Simptomele și tratamentul medicamentului alergic Baziron AS

Problemele asociate cu starea pielii (acnee, acnee, acnee, muncă anormală a glandelor sebacee) îngrijorează multe femei.

Și nu fără nici un motiv, cosmeticele și drogurile menite să scape de aceste probleme sunt în mare cerere. Unul dintre mijloacele eficiente de combatere a problemelor cutanate este crema "Baziron AS".

În ciuda faptului că majoritatea celor care utilizează această cremă, ajută la scăderea numărului de ani de probleme, inclusiv cicatrici, unii se confruntă cu o serie de consecințe negative ale utilizării lui Baziron. Acest fenomen poate fi numit "alergie la basiron".

O astfel de reacție este în principal asociată cu intoleranța la componentele preparatului, cel mai adesea ingredientul activ activ, peroxidul de benzoil. În plus, poate exista o supradoză elementară, dacă crema a fost aplicată pe piele cu un strat mai gros decât un strat subțire.

Simptome și tratament

Majoritatea celor care se confruntă cu efectele secundare negative ale Baziron AU, notează următoarele simptome:

 • înroșirea pielii în locurile în care se aplică preparatul și aceasta nu este o roșie ușoară, ci o culoare foarte strălucitoare care dispare numai în câteva săptămâni;
 • pielea uscată este cel mai adesea asociată cu o concentrație necorespunzătoare a produsului aplicat, adică acnee de uscare și alte manifestări ale funcționării anormale a glandelor sebacee, Baziron AS pur și simplu "depășit";
 • peelingul pielii - mulți oameni notează că, dacă sunteți alergic la Baziron, stratul superior al epidermei începe pur și simplu să se prăbușească;
 • umflarea este o manifestare obișnuită a unei reacții alergice, adesea umflată sub ochi;
 • dermatita alergica - se manifesta nu numai prin inrosirea pielii, ci si prin simptome mai grave sub forma formarii de blistere pe piele cu un lichid limpede in interior.

Dacă în timpul aplicării remedierii a apărut cel puțin unul dintre simptomele de mai sus, acest lucru indică faptul că crema de la Baziron AS nu vă este adecvată din cauza hipersensibilității la componentele sale.

Este necesar să opriți utilizarea acestuia cât mai curând posibil, să începeți tratamentul simptomatic al alergiilor, să luați antihistaminice (Zyrtec, Claritin, Erius etc.) și să rezolvați problemele pielii folosind mijloace mai adecvate și mai sigure.

Înainte ca pielea să treacă simptomele unei alergii, este necesar să se aibă grijă de piele cu ajutorul unor mijloace blânde: apă micelară, înseamnă cu dexpanthenol.

Ce poate înlocui baziron AU?

Dacă aveți o alergie la crema "Baziron AU", atunci puteți încerca analogii sale, care conțin exact același ingredient activ:

 1. Proderm;
 2. Eklaran;
 3. Deskvam.

Dacă o reacție alergică este asociată cu peroxidul de benzoil (ingredientul activ al acestor creme), atunci este necesar să alegeți medicamente care să nu le conțină. De exemplu, produsele de îngrijire a pielii "OK".

În ciuda faptului că multe plante sunt alergeni, utilizarea metodelor tradiționale de îngrijire a pielii ajută adesea să facă față acneei sau acneei.

 1. De exemplu, un decoct bine-recomandat de musetel farmaceutic sau ceai verde, care poate fi folosit sub formă de loțiuni sau ștergeți cu un tampon de bumbac îmbibat în bulion, față.
 2. Puteți, de asemenea, îngheța decocțiile pe bază de plante și ștergeți pielea feței cu cuburile de gheață rezultate.
 3. De asemenea, ajută un decoct de flori de calendula, care pot fi folosite în modurile de mai sus.
 4. Fiecare farmacie are un remediu accesibil și ieftin - tinctură de calendula, acest medicament conține alcool în compoziția sa, deci ar trebui folosit pentru a trata problemele pielii cu prudență, dar bine dezinfectează epiderma și usucă cosuri.

Alergia la basiron

raspuns inutil
11/26/2011 12:01

Nu exista nicio reacție la basiron, era ceva asemănător cu un fel de săpun. Prin experiență - așteptați, de preferință fără a face nimic cu fața. A trecut o săptămână.

