngrijorează multe femei.

Și nu fără nici un motiv, cosmeticele și drogurile menite să scape de aceste probleme sunt în mare cerere. Unul dintre mijloacele eficiente de combatere a problemelor cutanate este crema "Baziron AS".

În ciuda faptului că majoritatea celor care utilizează această cremă, ajută la scăderea numărului de ani de probleme, inclusiv cicatrici, unii se confruntă cu o serie de consecințe negative ale utilizării lui Baziron. Acest fenomen poate fi numit "alergie la basiron".

O astfel de reacție este în principal asociată cu intoleranța la componentele preparatului, cel mai adesea ingredientul activ activ, peroxidul de benzoil. În plus, poate exista o supradoză elementară, dacă crema a fost aplicată pe piele cu un strat mai gros decât un strat subțire.

Simptome și tratament

Majoritatea celor care se confruntă cu efectele secundare negative ale Baziron AU, notează următoarele simptome:

 • înroșirea pielii în locurile în care se aplică preparatul și aceasta nu este o roșie ușoară, ci o culoare foarte strălucitoare care dispare numai în câteva săptămâni;
 • pielea uscată este cel mai adesea asociată cu o concentrație necorespunzătoare a produsului aplicat, adică acnee de uscare și alte manifestări ale funcționării anormale a glandelor sebacee, Baziron AS pur și simplu "depășit";
 • peelingul pielii - mulți oameni notează că, dacă sunteți alergic la Baziron, stratul superior al epidermei începe pur și simplu să se prăbușească;
 • umflarea este o manifestare obișnuită a unei reacții alergice, adesea umflată sub ochi;
 • dermatita alergica - se manifesta nu numai prin inrosirea pielii, ci si prin simptome mai grave sub forma formarii de blistere pe piele cu un lichid limpede in interior.

Dacă în timpul aplicării remedierii a apărut cel puțin unul dintre simptomele de mai sus, acest lucru indică faptul că crema de la Baziron AS nu vă este adecvată din cauza hipersensibilității la componentele sale.

Este necesar să opriți utilizarea acestuia cât mai curând posibil, să începeți tratamentul simptomatic al alergiilor, să luați antihistaminice (Zyrtec, Claritin, Erius etc.) și să rezolvați problemele pielii folosind mijloace mai adecvate și mai sigure.

Înainte ca pielea să treacă simptomele unei alergii, este necesar să se aibă grijă de piele cu ajutorul unor mijloace blânde: apă micelară, înseamnă cu dexpanthenol.

Ce poate înlocui baziron AU?

Dacă aveți o alergie la crema "Baziron AU", atunci puteți încerca analogii sale, care conțin exact același ingredient activ:

 1. Proderm;
 2. Eklaran;
 3. Deskvam.

Dacă o reacție alergică este asociată cu peroxidul de benzoil (ingredientul activ al acestor creme), atunci este necesar să alegeți medicamente care să nu le conțină. De exemplu, produsele de îngrijire a pielii "OK".

În ciuda faptului că multe plante sunt alergeni, utilizarea metodelor tradiționale de îngrijire a pielii ajută adesea să facă față acneei sau acneei.

 1. De exemplu, un decoct bine-recomandat de musetel farmaceutic sau ceai verde, care poate fi folosit sub formă de loțiuni sau ștergeți cu un tampon de bumbac îmbibat în bulion, față.
 2. Puteți, de asemenea, îngheța decocțiile pe bază de plante și ștergeți pielea feței cu cuburile de gheață rezultate.
 3. De asemenea, ajută un decoct de flori de calendula, care pot fi folosite în modurile de mai sus.
 4. Fiecare farmacie are un remediu accesibil și ieftin - tinctură de calendula, acest medicament conține alcool în compoziția sa, deci ar trebui folosit pentru a trata problemele pielii cu prudență, dar bine dezinfectează epiderma și usucă cosuri.

Roșeață, cuplată cu mâncărime și umflături din gelul Baziron AS

O zi buna! Te rog ajută-mă. Zilele 5 Am aplicat Baziron AU pe pielea feței mele. În primul rând, un strat subțire de T-zone (3 zile), și apoi câteva zile coșuri direct (în principal pe bărbie). După aceea, pielea mea înroșită pe bărbie și între sprâncene, aceste locuri mănâncă. Baziron nu mai este folosit, alte mijloace de îngrijire. Roșeață cremă hidratantă Aloe Vera și pantenol. Le aplic pentru 2 zile, dar se înrăutățește. Roșeața sa răspândit mai departe pe față, acoperită cu o crustă, pe bărbie apărut edem. Te rog ajută-mă, spune-mi ce să fac.

Ceea ce descrieți este foarte similar cu dermatita alergică de contact. Roșeața, cuplată cu mâncărime și umflături - este o manifestare tipică a alergiilor. Pot fi formate cruste după aplicarea pantenolului.

Roșeața și umflarea - primele semne ale dermatitei atopice

Baziron AU conține peroxid de benzoil - o substanță care face parte din multe antiseptice (Oxy 5, Oxy 10, Eclaran și altele). Dacă, împreună cu Baziron AU, se utilizează un medicament similar, de exemplu, sub forma unei loțiuni, riscul unei reacții alergice crește. Combinația dintre un gel și un hidratant ar putea spori și efectul iritant. Dacă aveți nevoie de hidratare suplimentară (pielea este uscată, sub formă de fulgi), atunci ar trebui să ridicați o cremă sau un gel hipoalergenic, de preferință din sortimentul produselor cosmetice farmaceutice.

Baziron AU eliberează trei concentrații: 2,5, 5 și 10%. Începeți tratamentul cu gel de 2,5-5%

Dacă sunteți predispus la alergii, puteți efectua un test - aplicați o picătură de Baziron AC în interiorul încheieturii sau cotului și lăsați peste noapte. Chiar dacă un astfel de test nu a cauzat roșeață, tratamentul erupțiilor cutanate ar trebui să înceapă cu un medicament cu o concentrație mai scăzută - Baziron AC 2,5 sau 5%. Aplicați gelul este mai bine seara timp de 2-3 ore, dacă pielea este sensibilă, apoi timp de 15-60 de minute. În timpul tratamentului, trebuie să utilizați creme cu protecție SPF, deoarece peroxidul de benzoil este un agent puternic de oxidare și radiațiile ultraviolete pot crește iritarea pielii.

Testul de alergie este mai convenabil pentru a efectua în interiorul cotului cot

Pentru ameliorarea simptomelor dermatitei de contact alergice, puteți utiliza unguent-glucocorticoid (sinalar, flucinar, celestoderm, hidrocortizon). Panthenolul este puțin probabil să vă ajute - este un agent împotriva arderii. În plus, poate provoca și o reacție alergică. Diagnosticul diferențial și numirea terapiei individuale sunt posibile în timpul consultării față-în-față cu un dermatolog.

Baziron

Descriere și instrucțiuni Speakers Bazirona

Baziron AU - este un mijloc de a combate bolile și defectele cutanate. Ingredientul activ activ care formează baza acestui medicament - peroxidul de benzoil - ucide microorganismele care se înmulțesc în epidermă, inclusiv stafilococul. În plus, această componentă asigură resorbția cicatricilor, îmbunătățește aportul straturilor de suprafață ale pielii cu oxigen.

Utilizarea Baziron AC permite reducerea activității glandelor sebacee, pentru a usca pielea. De asemenea, acest instrument accelerează vindecarea ulcerelor de diferite origini, localizate pe picioare. Toate acestea conduc la utilizarea acestui medicament în tratamentul acneei, acneei și a diferitelor ulcerații ale extremităților inferioare.