Re: răspuns inutil
11/26/2011 12:12

aha, fac asta până când văd alte rezultate)

Re: răspuns inutil
26.06.2011 12:27

Mi-a fost frică să sfătuiesc să beau antihistaminice, dar mă alătur postului de mai jos - dacă bei, apoi mai mult de o zi.

Bea antihistaminice timp de aproximativ o săptămână - un miracol nu se va întâmpla de la o pastilă :(
Puteți unge bepanthenom (cremă, nu unguent) de mai multe ori pe zi. Este foarte ușoară, absoarbe rapid și calmează pielea.

Da, beau zyrtek, dar numai a doua zi, da, până acum nimic
Am fost pata cu bepanthen, apoi am citit despre o posibilă reacție alergică și am spălat totul departe))) am fost speriat, deodată s-ar fi înrăutățit, deși mult mai rău acolo)

Încercați standard în interiorul cotului.
Nu am întâlnit persoane care sunt alergice la bepanten, sper că nici tu nu o vei avea :)
Noe probabil că ar continua să păteze dacă nu s-ar produce nici o reacție negativă.
Fii bine :)

Încercați Kestin dacă nu vedeți efectul de la Zirtek.

Medicamentele au un curs de câteva săptămâni pe bază de rețetă. Unul sau două comprimate nu vor juca acest rol. Este mai bine să nu frămânți nimic, într-un caz extrem, d-panthenol (prefer să fie, deoarece alcoolul în bepantin și clorhexidina în bepantin plus). Dar mai bine să vezi un doctor. Nu cred că medicii tăi sunt atât de răi încât nu vor putea să prescrie un unguent elementar pentru tratamentul dermatitei de contact și dacă acesta nu este el, atunci trebuie să înțelegi diagnosticul.

Am avut o reacție similară cu basiron. Amețit acnee pe bărbie, dar uscată foarte roșu, pielea din jurul nasului și frunții a început să se desprindă.
Am băut antihistaminice și lăsat locurile afectate cu un hidratant. Undeva peste o săptămână sa terminat.

Există astfel de arsuri dacă o exagerați. Aruncați baziron, beți antihistamine (suprastin, etc.) și hidratați, câteva zile ar trebui să treacă.

Sunt de acord ca nu fac nimic. Aplicați ceva foarte neutru pe piele. Puteți crema D-panthenol (foarte bună în vindecare, restaurare, hidratare).

Baziron este un lucru teribil în ceea ce privește alergia - a fost aceeași reacție - ochii au fost foarte umflați, arătau ca o vinete.
Suprastin / tavegil / centrin (de a alege) a fost salvat și a încercat să excludă orice alergen excesiv de la comestibile.
Acest lucru nu se întâmplă rapid, din păcate - în cazul meu a fost de aproximativ 2 săptămâni.
Poate că merită să beți puțin mai mult pentru a curăța toate murdăriile, dar este discutabil: aveți aceeași umflare (

Medicamente dermatotrope GALDERMA Baziron AS - revizuire

A cauzat alergii severe! În plus, fotografia nu este pentru cei slabi de inimă.

M-am decis să încerc azi Baziron AU pe care l-am publicat pe scară largă. Faptul este ca, dupa 30 de ani, pielea mea a decis sa stropi comedoane si cosuri. Timp de mulți ani n-am știut deja o astfel de nenorocire, și apoi, brusc, fața mea și un gât mic mi-au decis să-mi amintesc de o astfel de problemă neașteptată. Toată această mizerie se desfășoară deja de mai multe luni.. Și am citit recenzii pe Internet și am decis să cumpăr Baziron AU și a fost în concentrare de 5% (există și un formular de eliberare de 2,5%). Dar am vrut să iau un mai puternic, cu siguranță să se ocupe de acnee! Ce am făcut! Nu voi descrie în detaliu produsul în sine și dezasambla compoziția - site-ul deja a făcut-o.. Voi arăta numai ambalajul..

Apoi, voi atașa o fotografie în care fața mea este sigilată înainte de tratament. Micuțe cosuri pe frunte, bărbie. Pe gât nu sunt vizibile, dar și mici.. Am făcut o fotografie specială pentru mine, pentru a evalua efectul tratamentului.

Roșeață, cuplată cu mâncărime și umflături din gelul Baziron AS

O zi buna! Te rog ajută-mă. Zilele 5 Am aplicat Baziron AU pe pielea feței mele. În primul rând, un strat subțire de T-zone (3 zile), și apoi câteva zile coșuri direct (în principal pe bărbie). După aceea, pielea mea înroșită pe bărbie și între sprâncene, aceste locuri mănâncă. Baziron nu mai este folosit, alte mijloace de îngrijire. Roșeață cremă hidratantă Aloe Vera și pantenol. Le aplic pentru 2 zile, dar se înrăutățește. Roșeața sa răspândit mai departe pe față, acoperită cu o crustă, pe bărbie apărut edem. Te rog ajută-mă, spune-mi ce să fac.

Ceea ce descrieți este foarte similar cu dermatita alergică de contact. Roșeața, cuplată cu mâncărime și umflături - este o manifestare tipică a alergiilor. Pot fi formate cruste după aplicarea pantenolului.

Roșeața și umflarea - primele semne ale dermatitei atopice

Baziron AU conține peroxid de benzoil - o substanță care face parte din multe antiseptice (Oxy 5, Oxy 10, Eclaran și altele). Dacă, împreună cu Baziron AU, se utilizează un medicament similar, de exemplu, sub forma unei loțiuni, riscul unei reacții alergice crește. Combinația dintre un gel și un hidratant ar putea spori și efectul iritant. Dacă aveți nevoie de hidratare suplimentară (pielea este uscată, sub formă de fulgi), atunci ar trebui să ridicați o cremă sau un gel hipoalergenic, de preferință din sortimentul produselor cosmetice farmaceutice.

Baziron AU eliberează trei concentrații: 2,5, 5 și 10%. Începeți tratamentul cu gel de 2,5-5%

Dacă sunteți predispus la alergii, puteți efectua un test - aplicați o picătură de Baziron AC în interiorul încheieturii sau cotului și lăsați peste noapte. Chiar dacă un astfel de test nu a cauzat roșeață, tratamentul erupțiilor cutanate ar trebui să înceapă cu un medicament cu o concentrație mai scăzută - Baziron AC 2,5 sau 5%. Aplicați gelul este mai bine seara timp de 2-3 ore, dacă pielea este sensibilă, apoi timp de 15-60 de minute. În timpul tratamentului, trebuie să utilizați creme cu protecție SPF, deoarece peroxidul de benzoil este un agent puternic de oxidare și radiațiile ultraviolete pot crește iritarea pielii.

Testul de alergie este mai convenabil pentru a efectua în interiorul cotului cot

Pentru ameliorarea simptomelor dermatitei de contact alergice, puteți utiliza unguent-glucocorticoid (sinalar, flucinar, celestoderm, hidrocortizon). Panthenolul este puțin probabil să vă ajute - este un agent împotriva arderii. În plus, poate provoca și o reacție alergică. Diagnosticul diferențial și numirea terapiei individuale sunt posibile în timpul consultării față-în-față cu un dermatolog.

Baziron

Descriere și instrucțiuni Speakers Bazirona

Baziron AU - este un mijloc de a combate bolile și defectele cutanate. Ingredientul activ activ care formează baza acestui medicament - peroxidul de benzoil - ucide microorganismele care se înmulțesc în epidermă, inclusiv stafilococul. În plus, această componentă asigură resorbția cicatricilor, îmbunătățește aportul straturilor de suprafață ale pielii cu oxigen.

Utilizarea Baziron AC permite reducerea activității glandelor sebacee, pentru a usca pielea. De asemenea, acest instrument accelerează vindecarea ulcerelor de diferite origini, localizate pe picioare. Toate acestea conduc la utilizarea acestui medicament în tratamentul acneei, acneei și a diferitelor ulcerații ale extremităților inferioare.

Metoda de aplicare a Baziron AC - local, extern - determină producerea acestui medicament sub forma unui gel. Conform instrucțiunilor medicamentelor, înainte de a le folosi, trebuie să curățați cu atenție pielea și să aplicați gelul în zonele afectate.

Acest medicament este destul de toxic, deci nu este recomandat să se prescrie la copiii cu vârsta sub doisprezece ani, femeile însărcinate și mamele tinere care alăptează. De asemenea, începând cu tratamentul, este necesar să se ia în considerare probabilitatea de intoleranță individuală la componentele Baziron AU.

Efecte secundare

Efectele secundare ale terapiei cu acest medicament pot fi uscăciunea și degresarea, iritarea și arderea pielii. Dacă un pacient are efecte similare, el trebuie să se consulte cu medicul său pentru a schimba regimul de tratament sau pentru a elimina complet Baziron AU.