Metoda de aplicare a Baziron AC - local, extern - determină producerea acestui medicament sub forma unui gel. Conform instrucțiunilor medicamentelor, înainte de a le folosi, trebuie să curățați cu atenție pielea și să aplicați gelul în zonele afectate.

Acest medicament este destul de toxic, deci nu este recomandat să se prescrie la copiii cu vârsta sub doisprezece ani, femeile însărcinate și mamele tinere care alăptează. De asemenea, începând cu tratamentul, este necesar să se ia în considerare probabilitatea de intoleranță individuală la componentele Baziron AU.

Efecte secundare

Efectele secundare ale terapiei cu acest medicament pot fi uscăciunea și degresarea, iritarea și arderea pielii. Dacă un pacient are efecte similare, el trebuie să se consulte cu medicul său pentru a schimba regimul de tratament sau pentru a elimina complet Baziron AU.

Analogi mai ieftin difuzoare Bazirona

Ingredientul activ al acestui medicament - peroxidul de benzoil - conține, de asemenea, medicamente precum:

Dar acum nu este posibil să cumpărăm aceste analogii mai ieftine sau mai scumpe în farmaciile noastre (care este motivul pentru care acest lucru nu este cunoscut). Deoarece Baziron AU este folosit cel mai adesea pentru acnee și acnee - un tratament mai economic este de a trata pielea cu diferite tincturi de alcool. De exemplu, un flacon cu extract de calendula vă va costa 50 de ruble, ceea ce este mult mai ieftin. Dar eficiența unor astfel de medicamente diferite, desigur, nu poate fi comparată.

Opinii Bazirone AU

După cum se aștepta, eficacitatea acestui medicament este discutată foarte activ, deoarece problemele cutanate sunt foarte frecvente. Comentariile pozitive ale Baziron AU sunt foarte laconice, spun ei, "mă ajută - sfătuiesc pe toți să consilieze". Această scurtă durată, în comparație cu dezvăluirea opiniilor negative, chiar pune la îndoială sinceritatea unor mesaje.

Pentru mulți, experiența tratamentului cu Bazironom AS sa dovedit a fi o alergie severă. Un tânăr a descris chiar edemul Quincke, pe care la dezvoltat câteva ore mai târziu, după ce a aplicat gelul. În alte cazuri, sunt menționate umflături, roșeață, senzație de arsură severă și erupție cutanată. Mai mult decât atât, reacțiile alergice nu se dezvoltă adesea, în momentul primei utilizări și după câteva zile de la utilizarea Baziron AU. În cazuri rare, tratamentul pare la început eficient, dar apoi există o agravare și intoleranță la componentele acestui gel.

Cei care au utilizat cu succes Baziron AU timp de două până la trei luni, observă adesea că eficacitatea începe să scadă. Acești pacienți sunt convinși că apare dependența de acest medicament.

Comparând Baziron AU, Differin, Zenerit, Skinoren - persoanele care suferă de acnee sau acnee, nu evidențiați niciunul din aceste instrumente ca fiind mai eficace sau mai puțin toxice. Mulți își împărtășesc propriile rețete pentru loțiuni bazate pe alcool cu ​​antibiotice care le permit să scape de problemele cosmetice.

Desigur, pentru a restabili și menține sănătatea pielii, trebuie să acționați într-un mod cuprinzător. Produsele în aer liber nu sunt suficiente, indiferent cât de bune sunt acestea. Este necesar să se examineze starea organelor interne, să se ajusteze stilul de viață și dieta. Până la urmă, pielea umană este un indicator sensibil care marchează activitatea întregului organism. Deci, acneea nu este doar un defect cosmetic, ci un semnal de probleme în sistemele digestive, hormonale sau alte sisteme.

întrebări

Întrebare: Cum să tratați o reacție cutanată alergică care a apărut atunci când utilizați Baziron AC?

Bine ai venit!
În cea de-a treia zi de aplicare a Baziron AC, fața mi-a înroșit puternic și pielea mi-a început să mănânce! Nu am depășit doza, am aplicat medicamentul într-un strat subțire dimineața și seara.
Despre ce este vorba - alergii sau iritații severe?
Cum să o vindecați cât mai curând posibil? O săptămână mai târziu, un eveniment important, dar nu pot ieși cu o astfel de față! Dar principalul lucru - cel mai preocupat de mâncărime!

Cel mai probabil, simptomele descrise de dvs. sunt într-adevăr manifestări ale dermatitei alergice de contact - un efect secundar al lui Baziron. Spălați-vă fața cu un decoct de mușețel (puțin auriu). De asemenea, este necesar să luați Zodak sau orice altă generație antihistaminică din a patra generație. În cazul în care situația nu se schimbă în bine, va trebui să faceți o examinare de către un alergist.

Mulțumesc! Și ce antihistaminice aparțin celei de-a patra generații? Prin ce principiu sunt împărțite în aceste generații? Suprastin și tavegil aparțin celei de-a patra generații?

Medicamentul Zodak (cetirizina) aparține blocurilor de histamină din a patra generație. Diferențele dintre generațiile acestor medicamente sunt în structura chimică și în caracteristicile acțiunii farmacologice. Suprastin și preparatele de pelerină nu aparțin celei de-a patra generații.

O altă mișcare publicitară sau un remediu eficient pentru acnee?

Din când în când, unele remedii pentru acnee provoacă o agitație printre oamenii care sunt familiarizați cu problema acneei la prima vedere. Pe Internet, proprietățile și metodele de aplicare sunt discutate intens, apar dispute, dar este greu de înțeles unde este adevărul.

Baziron nu a evitat acest lucru: recenziile sunt contradictorii, promisiunile publicitare vindecă instantaneu, iar dermatologii "recomandă".

Să încercăm să separăm grâul de pleavă și să ne uităm la basiron și la funcționarea sa obiectivă cât mai mult posibil prin studierea revistelor basiron ac.

Medicamentul este produs de laboratorul francez GALDERMA, poziționându-l ca antimicrobian, inhibând în mod eficient creșterea exact a acelor bacterii care provoacă acnee (inflamarea glandelor sebacee cu formarea de acnee).

Recomandări pentru utilizare

După cum spune "instrucțiunea acronică a acneei", unguentul, basiron, este:

• Proiectat pentru a trata pielea acneei. La două săptămâni după începerea tratamentului cu propionibacterii și cu stafilococul cutanat, acesta "ucide" cu 99%, reduce semnificativ formarea de comedone, inhibă hipersecreția glandelor sebacee, elimină lubrifierea excesivă a pielii și contribuie la o mai bună hidratare a pielii.

• Bazele acului basiron pentru pielea uleioasă sunt peroxidul de benzoil, care este un agent de oxidare. Acțiunea bactericidă bazată pe proprietățile oxidante nu provoacă mutații bacteriene și nu le permite să se "adapteze" preparatului. Acest lucru înseamnă că producătorul anulează obișnuirea cu basiron ac.

• 95% din medicament se excretă în urină. Nu s-au identificat date privind acumularea în organism sau efectul sistemic asupra acestuia în bazar.

Producătorul recomandă ca medicamentul să utilizeze un curs de 3 luni cu posibilitatea reapariției. Aplicați zilnic de până la 2 ori.

După aceasta, ar trebui să apară o îmbunătățire constantă a stării pacientului. Este posibil să se utilizeze atât ca terapie independentă cât și în terapia combinată cu antibiotice, terapie hormonală sau alte tratamente locale de acnee.

Contraindicațiile sunt: ​​vârsta de până la 12 ani, sarcina și intoleranța individuală.

Deoarece Baziron Ac - recenzii confirmă acest lucru - este un agent destul de agresiv de oxidare și exfoliere, poate avea un efect puternic iritant asupra pielii. Prin urmare, nu se recomandă: depășirea dozei specificate; utilizați tonice sau cosmetice pe bază de alcool, fiți la soare pentru o lungă perioadă de timp, vizitați un pat de bronzare.