Analogi mai ieftin difuzoare Bazirona

Ingredientul activ al acestui medicament - peroxidul de benzoil - conține, de asemenea, medicamente precum:

Dar acum nu este posibil să cumpărăm aceste analogii mai ieftine sau mai scumpe în farmaciile noastre (care este motivul pentru care acest lucru nu este cunoscut). Deoarece Baziron AU este folosit cel mai adesea pentru acnee și acnee - un tratament mai economic este de a trata pielea cu diferite tincturi de alcool. De exemplu, un flacon cu extract de calendula vă va costa 50 de ruble, ceea ce este mult mai ieftin. Dar eficiența unor astfel de medicamente diferite, desigur, nu poate fi comparată.

Opinii Bazirone AU

După cum se aștepta, eficacitatea acestui medicament este discutată foarte activ, deoarece problemele cutanate sunt foarte frecvente. Comentariile pozitive ale Baziron AU sunt foarte laconice, spun ei, "mă ajută - sfătuiesc pe toți să consilieze". Această scurtă durată, în comparație cu dezvăluirea opiniilor negative, chiar pune la îndoială sinceritatea unor mesaje.

Pentru mulți, experiența tratamentului cu Bazironom AS sa dovedit a fi o alergie severă. Un tânăr a descris chiar edemul Quincke, pe care la dezvoltat câteva ore mai târziu, după ce a aplicat gelul. În alte cazuri, sunt menționate umflături, roșeață, senzație de arsură severă și erupție cutanată. Mai mult decât atât, reacțiile alergice nu se dezvoltă adesea, în momentul primei utilizări și după câteva zile de la utilizarea Baziron AU. În cazuri rare, tratamentul pare la început eficient, dar apoi există o agravare și intoleranță la componentele acestui gel.

Cei care au utilizat cu succes Baziron AU timp de două până la trei luni, observă adesea că eficacitatea începe să scadă. Acești pacienți sunt convinși că apare dependența de acest medicament.

Comparând Baziron AU, Differin, Zenerit, Skinoren - persoanele care suferă de acnee sau acnee, nu evidențiați niciunul din aceste instrumente ca fiind mai eficace sau mai puțin toxice. Mulți își împărtășesc propriile rețete pentru loțiuni bazate pe alcool cu ​​antibiotice care le permit să scape de problemele cosmetice.

Desigur, pentru a restabili și menține sănătatea pielii, trebuie să acționați într-un mod cuprinzător. Produsele în aer liber nu sunt suficiente, indiferent cât de bune sunt acestea. Este necesar să se examineze starea organelor interne, să se ajusteze stilul de viață și dieta. Până la urmă, pielea umană este un indicator sensibil care marchează activitatea întregului organism. Deci, acneea nu este doar un defect cosmetic, ci un semnal de probleme în sistemele digestive, hormonale sau alte sisteme.

Remediu pentru acnee Baziron AS - recenzii

Comentarii negative

Aceasta a fost cea mai mare dezamăgire a mea!

După 2 săptămâni, am observat îmbunătățiri și acneea a început să scadă. Literalmente, într-o lună, fața mea aproape complet curățată. Nu am putut să-mi ajung destul. Ea și-a amintit constant neîncrederea față de acest drog și a reproșat-o.

Și atunci când eram gata să renunț la bazirona (2 luni trecuseră deja de la începutul recepției), fața mea a fost stropită din nou! Și era chiar mai rău decât prima dată. Acum, fruntea mea era acoperită cu cosuri mici (mai mult ca o erupție cutanată sau o alergie), pomeții mei au fost din nou acoperite cu cosuri mari și dureroase roșii, dar acum aveam și pe față niște mici cosuri (la fel ca pe frunte). Ie zona afectată a crescut, iar starea pielii sa deteriorat. Când m-am dus la doctor cu această problemă, ea nu a putut spune nimic inteligibil, cu excepția că "remediul nu se potrivea". Dar problema este că nu este ceva care nu se potrivește, a dat un efect REVERSE. Și de asemenea, nu am folosit-o timp de 3 luni (doar 2,5 luni).

SUMARIZAREA REZULTATELOR PREGĂTIREI:

Cineva care a stăpânit tot ce am scris mai sus a înțeles deja că nu există avantaje pentru mine.

Iluminarea se minorează scurt de la utilizarea Baziron AU.

 • usuca pielea prost, nu orice hidratant poate ajuta la refacerea pielii;
 • piele sensibilă foarte dăunătoare;
 • provoacă degajare, poate provoca arsuri ale pielii dacă este aplicată incorect;
 • nu trateaza acneea, infecteaza pielea (in cazul meu).

Opinia mea este pur subiectivă. De droguri nu m-au ajutat deloc, doar a agravat situația. Sunt foarte bucuros dacă sunt cei care sunt mulțumiți de acțiunea sa și au scăpat de acnee. Dar sunt dezamăgit de acest medicament și nu îl voi sfătui să-l cumpere.

Dezavantaje: periculoase pentru pielea sensibila.

Efectele pozitive ale aplicației:

 • Comedoane mai puțin închise. Într-adevăr, "loviturile" cu utilizare frecventă au devenit mai puțin, cele mai mici au dispărut, acest lucru nu a afectat în nici un fel chisturile.
 • Prevenirea acneei Există mai puțini dintre ei decât înainte de a utiliza baziron, dar nu există nici un rezultat extraordinar.
 • Piele mată.

Despre acest profesioniști sa încheiat.

 • Uscăciune Este cel mai bine atunci când faceți o pauză în timp.
 • Burns. În mod special nu a fost fotografiat, pentru că în astfel de momente nu eram la curent. Am fost în decădere mentală. Instrumentul este foarte puternic și caustic, poate crea acest lucru.
 • Alergia (?) De fapt, acesta a fost un impuls pentru anularea finală a fondurilor. Încă mai este dificil să spun dacă este alergic sau nu, dar după aceea Basiron nu a fost și nu ar fi putut avea o șansă.
 • Durerea, durerea si durerea din nou Nu numai ca pielea insasi dureaza de la arsuri, astfel incat cosurile in sine devin mult mai bolnavi de ceea ce este greu de spus. De la contactul cu pielea de apă ca o flacără turnată!
 • Nu contează cât de rece ești și vei ajunge la marginea din jurul ochilor. E pentru mine un mistic. M-am retras foarte departe de pleoape, nu am pus nimic pe partea de sus, nu mi-am frecat fața, cu toate acestea, pielea a fost fulgi și arsă.
 • De la o femeie la un șarpe Nu, nu te va trezi o bestie, dar îți vei vărsa pielea.))
 • La revedere, lucruri preferate. Da, el este într-adevăr capabil să decoloreze țesături, verificat pe o pernă.
 • Bună, bătrânețe. Din aplicație au început să apară riduri. Prefer să trăiesc cu acnee, decât să cresc înainte. Din fericire, după încetarea utilizării, totul sa întors la locul său))

Concluzii, rezultate, recomandări.

Voi fi un mic plictisor, dar problema cosurilor trebuie căutată din interior. Nici o problemă nu veți acoperi astfel de probleme, este doar un instrument simmomatic. Opriți să utilizați și totul, problemele vin înapoi. Da, există astfel de cazuri în cazul în care cauza de acnee nu puteți elimina, sau temporar nu poate, ca în cazul meu. Apoi sunt necesare acele mijloace foarte simptomatice. Dar fetele, pentru numele lui Dumnezeu, încep să fie mici, cu aceeași lut și salicil. Lăsați Baziron să fie doar ultima soluție!

Oh, și mă deranjez cu acest AU bazironom! Cumparat plătit 600r. Este chiar păcat că a cumpărat și a aruncat bani în vânt. Sentimentul după aplicare a fost teribil! Pielea arde, roșu, există o arsură și efectul este 0. M-am gândit că probabil nu mi-a fost potrivit datorită structurii pielii, i-am oferit-o surorii mele, structura pielii ei este diferită. Deci ea a avut același lucru, au rămas arsuri, mulțumim lui Dumnezeu că am fost uns cu unguentul "Mântuitor", datorită lui am ars rapid. Nu numai că lasă arsuri, dar, de asemenea, de asemenea, FOSE foarte uscat de piele, atunci veți merge rupt pe diferite hidratante. În general, fetelor, gândiți-vă.

Bazironom p1,5 luni folosit, pătat înainte de culcare! Ajută bine, din păcate, nu am citit recenzii imediat! Deja a treia zi în lacrimi! Fața mea este roșie, umflată, în unele puncte mici de apă! Scary de groază. trece? Cum de a trata pielea de la aceste efecte? Vă rog să-mi spuneți (((

Fii atent cu bazironom. După o aplicație, pielea mi sa resimțit ca lemn, iar după a doua, fața mi-a devenit roșie și umflată, pielea a început să se îndoaie și toată "frumusețea" nu a trecut mult timp. N-am mai avut niciodată așa ceva, pielea mea nu este sensibilă.