Cu alte cuvinte, bazinul usuca pielea si in timpul tratamentului cu medicamentul trebuie evitate mijloacele si masurile care cauzeaza o piele uscata sau o irita. Vânzarea baziron este permisă în rețeaua de farmacie fără prescripție medicală.

Acnee Panacea sau Publicitate Provocateur - Recenzii și opinii

Să ne întoarcem la analiza "testelor". Deci, recenzii ale lui Baziron și celor care au încercat efectul drogului "asupra mea".

Marisha, în vârstă de 21 de ani, acnee din epoca de tranziție, un curs cronologic al bolii într-un grad moderat, cu exacerbări ocazionale: Baziron a devenit mântuirea mea, dar a trebuit să trec printr-o mulțime.

"Am citit comentariile lui Baziron Ace și am decis să-mi adaug propriile mele.

Eu îl numesc "salvatorul principal", deoarece timp de 10 ani nu am întâlnit așa ceva în eficiență.

În plus, voi remarca imediat că nu am fost niciodată implicat în auto-tratament, dar întotdeauna am apelat la un dermatolog. Acest doctor știe bine nu numai eu, ci întreaga mea familie.

Tratamentul a fost întotdeauna versatil și a inclus sport, o nutriție adecvată, o igienă atentă. Nimic nu a ajutat. Atât de mult încât strada încă nu a ieșit. Și pentru a ieși - puneți tone de cremă pe față. Am disperat complet și am acceptat să iau hormoni, deși știu că este dăunător pentru organism, dar acneea mea pur și simplu nu a reacționat la antibiotice.

Și apoi un prieten mi-a spus că Baziron Gel a provocat recenzii grozave și, în general, a fost un remediu minunat. Voi spune imediat - la începutul tratamentului nu am crezut. În a doua zi, întreaga față "a aprins" și a devenit roșie. Am plâns, privindu-mă în oglindă și m-am gândit că recenziile despre basirone, sincer, sunt exagerate.

A trebuit să merg din nou la "dermatologul" preferat. Și medicul mi-a sfătuit să "mă odihnesc" timp de 3 zile și să încerc din nou, dar nu doar să aplic un strat subțire, dar, de asemenea, ușor diluat basiron în mâinile mele cu apă. Și roșeața mea și senzația de arsură nu a fost explicată prin alergii, ci printr-un efect puternic ascuțit asupra pielii. Un alt dermatolog a ordonat câteva zile să folosească panthenol pentru vindecarea și susținerea pielii.

Acum pot să spun tuturor că recenziile nu se referă la boala bazarului din cremă, pentru că și el ma ajutat.

Este necesar să-l aplicați corect și, după 15-20 de minute, aplicați o cremă hidratantă și hidratantă pentru a calma pielea (chiar dacă aceasta este umărul sau spatele, nu fața).

Puteți vedea recenziile lui Baziron ac - fotografii înainte și după, care arată în mod clar îmbunătățiri. "

O tânără mamă din Krasnodar: din decret, și acnee strâns cu o nouă forță.

"Lucrez la o fabrică de compresoare. Înainte de nașterea copilului, ea a lucrat timp de 3 ani și de data aceasta pielea de pe fața ei era doar îngrozitoare - inflamată, cu multiple ulcerații. Când am mers în concediu de maternitate, am observat că acneea a început să dispară și, cu ușurință, am abandonat toate cremele de acnee. Dar tocmai a mers la lucru - totul a reluat din nou. În groază, am început să mă grăbesc în căutarea unui mijloc, pentru că nu mai vreau să sufăr din nou de acnee.

Mama a spus că a auzit recenzii Baziron Ace pastile sunt doar excelente. Și am început să caut Internetul pentru hormon hormonal ac sau nu, pentru că am luat contraceptive hormonale oricum. Dar nu am găsit nimic despre pastile, ci doar despre unguentul de tot felul de raționamente.

Am hotărât că era chiar mai bine decât pilulele și cumpărat, deși era scump. A obținut 10% pentru a fi mai fiabil. Smeared un pic pentru a dura mai mult. Ma ajutat. Acneea a început să treacă încet, nu au existat arsuri. Pielea este aproape netedă. Acron ajută bine la acnee de la Baziron, iar dermatologul a spus că am acnee datorită lucrării, deoarece în magazin este foarte prăfuit și timp de 12 ore pielea nu respira în mod normal și este înfundată cu noroi ".

Alexandru, 21, student: banii tocmai au aruncat.

Institutul vorbeste doar despre cat de repede Basiron trateaza acneea. Am cumpărat-o, am încercat-o, am folosit-o timp de două săptămâni. Acneea a devenit mai mult, iar pielea a devenit foarte fulgi. Tubul a ieșit rapid și a meritat. De ce basironul nu mă ajută, nu știu, dar după ce am încetat să le zăresc, totul a devenit ca și mai înainte.

Catherine, 30 de ani, manager: basiron nu a provocat prea mult entuziasm - un remediu comun.

"Am citit despre Gel Baziron ac recenzii pe forumul femeilor. Subiectul este relevant pentru mine, deoarece acneea riscă periodic viața. Nu pot spune că am acnee, dar chiar și un cos pe fața mea poate să-mi bată serios din starea normală. Lucrez cu oamenii și ar trebui să arate bine. Cum pot să comand medicamentul basiron ac găsit rapid - munca este legată de Internet și cumpărarea în magazinul online este un lucru obișnuit.

A cumpărat cea mai mică concentrație, sa bucurat de punctul. Acneea trece, dar nu mai repede decat de la zerinita. Nu am văzut diferența și nu înțeleg care este entuziasmul atunci când se aplică baza pentru acnee este un remediu comun, doar mai scump. La întrebarea "care este diferența între gel basiron și cremă basiron", răspunsul este că nu există nicio diferență, deoarece basironul este produs sub forma unui gel care seamănă cu o cremă în consistență - de aici confuzia.

Andrei, de 15 ani, elev școlar: după ce a aplicat unguent cu basiron ac, ochii mei au devenit umflați.

"Despre unguent, Baziron, recenziile au fost auzite de mamă de la un vecin din întâmplare și m-au cumpărat. Doar am incercat experimentele bazironice, cum au inceput alergiile. Toată fața lui era arsă și umflată, mai ales ochii lui. Toți s-au înspăimântat puternic, dar după ce au spălat și au scăpat de alergii, totul a trecut. Tubul a fost dat fetei vecine.

Vreau să le spun tuturor că mai întâi trebuie să îți smulgi o mică parte pe braț și doar să-l faci pe față.

Și încă nu înțeleg dacă Baziron îi ajută.

Natalia, 24 de ani, casnică.

"Am acnee de mult timp, de la adolescență. M-am căsătorit - încă nu au trecut, așa că a trebuit să monitorizez permanent pielea și produsele noi. Căutam loțiune de bază, dar n-am găsit-o nicăieri.

Baziron ac gel de la recenzii de acnee a auzit prea bine. După o lună de utilizare, sunt încântat. Pupulele trec înaintea ochilor noștri și, cel mai important, nu mai există nici o urmă de ele. Tocmai am auzit că bazazonul ac nu poate fi folosit mai mult de șase luni, deoarece pielea se obișnuiește cu antibioticele. Știe cineva dacă este adevărat?

Vladimir, 37 de ani, sudor.