Am cumpărat un medic BASIRON într-o farmacie.
În ziua a treia, o alergie teribilă s-a manifestat - fața a fost umflată, înroșită, mâncândă, arsă, înainte de a nu exista alergie, groază, nu o cremă!
BASIRON AC - ALERGIE PE FACE.

Se usuca pielea. Bleaches haine și lenjerie, nu se spală. Nu recomand. Costuri suplimentare Incur. Există mijloace suficiente și nu noi pentru a usca separat erupțiile cutanate sau plasturele cutanate - nu sunt atât de costisitoare și nu cu un astfel de efect. Orice instrument este selectat individual, dar cel mai eficient poate fi luat în considerare: punctul acid salicilic sau pe suprafața leziunilor; măști din argilă albă / verde; măștile cu noroi din marea mortă și excluderea factorilor provocatori - toate sunt diferite.

Nu a ajutat deloc. Am fost zdrobit timp de 2 săptămâni, fără efect. Și este costisitor. Probabil că pielea este deja obișnuită cu toate aceste antibiotice.

Baieti, am intalnit si aceasta ingrozitoare crema Baziron. Și la început la admirat. Cât de repede elimină cosurile. Până când m-am trezit cu umflătura sub ochii mei. A înțeles că alergia. Dar gândul nu era acela al acestei creme. Înainte de această seară, am mâncat ciuperci sărate. M-am dus la un alergist, ma plantat pe o dieta hipoalergenica, mi-a prescris antihistaminice (in cazul meu Lomilan, am adormit de la phenystyrene) si am baut polisorbenti. Și, așa cum a spus ea, renunță la toate produsele cosmetice. Săriți pe o dietă, beți o pastilă, totul este bine, a fost încântat. Și seara, am decis să mă ung din nou cu acest crem. Dimineața nu m-am putut uita la mine. Fața roșie, mâncărime, obraji cioplite, pungi sub ochi. Trebuie să citesc recenzii despre cremă și a venit ca un șoc. Acum, ca rezultat, mă duc în ochelari de soare. Îl beau pe Lomilan și aștept să dispară sacii agățați sub ochii mei. Și Baziron foarte bine "arată" în gunoi, dar nu pe fața mea.

Comentarii neutre

Prima dată de aplicare: La început, părea că acneea a devenit mult mai mare, dar, dimpotrivă, a fost bună. Bazirona AC a expulzat toate acneea la voia lor, au ieșit. Au fost foarte bolnavi și roșii. Acest efect a durat aproximativ 3-4 săptămâni. Apoi, acneea a început să apară puțin mai puțin, dar au fost. Mulți au explodat și i-am stors ușor, după câteva zile au trecut complet. Baziron AU a continuat să folosească. Au apărut niște cosuri, dar nu am încetat să mă duc spre scopul meu.

Care este rezultatul după aproape 4 luni de utilizare?

Trebuie să spun că am schimbat abordarea pentru a scăpa de acnee.

Acum aproape că nu-mi folosesc niciodată gelul, am început să folosesc felul nostru și toți cunoscuții Garnier, și am folosit diferite tratamente pentru acnee (spumă, cremă).

Bazinul nostru AU este aproape de sfârșit, ținând seama de faptul că l-am folosit timp de 3 luni continuu, de 2 ori pe zi.

Am încetat să folosesc instrumentul și nici nu a fost mai rău, nici mai bine. Mi se pare că instrumentul este dependent. Mai degraba nu as recomanda agentul dermatotropic GALDERMA Baziron AU!

Întrucât pentru atât de mult timp folosiți rezultatul nu este atât de impresionant.

Hrănirea prețurilor, mulțumită de faptul că debitul este foarte economic.

Avantaje: absorbită rapid, disponibilă în comerț, tratează acneea, usucă pielea, reduce pielea grasă.

Dezavantaje: peelingul este posibil, dacă se aplică un strat gros, nu se împiedică reapariția, se decolorează anumite tipuri de țesături, se usucă pielea.

Baziron este al doilea remediu pe care am încercat să îl folosesc. Primul a fost Zenerit. În opinia mea, el a arătat rezultate bune, totuși, totul a devenit nou.

Am 17 ani și am acnee de cel puțin 3 ani, nu-mi amintesc exact. Pielea mea este uleioasă. Este posibil ca acneea să se fi târât din cauza hormonilor (am o mică creștere a glandei tiroide), am și o dietă neechilibrată, dar nu și obiceiuri proaste.

Primul dermatolog din piele și dispensar (!) Mi-a scris alcool salicilic și un fel de mash. Dar nu ma ajutat. Pare a fi chiar mai rău și am abandonat tratamentul. După ce am intrat la facultate am făcut o întâlnire cu un dermatolog la o clinică de studenți. Apoi mi-a scris Zener și apoi Baziron (5%). Încă mai folosesc. Cumpărată pentru 700 de ruble. Adevarul a facut o scurta pauza in saptamana, pentru care un mic numar de cosuri a sarit pe fata mea, unele dintre ele au fost dureroase.

În general, voi da o mică descriere. Baziron este o consistență albă, cu un miros ușor specific. Absorbit rapid.

Îl folosesc dimineața și seara. Înainte de aplicare, îmi spăl fața cu apă rece și cu săpun regulat. După aceea, când pielea se usucă, aplic un strat subțire pe zonele cu probleme. Și pe acele acnee care mă provoacă cea mai mare inconvenientă, am pus un pic mai mult gel.

Printre deficiențele: pielea uscată. Acest lucru se poate întâmpla dacă puneți prea mult pe piele. Personal, am și roșeață. Și încă un lucru. De asemenea, mi-am aplicat gel pe umerii mei, din cauza asta, cămașa mea a scăpat puțin mâneci.

În principiu, un instrument foarte bun pentru combaterea acneei.

Ultima dată când un dermatolog mi-a alocat Baziron după resurfacarea cu laser, în cazul în care un cos a fost aplicat local. A apărut un astfel de caz - un coș destul de profund pe obraz a sărit (și, aparent, a fost provocat de utilizarea acestui agent de protecție solară). Dar Baziron nu ma ajutat deloc, chiar și cu utilizare prelungită, numai pielea le-a ars. Voi spune mai mult, cred că pentru gel nu este atât de bine absorbit. Deși nu este cel mai ineficient remediu, încă o altă cremă populară a rupt recordul pentru absența totală a efectului - Triventil Aven, precum și gelul Kuriozin complet inutil. Și în cele din urmă, Baziron este destul de scump - 600-700 de ruble.

Concluzie: Baziron este în kit-ul meu de prim ajutor, dar îl folosesc rar. Eu folosesc pentru elemente inflamatorii mici, care uneori sare în triunghiul nazolabial și pentru acnee mai gravă folosesc un mijloc mai eficient al compoziției combinate, gelul Effesel, care se comportă bine cu acneea și un antibiotic foarte eficient pe care l-am descoperit foarte recent - gel Klenzit-C.

Ce avantaje am remarcat la Baziron?

 • uscarea cosurilor, ca urmare a formarii unei cruste pe ele si dispari;
 • are efect antiinflamator;
 • reduce conținutul de grăsime al pielii, dar pielea mea este uscată, deci nu există nimic de reducere;
 • absoarbe comedoane, care sunt adesea cauza subcutitei.

Pentru a obține efectul dorit, fără a afecta pielea, nu trebuie să exagerați cu aplicarea lui Baziron. Dacă acneea nu acoperă întreaga suprafață, atunci trebuie să aplicați crema cu un strat subțire, așa cum am făcut - aplicat numai pe zona frunții în locurile în care erau bjaki.

Utilizat de 2 ori pe zi - dimineața și seara. După utilizare, mâinile trebuie să fie spălate.

Dar totuși situația sa schimbat spre bine și numărul a scăzut, deși Baziron a acționat slab pe pielea subcutanată și a trecut sub propria lor putere. Dar plămânii sau puroiul mic s-au vindecat rapid. Dar o față perfect curată în cele din urmă, din păcate, nu a funcționat. Mai târziu, fața a devenit mai curată, dar roșeața și post-acneea sunt încă vizibile. Fotografia de mai jos prezintă rezultatul cu pulbere pe față. Urmele pot fi văzute și numai tonul + pulbere împreună le poate bloca, dar nu sunt un fan al "tencuirii", prin urmare, continu să caut un remediu ideal pentru post-acnee.

Observați dezavantajele identificate ale cremei:

pentru proprietarii de piele uscata, crema nu serveste un serviciu bun, deoarece impreuna cu biakul uscat vor usca pielea, deci daca inca mai folositi Baziron, trebuie sa aveti grija de hidratarea pielii.

dacă a apărut peeling, înseamnă că cantitatea de cremă aplicată ar trebui redusă sau chiar utilizarea acesteia ar trebui oprită.

dezavantajele includ prețul ridicat

incapacitatea de a folosi în timpul sarcinii și alăptării. Voi recomanda, totuși, celor cărora le ajută, mai mult decât cei cărora nu le-a încorporat.