Mi-a plăcut recenzii de dermatologi despre baziron ac, dar nu a funcționat cu achiziția. Pentru un timp, chiar am uitat de acest instrument. Apoi a văzut în publicitate și a decis să încerce. Basiron ma ajutat cu acnee și nu exista limită de bucurie. Dar, din a doua lună, pielea a devenit complet uscată și roșie, deși, de obicei, nu a reacționat la așa ceva. El a început să caute cauza și și-a dat seama că a folosit-o în mod incorect - gândindu-se cât de repede ar fi ajutat Basiron ac, ar fi răspândit un strat prea gros. Un dermatolog la recepție mi-a spus că am avut mai multă frotiu în fiecare coș separat. Acum o fac - totul este super! Iritația este dispărută, iar acneea dispare. Îi recomand tuturor! "

Acesta este conținutul aproximativ al forumurilor despre acest instrument. În rezumat, se poate observa că există mai multe opinii pozitive, iar cele negative sunt deseori asociate cu nerespectarea instrucțiunilor de utilizare. Acum, ceea ce spun profesioniștii.

Medicii comentează și sfătuiesc

Practicandu-si medicii, nu numai ca au auzit comentarii despre acneea Baziron, dar cunosc de asemenea intregul proces de tratament, posibile efecte secundare si greseli in aplicare. Baziron - avizul expertului se referă la următoarele:

 • Utilizați medicamentul ar trebui să fie numai după testul pentru alergii. Dacă, totuși, gelasonic a provocat alergii - singurul specialist ar trebui să ajute la rezolvare și cu atât mai repede cu atât mai bine. Aceasta înseamnă că trebuie să consultați imediat un medic, dacă nu puteți - apelați o ambulanță.
 • În ciuda faptului că medicamentul este vândut în mod liber - sunt necesare consultanță specializată. Un medic calificat va determina exact: ce dozaj este necesar; dacă este posibil să se înțeleagă cu basiron sau cauza de acnee este mai profundă, iar tratamentul este necesar complex; dacă după bazirona fața se înroșea ce să facă.
 • Baziron nu este un antibiotic și nu poate fi dependent. Cu toate acestea, este posibil ca efectul acestui medicament să își piardă eficacitatea din alte motive - aici sunt necesare teste și examinări.

Și în concluzie. Fiind, desigur, un medicament eficient, basiron (ca orice medicament) nu poate "merge" la cineva, iar pentru alta poate deveni un panaceu. Principalul criteriu de aplicare ar trebui să fie opinia unui specialist, și nu revizuiri pe forum, chiar dacă este foarte autoritar.

Gel Baziron AU - o metodă eficientă de tratare a acneei

Efectul gelului Baziron AU vizează combaterea diferitelor tipuri de acnee pe față și pe corp. Un medicament deosebit de eficient se manifestă în tratamentul acneei. Cu o utilizare adecvată a Baziron, puteți conta pe o ușurare rapidă și sigură din cauza erupțiilor cutanate, precum și pe restaurarea pielii sănătoase și frumoase.

Descrierea medicamentului

Principalul ingredient activ din compoziția medicamentului Baziron AU este peroxidul de benzoil, care are o activitate antimicrobiană mare. Datorită acțiunii sale, pielea este saturată cu oxigen, iar glandele produc mai puțin grăsime. În locul formelor de acnee, ele vindecă.

Compoziția tablei de gel

 • Hidroxid de sodiu;
 • apă distilată;
 • siliciu coloidal anhidru;
 • disodium edetate;
 • propilen glicol;
 • Poloxamer 182;
 • copolimer acrilat;
 • carbomer 940 (carbopol 980);
 • dioctil sulfosuccinat de sodiu;
 • glicerol.

Medicamentul penetrează slab în piele, absorbind rapid și excretat prin rinichi. Dacă se observă doza, gelul este bine tolerat de organism și nu provoacă efecte secundare. Conține substanțe care reduc conținutul de grăsimi al pielii și împiedică apariția comedonilor - principala cauză a acneei. Componentele lui Baziron au un efect de înmuiere, care ajută la rezolvarea urmele (petele) rămase de pe exsudatele preexistente.

Formularul de eliberare

Baziron există în mai multe variante (2,5%, 5%, 10%), care diferă în procentajul de peroxid de benzoil. Alegerea dozei depinde de prescrierea medicului curant.

Baziron este produs sub formă de gel. Astfel de forme de dozare cum ar fi cremă, unguent sau suspensie sunt absente în linie.

Eficacitatea gelului în lupta împotriva acneei

La aproximativ a patra săptămână de tratament, se observă dezvoltarea celui mai mare efect terapeutic. Pentru a obține un rezultat pozitiv stabil va dura 3 luni. Puteți să repetați cursul după consultarea medicului dumneavoastră.

Care este concentrația optimă de gel, pe care medicul o va determina. Cu toate acestea, studiile clinice indică faptul că efectul terapeutic are loc indiferent de concentrația aleasă. Se crede că prima utilizare este mai bine să înceapă cu 2,5% din gel, iar al doilea - cu 5%. Este, de asemenea, cunoscut faptul că varianta de 10% este utilizată în cazuri rare, cu rezistență dovedită la terapia medicală.

Aplicarea pe față și pe spate

Baziron AU este destinat exclusiv utilizării externe. Gelul este aplicat într-un strat uniform în zona acoperită cu acnee a feței și înapoi 1-2 ori pe zi cu o pauză de 10-12 ore. Pielea trebuie mai întâi curățată cu apă caldă și săpun caldă și ștergeți-o uscată. După aplicare, medicamentul nu este spălat și rămâne pentru absorbție ulterioară și uscare completă. Dacă este necesar, după 15-20 de minute se poate spăla cu apă.

Prima utilizare a gelului poate provoca o senzație ușoară de arsură în zona de aplicare, urmată de roșeață și peeling. Aceste manifestări nu prezintă nici un pericol, va fi necesar doar suspendarea temporară a utilizării (timp de 1-2 zile) până când pielea revine la normal. Iritarea severă necesită anularea imediată a tratamentului și consultarea cu un medic.

Caracteristici de utilizare și măsuri de precauție

Când utilizați gelul, trebuie să urmați regulile:

 • Gelul este aplicat numai în zona acneei afectate. Contactul cu membranele mucoase ale nasului, gurii, ochilor nu este strict permis. Dacă se întâmplă acest lucru, trebuie să spălați imediat medicamentul cu apă curentă caldă;
 • Medicamentul se utilizează pe piele și erupții cutanate subcutanate pe zonele feței și spatelui. Aplicați cu grijă la gât și alte zone sensibile ale corpului;
 • iritarea ulterioară poate fi cauzată de radiațiile UV, astfel încât, în timpul tratamentului, trebuie să vă abțineți de la expunerea la soare;
 • în prezența leziunilor (răni, zgârieturi), utilizarea gelului trebuie abandonată, deoarece peroxidul conținut în preparatul benzoil crește riscul unei reacții alergice;
 • obținerea medicamentului pe păr poate duce la decolorare.

Dacă există o cantitate mică de erupție pe față sau în spate, Baziron AU trebuie aplicat cu un punct, aplicând produsul direct pe cos. În cazul erupțiilor multi-component, scula este distribuită într-un strat uniform subțire pe întreaga suprafață afectată. Mișcarea în timpul aplicării trebuie să fie ușoară, ușor de masaj.

Contraindicații

În general, medicamentul este bine tolerat de organism. Contraindicațiile includ hipersensibilitate la substanțele sale constituente, precum și utilizarea copiilor sub 12 ani. În timpul sarcinii și în timpul alăptării, utilizarea Baziron UA ​​este permisă numai după consultarea medicului curant.

Dacă apar reacții cutanate nedorite, reduceți frecvența aplicării gelului sau opriți complet tratamentul. După eliminarea medicamentului, pielea va restaura complet aspectul vechi. Reacțiile adverse nedorite includ:

 • excesul de uscăciune;
 • senzație de arsură;
 • peeling;
 • roșeață;
 • alergie / dermatită de contact;
 • furnicături de durere;
 • umflarea pielii.

Când apar simptomele de mai sus, utilizarea gelului trebuie întreruptă și consultați medicul pentru recomandări privind tratamentul simptomatic al problemei.

Interacțiunea cu medicamentele

Nu se recomandă utilizarea Baziron împreună cu alți agenți de uscare, exfoliere, precum și cu preparate care conțin alcool. Utilizarea combinată poate duce la un efect crescut și poate provoca o reacție nedorită din partea pielii:

Tratamente pentru tratamentul acneei de către Baziron AU

Am cedat efectelor publicității și am cumpărat Baziron AU în urmă cu trei luni și nu l-am regret, chiar ajută. În prima lună de utilizare, a uscat pielea rău, dar în cele din urmă sa obișnuit cu ea și a oprit peeling. După 1,5 luni, am observat rezultatul, au existat mai puține pete negre, dar așa cum se spune în publicitate, ajută la acnee, nu mă ajută, deși nu am acnee, una sau două vor apărea într-o lună, poate a ajutat. Ușor de utilizat, este aplicat pe pielea curată anterior a feței, o aplic pentru o noapte pe zona T. Compoziția unguentului este peroxidul de benzoil, care are un efect antimicrobian.

mariya0089

http://otzovik.com/review_59597.html

Foarte multumit de el. Înainte de aceasta, o mulțime de bani cheltuit pe tot felul de fonduri și smântână. de multe ori a mers la cosmetician. rezultatul nu a fost lung. Baziron și-a cumpărat recenzii pe site. Ajutorul a început aproape imediat. Am folosit-o de aproape 2 ani, cea mai mare parte punctată. Peste noapte amelioreaza inflamatia si cosul aproape nu vindeca. Foarte multumit de el. Deja a fost recomandat multor prieteni. cumpărați și fii fericit și frumos))))

Katya

http://otzovik.com/review_137216.html

Există o mulțime de comentarii cu privire la pregătirea, așa că nu mă voi enerva cu descrierea, dar vreau să împărtășesc experiența mea tristă. Sunt fericit pentru cei pe care ia ajutat Baziron, dar am suferit mai mult de la el decât am fost vindecat. Medicamentul mi-a provocat alergii severe, medicul a spus că aceasta ar putea fi prima dată până când pielea se va obișnui. Inflamația lui Baziron se usca, dar primisem bordo roșie, pielea era umflată și mâncată. Și totul a devenit și mai rău dacă temperatura corpului a crescut sau pielea transpira, în timp ce juca sport, am devenit ca o grenadă. Era imposibil să atingi pielea, era suficient să o atingi și să mănânci și mai mult, mai ales că era dificil să stai noaptea în timpul somnului. Apoi, totul se desfasura masiv, iar peelingul era imposibil de eliminat cu scruburi sau hidratante. Aplicarea medicamentului în mod punctual nu a corectat situația, focalizarea alergiei se răspândea încă pe podeaua feței. Apoi am fost îngroziți să găsesc că am fost acoperit cu pigmentare. M-am oprit la asta, doar o săptămână de utilizare și un rezultat atât de slab.

Silka

http://otzovik.com/review_2627638.html

Dermatologie Opinie

Potrivit medicilor practicanți care cunosc prima dată medicamentul și care sunt bine familiarizați cu efectele secundare existente, trebuie aplicat Baziron, respectând câteva reguli importante:

 • înainte de utilizarea medicamentului trebuie testat pentru prezența unei reacții alergice;
 • dacă Baziron a dus la apariția unei reacții alergice, trebuie să contactați imediat specialiștii, ceea ce va ajuta la localizarea problemei și va elimina eventualele complicații;
 • în ciuda vânzării medicamentului fără prescripție medicală, este recomandabil să consultați un specialist înainte de a-l achiziționa;
 • Doar un medic va putea alege doza corectă de Baziron, va identifica cauzele profunde ale acneei și va prescrie un tratament complex.

Dependența de droguri nu poate fi, deoarece Baziron AU nu este un antibiotic. Cu toate acestea, este necesar să se identifice cauza pierderii eficacității medicamentului și, pentru aceasta, va trebui să treceți testele și să efectuați sondaje suplimentare.

Medic despre Bazirone - video

Utilizarea Baziron AU nu necesită mult timp sau bani. Utilizarea regulată a medicamentului poate obține efectul terapeutic maxim. Lăsați-o în "kit-ul de prim ajutor" să merite cu siguranță.

Remediu pentru acnee Baziron AS - recenzii

Comentarii negative

Aceasta a fost cea mai mare dezamăgire a mea!

După 2 săptămâni, am observat îmbunătățiri și acneea a început să scadă. Literalmente, într-o lună, fața mea aproape complet curățată. Nu am putut să-mi ajung destul. Ea și-a amintit constant neîncrederea față de acest drog și a reproșat-o.

Și atunci când eram gata să renunț la bazirona (2 luni trecuseră deja de la începutul recepției), fața mea a fost stropită din nou! Și era chiar mai rău decât prima dată. Acum, fruntea mea era acoperită cu cosuri mici (mai mult ca o erupție cutanată sau o alergie), pomeții mei au fost din nou acoperite cu cosuri mari și dureroase roșii, dar acum aveam și pe față niște mici cosuri (la fel ca pe frunte). Ie zona afectată a crescut, iar starea pielii sa deteriorat. Când m-am dus la doctor cu această problemă, ea nu a putut spune nimic inteligibil, cu excepția că "remediul nu se potrivea". Dar problema este că nu este ceva care nu se potrivește, a dat un efect REVERSE. Și de asemenea, nu am folosit-o timp de 3 luni (doar 2,5 luni).

SUMARIZAREA REZULTATELOR PREGĂTIREI:

Cineva care a stăpânit tot ce am scris mai sus a înțeles deja că nu există avantaje pentru mine.

Iluminarea se minorează scurt de la utilizarea Baziron AU.

 • usuca pielea prost, nu orice hidratant poate ajuta la refacerea pielii;
 • piele sensibilă foarte dăunătoare;
 • provoacă degajare, poate provoca arsuri ale pielii dacă este aplicată incorect;
 • nu trateaza acneea, infecteaza pielea (in cazul meu).

Opinia mea este pur subiectivă. De droguri nu m-au ajutat deloc, doar a agravat situația. Sunt foarte bucuros dacă sunt cei care sunt mulțumiți de acțiunea sa și au scăpat de acnee. Dar sunt dezamăgit de acest medicament și nu îl voi sfătui să-l cumpere.

Dezavantaje: periculoase pentru pielea sensibila.

Efectele pozitive ale aplicației:

 • Comedoane mai puțin închise. Într-adevăr, "loviturile" cu utilizare frecventă au devenit mai puțin, cele mai mici au dispărut, acest lucru nu a afectat în nici un fel chisturile.
 • Prevenirea acneei Există mai puțini dintre ei decât înainte de a utiliza baziron, dar nu există nici un rezultat extraordinar.
 • Piele mată.

Despre acest profesioniști sa încheiat.

 • Uscăciune Este cel mai bine atunci când faceți o pauză în timp.
 • Burns. În mod special nu a fost fotografiat, pentru că în astfel de momente nu eram la curent. Am fost în decădere mentală. Instrumentul este foarte puternic și caustic, poate crea acest lucru.
 • Alergia (?) De fapt, acesta a fost un impuls pentru anularea finală a fondurilor. Încă mai este dificil să spun dacă este alergic sau nu, dar după aceea Basiron nu a fost și nu ar fi putut avea o șansă.
 • Durerea, durerea si durerea din nou Nu numai ca pielea insasi dureaza de la arsuri, astfel incat cosurile in sine devin mult mai bolnavi de ceea ce este greu de spus. De la contactul cu pielea de apă ca o flacără turnată!
 • Nu contează cât de rece ești și vei ajunge la marginea din jurul ochilor. E pentru mine un mistic. M-am retras foarte departe de pleoape, nu am pus nimic pe partea de sus, nu mi-am frecat fața, cu toate acestea, pielea a fost fulgi și arsă.
 • De la o femeie la un șarpe Nu, nu te va trezi o bestie, dar îți vei vărsa pielea.))
 • La revedere, lucruri preferate. Da, el este într-adevăr capabil să decoloreze țesături, verificat pe o pernă.
 • Bună, bătrânețe. Din aplicație au început să apară riduri. Prefer să trăiesc cu acnee, decât să cresc înainte. Din fericire, după încetarea utilizării, totul sa întors la locul său))

Concluzii, rezultate, recomandări.

Voi fi un mic plictisor, dar problema cosurilor trebuie căutată din interior. Nici o problemă nu veți acoperi astfel de probleme, este doar un instrument simmomatic. Opriți să utilizați și totul, problemele vin înapoi. Da, există astfel de cazuri în cazul în care cauza de acnee nu puteți elimina, sau temporar nu poate, ca în cazul meu. Apoi sunt necesare acele mijloace foarte simptomatice. Dar fetele, pentru numele lui Dumnezeu, încep să fie mici, cu aceeași lut și salicil. Lăsați Baziron să fie doar ultima soluție!

Oh, și mă deranjez cu acest AU bazironom! Cumparat plătit 600r. Este chiar păcat că a cumpărat și a aruncat bani în vânt. Sentimentul după aplicare a fost teribil! Pielea arde, roșu, există o arsură și efectul este 0. M-am gândit că probabil nu mi-a fost potrivit datorită structurii pielii, i-am oferit-o surorii mele, structura pielii ei este diferită. Deci ea a avut același lucru, au rămas arsuri, mulțumim lui Dumnezeu că am fost uns cu unguentul "Mântuitor", datorită lui am ars rapid. Nu numai că lasă arsuri, dar, de asemenea, de asemenea, FOSE foarte uscat de piele, atunci veți merge rupt pe diferite hidratante. În general, fetelor, gândiți-vă.

Bazironom p1,5 luni folosit, pătat înainte de culcare! Ajută bine, din păcate, nu am citit recenzii imediat! Deja a treia zi în lacrimi! Fața mea este roșie, umflată, în unele puncte mici de apă! Scary de groază. trece? Cum de a trata pielea de la aceste efecte? Vă rog să-mi spuneți (((

Fii atent cu bazironom. După o aplicație, pielea mi sa resimțit ca lemn, iar după a doua, fața mi-a devenit roșie și umflată, pielea a început să se îndoaie și toată "frumusețea" nu a trecut mult timp. N-am mai avut niciodată așa ceva, pielea mea nu este sensibilă.

Am cumpărat un medic BASIRON într-o farmacie.
În ziua a treia, o alergie teribilă s-a manifestat - fața a fost umflată, înroșită, mâncândă, arsă, înainte de a nu exista alergie, groază, nu o cremă!
BASIRON AC - ALERGIE PE FACE.

Se usuca pielea. Bleaches haine și lenjerie, nu se spală. Nu recomand. Costuri suplimentare Incur. Există mijloace suficiente și nu noi pentru a usca separat erupțiile cutanate sau plasturele cutanate - nu sunt atât de costisitoare și nu cu un astfel de efect. Orice instrument este selectat individual, dar cel mai eficient poate fi luat în considerare: punctul acid salicilic sau pe suprafața leziunilor; măști din argilă albă / verde; măștile cu noroi din marea mortă și excluderea factorilor provocatori - toate sunt diferite.

Nu a ajutat deloc. Am fost zdrobit timp de 2 săptămâni, fără efect. Și este costisitor. Probabil că pielea este deja obișnuită cu toate aceste antibiotice.

Baieti, am intalnit si aceasta ingrozitoare crema Baziron. Și la început la admirat. Cât de repede elimină cosurile. Până când m-am trezit cu umflătura sub ochii mei. A înțeles că alergia. Dar gândul nu era acela al acestei creme. Înainte de această seară, am mâncat ciuperci sărate. M-am dus la un alergist, ma plantat pe o dieta hipoalergenica, mi-a prescris antihistaminice (in cazul meu Lomilan, am adormit de la phenystyrene) si am baut polisorbenti. Și, așa cum a spus ea, renunță la toate produsele cosmetice. Săriți pe o dietă, beți o pastilă, totul este bine, a fost încântat. Și seara, am decis să mă ung din nou cu acest crem. Dimineața nu m-am putut uita la mine. Fața roșie, mâncărime, obraji cioplite, pungi sub ochi. Trebuie să citesc recenzii despre cremă și a venit ca un șoc. Acum, ca rezultat, mă duc în ochelari de soare. Îl beau pe Lomilan și aștept să dispară sacii agățați sub ochii mei. Și Baziron foarte bine "arată" în gunoi, dar nu pe fața mea.

Comentarii neutre

Prima dată de aplicare: La început, părea că acneea a devenit mult mai mare, dar, dimpotrivă, a fost bună. Bazirona AC a expulzat toate acneea la voia lor, au ieșit. Au fost foarte bolnavi și roșii. Acest efect a durat aproximativ 3-4 săptămâni. Apoi, acneea a început să apară puțin mai puțin, dar au fost. Mulți au explodat și i-am stors ușor, după câteva zile au trecut complet. Baziron AU a continuat să folosească. Au apărut niște cosuri, dar nu am încetat să mă duc spre scopul meu.

Care este rezultatul după aproape 4 luni de utilizare?

Trebuie să spun că am schimbat abordarea pentru a scăpa de acnee.

Acum aproape că nu-mi folosesc niciodată gelul, am început să folosesc felul nostru și toți cunoscuții Garnier, și am folosit diferite tratamente pentru acnee (spumă, cremă).

Bazinul nostru AU este aproape de sfârșit, ținând seama de faptul că l-am folosit timp de 3 luni continuu, de 2 ori pe zi.

Am încetat să folosesc instrumentul și nici nu a fost mai rău, nici mai bine. Mi se pare că instrumentul este dependent. Mai degraba nu as recomanda agentul dermatotropic GALDERMA Baziron AU!

Întrucât pentru atât de mult timp folosiți rezultatul nu este atât de impresionant.

Hrănirea prețurilor, mulțumită de faptul că debitul este foarte economic.

Avantaje: absorbită rapid, disponibilă în comerț, tratează acneea, usucă pielea, reduce pielea grasă.

Dezavantaje: peelingul este posibil, dacă se aplică un strat gros, nu se împiedică reapariția, se decolorează anumite tipuri de țesături, se usucă pielea.

Baziron este al doilea remediu pe care am încercat să îl folosesc. Primul a fost Zenerit. În opinia mea, el a arătat rezultate bune, totuși, totul a devenit nou.

Am 17 ani și am acnee de cel puțin 3 ani, nu-mi amintesc exact. Pielea mea este uleioasă. Este posibil ca acneea să se fi târât din cauza hormonilor (am o mică creștere a glandei tiroide), am și o dietă neechilibrată, dar nu și obiceiuri proaste.

Primul dermatolog din piele și dispensar (!) Mi-a scris alcool salicilic și un fel de mash. Dar nu ma ajutat. Pare a fi chiar mai rău și am abandonat tratamentul. După ce am intrat la facultate am făcut o întâlnire cu un dermatolog la o clinică de studenți. Apoi mi-a scris Zener și apoi Baziron (5%). Încă mai folosesc. Cumpărată pentru 700 de ruble. Adevarul a facut o scurta pauza in saptamana, pentru care un mic numar de cosuri a sarit pe fata mea, unele dintre ele au fost dureroase.

În general, voi da o mică descriere. Baziron este o consistență albă, cu un miros ușor specific. Absorbit rapid.

Îl folosesc dimineața și seara. Înainte de aplicare, îmi spăl fața cu apă rece și cu săpun regulat. După aceea, când pielea se usucă, aplic un strat subțire pe zonele cu probleme. Și pe acele acnee care mă provoacă cea mai mare inconvenientă, am pus un pic mai mult gel.

Printre deficiențele: pielea uscată. Acest lucru se poate întâmpla dacă puneți prea mult pe piele. Personal, am și roșeață. Și încă un lucru. De asemenea, mi-am aplicat gel pe umerii mei, din cauza asta, cămașa mea a scăpat puțin mâneci.

În principiu, un instrument foarte bun pentru combaterea acneei.

Ultima dată când un dermatolog mi-a alocat Baziron după resurfacarea cu laser, în cazul în care un cos a fost aplicat local. A apărut un astfel de caz - un coș destul de profund pe obraz a sărit (și, aparent, a fost provocat de utilizarea acestui agent de protecție solară). Dar Baziron nu ma ajutat deloc, chiar și cu utilizare prelungită, numai pielea le-a ars. Voi spune mai mult, cred că pentru gel nu este atât de bine absorbit. Deși nu este cel mai ineficient remediu, încă o altă cremă populară a rupt recordul pentru absența totală a efectului - Triventil Aven, precum și gelul Kuriozin complet inutil. Și în cele din urmă, Baziron este destul de scump - 600-700 de ruble.

Concluzie: Baziron este în kit-ul meu de prim ajutor, dar îl folosesc rar. Eu folosesc pentru elemente inflamatorii mici, care uneori sare în triunghiul nazolabial și pentru acnee mai gravă folosesc un mijloc mai eficient al compoziției combinate, gelul Effesel, care se comportă bine cu acneea și un antibiotic foarte eficient pe care l-am descoperit foarte recent - gel Klenzit-C.

Ce avantaje am remarcat la Baziron?

 • uscarea cosurilor, ca urmare a formarii unei cruste pe ele si dispari;
 • are efect antiinflamator;
 • reduce conținutul de grăsime al pielii, dar pielea mea este uscată, deci nu există nimic de reducere;
 • absoarbe comedoane, care sunt adesea cauza subcutitei.

Pentru a obține efectul dorit, fără a afecta pielea, nu trebuie să exagerați cu aplicarea lui Baziron. Dacă acneea nu acoperă întreaga suprafață, atunci trebuie să aplicați crema cu un strat subțire, așa cum am făcut - aplicat numai pe zona frunții în locurile în care erau bjaki.

Utilizat de 2 ori pe zi - dimineața și seara. După utilizare, mâinile trebuie să fie spălate.

Dar totuși situația sa schimbat spre bine și numărul a scăzut, deși Baziron a acționat slab pe pielea subcutanată și a trecut sub propria lor putere. Dar plămânii sau puroiul mic s-au vindecat rapid. Dar o față perfect curată în cele din urmă, din păcate, nu a funcționat. Mai târziu, fața a devenit mai curată, dar roșeața și post-acneea sunt încă vizibile. Fotografia de mai jos prezintă rezultatul cu pulbere pe față. Urmele pot fi văzute și numai tonul + pulbere împreună le poate bloca, dar nu sunt un fan al "tencuirii", prin urmare, continu să caut un remediu ideal pentru post-acnee.

Observați dezavantajele identificate ale cremei:

pentru proprietarii de piele uscata, crema nu serveste un serviciu bun, deoarece impreuna cu biakul uscat vor usca pielea, deci daca inca mai folositi Baziron, trebuie sa aveti grija de hidratarea pielii.

dacă a apărut peeling, înseamnă că cantitatea de cremă aplicată ar trebui redusă sau chiar utilizarea acesteia ar trebui oprită.

dezavantajele includ prețul ridicat

incapacitatea de a folosi în timpul sarcinii și alăptării. Voi recomanda, totuși, celor cărora le ajută, mai mult decât cei cărora nu le-a încorporat.

Eu folosesc Baziron timp de 3 săptămâni. În primele cinci zile, nu a fost absolut nici un rezultat, dar până la sfârșitul primei săptămâni acneea miraculoasă a dispărut literalmente în câteva ore, dar în același timp a apărut un peeling groaznic, pielea literalmente "desprinsă" și pur și simplu imposibil să aplice machiajul. Puneam in mod inadmisibil, si chiar inainte de a aplica zonele problematice, l-am frecat cu o solutie alcalina (!) De acid salicilic, asa incat eu insumi sa fiu vina pentru apariția unor astfel de uscari, etanseitate si degresare. Dar pielea a devenit cu adevarat mult mai curata decat am decis sa risc pielea și a continuat să folosească bazironom. Pielea a fost speriată teribil timp de 6 zile, iar apoi toată această groază a început să treacă, iar în timp ce cosurile au continuat să dispară, ceea ce am fost extrem de mulțumit., dar există o ușoară înroșire (chiar după arsură) și o ușoară mâncărime, în special obrajii senzaționali de mâncărime, dar această "scabie" este destul de tolerabilă, pielea pare aproape perfectă, doar câteva urme de acnee rămân. proc EED, dar acum am de gând să-și petreacă un curs complet de tratament Baziron ca și toate celelalte mijloace nu ajută în mod special.

Zdravstvyte. Am folosit Baziron AU de foarte mult timp, am ajutat foarte bine, dar alergie recent a mers, de asemenea, toate semnele menționate mai sus: roșeață, mâncărime, toată pielea de pe față este ars.

M-am gandit la inceput nu de la el, am incetat sa-l folosesc, dar ieri am hotarat sa o incerc din nou si astazi din nou am aceeasi reactie rosie a fetei, acum unguentul in cosul de gunoi Basiron AU este un lucru bun, dar daca este luat de mult timp.

Tocmai am început să-l folosesc (cam o săptămână). Era foarte frică și pielea era deja uscată decent. Dar mi-a dat o lovitură minunată de cea mai puternică înroșire într-o oră (pe care nu o puteam realiza cu un skinoren într-o lună de utilizare), dar atunci efectul nu mai este vizibil. Bineînțeles, a devenit mult mai bună decât a fost, dar eu încă sperii oameni pe stradă. Da, și pielea uscată este teribilă. Fruntea de grăsime deshidratată - nu este o priveliște foarte plăcută. Celelalte părți ale feței sunt pur și simplu deshidratate.. iar nasul, în general, nu-mi pasă. În timp ce stropi spray panthenol.

Ei spun că în prima săptămână, majoritatea unei astfel de reacții.. apoi trec.

Am avut acnee de la adolescență și când mi-am cumpărat Baziron am aflat deja în ziua a doua că au început să se usuce. După o săptămână, fața mea era deja clară (p / s credeți ce am suferit de atâția ani cu aceste acnee dacă ele s-ar putea vindeca atat de usor) Dar l-am folosit timp de cateva luni si totul a fost bine, ocazional aplicat acneei rare, iar ieri l-am aplicat pe toata fata pentru prevenire (si am facut-o inainte), a fost dimineata cand fata mea a inceput sa manance teribil fața roșie toată ziua sa simțit ca și cu temperatura +.Toate fata ars, iar cazul a venit și a întrebat de ce am fost atât de roz.

Pielea mi-a stricat, mai ales în primele zile. Se pare că are și proprietăți keratolitice.

Apoi sa oprit (dar am aplicat încă crema de hidratare după bazirona, de asemenea.

Cure acnee in aproximativ o luna, chiar mai putin (patru saptamani complete), in principiu, doua ar fi de ajuns, dar a decis sa completeze cursul complet.

Comentarii pozitive

La naiba, băieți, ce vorbești despre povești de groază? Baziron - instrument excelent. Poate exista o alergie numai la intoleranță la componente - dar o crustă uscată în loc de piele - da, trebuie să mergeți și să luați ororile! Un instrument bun, principalul lucru este de a folosi cu moderatie. În general, predă analiza hormonilor!
Cu moderatie))) bine, bine :) nu este o poveste de groaza, se pare ca majoritatea o au. Nu sunt o excepție, am experimentat acest groază acum un an, am hotărât să îmi smulg un coș pe bărbie, până la sfârșitul zilei când a început urticaria și gâtul a fost umflat. Duck aici nu ruina sănătatea ta! Rezultatul nu depinde de suma aplicată!

Pluses: ajută într-adevăr, ameliorează bumps, ameliorează acneea, economic.

Pielea mea este uleioasă, dar acneea a suferit numai în tinerețea mea. Și după ce am folosit unul dintre tonalurile de calitate slabă, am început să apară ca niște umflături sub piele din cauza porilor înfundați, până când îi strângeți și așa au stat. Vara, situația a crescut și mi-am dat seama că nu mai am puterea de a le ascunde timp de o jumătate de oră. Am citit recenzii și am început să aleg între ZINERIT și BASIRON AC, depășindu-l pe Baziron.

Am cumpărat un remediu de 5% la o farmacie pentru 480 ruble și am început o execuție pe pielea mea. Pregătiți pentru cel mai rău: roșeață și arsuri ale pielii. Dar nu am simțit așa ceva odată. La început, am aplicat pe toată fața (într-un strat subțire), deoarece colinele erau peste tot și mai târziu am început să aplic un punct. De îndată ce frământați, pielea începe să se prindă la început, apoi apare un film mat. Dimineața, toate aceste manifestări dispar.

Primele 2 săptămâni am scârțat dimineața și seara. Efectul favorabil a apărut după o săptămână de utilizare. Pielea a devenit mai uniformă. În același timp, am sunat activ (vara și marea, unde se află fără ea). Pentru tot timpul în care am folosit Baziron, nu am fost niciodată umplute cu hidratante (vara nu le pot sta), pielea mea a devenit chiar mai puțin grasă. O lună a trecut de când am încetat să mai folosesc în mod regulat Baziron, dar fața mea este curată și, imediat ce apare un cos, îmi aplic miracolul miraculos și dimineața totul dispare, așa cum sa dovedit, nu există nici un efect de obișnuință. Tubul nu sa terminat încă, iar sentimentele mele sunt dincolo de cuvinte. Tonalka și pulberea de care nu am nevoie, pielea este curată și netedă, ca și înainte.

Prima mea afișare săptămânală:

Am scârțat prima săptămână, nu am acordat atenție rezultatului, pentru că încă n-am vrut să mă uit în oglindă, pentru că în afară de fața urâtă nu aș vedea nimic acolo. Dar care a fost surpriza mea când acneea a scăzut și majoritatea a trecut, știi, fără nici o urmă. Acnea era încă pe pielea mea, dar a durat doar o săptămână!

Avertizare din experiența personală.

Nu încercați să puneți obrajii, dacă nu sunt afectați de acnee. Sau au existat cele mai mici cosuri. Dar eu am făcut o prostie nu ca un punct, ci ca o cremă și ce crezi tu. În dimineața următoare am: mâncărime, peeling, roșeață, am început imediat să frământa bine-cunoscutul plus Boro, apoi sa oprit, adică să îl folosești numai atunci când este necesar și în locurile problemei.

Aproape 3 luni au trecut de la tratament.

Fața a devenit o specie umană normală. Mergând fără machiaj nu mai par atât de critică, de asemenea, nu mai am nevoie de o multitudine de instrumente de mascare.

 • Zona T nu se usucă și nu se desprinde (cel puțin pentru mine, dacă există uscăciune, aplicați neapărat hidratant)
 • Îndepărtează roșeața, adică stadiul inițial al acneei, când tocmai ați început să apară pe roșu, transformându-vă într-un cos foarte mare.
 • Foarte eficientă. Fotografiile mele îți vor spune totul.
 • Acneea de pe frunte sare mai rar, dar apar totusi.
 • Nu este captivant.
 • Nu aplicăm prea mult. La nivel local și numai în zonele cu probleme.
 • Nu pentru pielea uscată a feței, deoarece va provoca spărturi.
 • În timpul aplicației, nu purtați haine bune, dacă primiți fonduri. vă va arde pânza la "tla".

Am folosit de la sfârșitul anului 2006. Un cuplu de cosuri în timpul perioadei ICP amintește de problema pielii. Am incercat totul inainte de Bazirona, inclusiv Roaccutane (am baut timp de un an, dupa anulare, fata mea a devenit mai rau decat inainte de receptie), am incercat si darsonval. pielea mea a fost bazată de începutul uscării, era chiar exfoliere, acum normal, chiar folosesc hidratante, mai ales iarna - ultima serie este o emulsie hidratantă. Și de ce Baziron nu a inventat înainte? :-( am fost de 8 ani promuchalas acnee fără tonalnika nu a putut trăi, o mulțime de bani pe tot felul de Skinoren epuizate, normadermy și așa mai departe, și pe isotretinoin și dermotolog în procesul de a primi un alt 60 de mii.

Am avut rezultatul în aproximativ 2 săptămâni. Acnee doar "uscată", pielea mea este grasă, iar după ce bazirona a devenit normală) acum nu suferă deloc) au existat întotdeauna acnee, altele au trecut pe alții, dar acum dacă apar înaintea PMS și dispar imediat de mână Baziron)))))

Am folosit basiron la începutul toamnei, fie pe fundalul hormonilor, fie altceva, mulți pimpuri pe bărbie mi-au fugit și pete roșii au ieșit.
Timp de aproximativ o lună, am curățat totul (deși, în plus față de Baziron, am folosit și o cremă, dimineața am folosit o chiuvetă ca un gel de curățare și o freză o dată pe săptămână.
Este plăcut de utilizat, după aplicarea - ciupit pielea, puțin, dar imediat mi-am smirnit crema, astfel încât nu au fost consecințe neplăcute.

Baziron mi-a sfătuit să folosesc un prieten care avea probleme foarte mari cu fața. Suntem foarte apropiați de ea, așa că mi-a povestit despre multe dintre instrumentele pe care le folosea: atât zenerite, diferențiate, cât și skinoren. Și niciodată n-am avut nici o problemă specială cu fața mea, dar de vreme ce oroarea a început să se aprindă 23 ((Noua acnee apărută aproape în fiecare zi + pielea era foarte grasă, ceea ce mergea acolo, toți porii mei curți erau înfundați cu comedone.

În acel moment, am început să ne vedem prietena mai rar. Am încercat o mulțime de instrumente. Odată ce ne-am întâlnit și i-am spus despre chinurile mele cu aceste acnee. A sfătuit să-l folosească pe Baziron. Cumpărat, pătat, totul este standard :). După trei zile, am observat că conținutul de grăsime al pielii a scăzut ușor. M-am dus la curățenie, cosmeticianul a strâns toate punctele negre. După aceea, Baziron tocmai a început să facă minuni! Sunt serios! După 2 săptămâni, a fost un rezultat mare (cel mai important, că pielea a devenit din nou normal, și nu gras. Am terminat-o cu o lună mai târziu, când totul a revenit la normal. Mai târziu, un prieten doctor a spus că, cel mai probabil, a fost un scurt vspleks. Prietena sa până acum, vă mulțumesc :).

Cum să scapi de cicatrici și cicatrici de acnee

Nutriția corectă din acnee