Eu folosesc Baziron timp de 3 săptămâni. În primele cinci zile, nu a fost absolut nici un rezultat, dar până la sfârșitul primei săptămâni acneea miraculoasă a dispărut literalmente în câteva ore, dar în același timp a apărut un peeling groaznic, pielea literalmente "desprinsă" și pur și simplu imposibil să aplice machiajul. Puneam in mod inadmisibil, si chiar inainte de a aplica zonele problematice, l-am frecat cu o solutie alcalina (!) De acid salicilic, asa incat eu insumi sa fiu vina pentru apariția unor astfel de uscari, etanseitate si degresare. Dar pielea a devenit cu adevarat mult mai curata decat am decis sa risc pielea și a continuat să folosească bazironom. Pielea a fost speriată teribil timp de 6 zile, iar apoi toată această groază a început să treacă, iar în timp ce cosurile au continuat să dispară, ceea ce am fost extrem de mulțumit., dar există o ușoară înroșire (chiar după arsură) și o ușoară mâncărime, în special obrajii senzaționali de mâncărime, dar această "scabie" este destul de tolerabilă, pielea pare aproape perfectă, doar câteva urme de acnee rămân. proc EED, dar acum am de gând să-și petreacă un curs complet de tratament Baziron ca și toate celelalte mijloace nu ajută în mod special.

Zdravstvyte. Am folosit Baziron AU de foarte mult timp, am ajutat foarte bine, dar alergie recent a mers, de asemenea, toate semnele menționate mai sus: roșeață, mâncărime, toată pielea de pe față este ars.

M-am gandit la inceput nu de la el, am incetat sa-l folosesc, dar ieri am hotarat sa o incerc din nou si astazi din nou am aceeasi reactie rosie a fetei, acum unguentul in cosul de gunoi Basiron AU este un lucru bun, dar daca este luat de mult timp.

Tocmai am început să-l folosesc (cam o săptămână). Era foarte frică și pielea era deja uscată decent. Dar mi-a dat o lovitură minunată de cea mai puternică înroșire într-o oră (pe care nu o puteam realiza cu un skinoren într-o lună de utilizare), dar atunci efectul nu mai este vizibil. Bineînțeles, a devenit mult mai bună decât a fost, dar eu încă sperii oameni pe stradă. Da, și pielea uscată este teribilă. Fruntea de grăsime deshidratată - nu este o priveliște foarte plăcută. Celelalte părți ale feței sunt pur și simplu deshidratate.. iar nasul, în general, nu-mi pasă. În timp ce stropi spray panthenol.

Ei spun că în prima săptămână, majoritatea unei astfel de reacții.. apoi trec.

Am avut acnee de la adolescență și când mi-am cumpărat Baziron am aflat deja în ziua a doua că au început să se usuce. După o săptămână, fața mea era deja clară (p / s credeți ce am suferit de atâția ani cu aceste acnee dacă ele s-ar putea vindeca atat de usor) Dar l-am folosit timp de cateva luni si totul a fost bine, ocazional aplicat acneei rare, iar ieri l-am aplicat pe toata fata pentru prevenire (si am facut-o inainte), a fost dimineata cand fata mea a inceput sa manance teribil fața roșie toată ziua sa simțit ca și cu temperatura +.Toate fata ars, iar cazul a venit și a întrebat de ce am fost atât de roz.

Pielea mi-a stricat, mai ales în primele zile. Se pare că are și proprietăți keratolitice.

Apoi sa oprit (dar am aplicat încă crema de hidratare după bazirona, de asemenea.

Cure acnee in aproximativ o luna, chiar mai putin (patru saptamani complete), in principiu, doua ar fi de ajuns, dar a decis sa completeze cursul complet.

Comentarii pozitive

La naiba, băieți, ce vorbești despre povești de groază? Baziron - instrument excelent. Poate exista o alergie numai la intoleranță la componente - dar o crustă uscată în loc de piele - da, trebuie să mergeți și să luați ororile! Un instrument bun, principalul lucru este de a folosi cu moderatie. În general, predă analiza hormonilor!
Cu moderatie))) bine, bine :) nu este o poveste de groaza, se pare ca majoritatea o au. Nu sunt o excepție, am experimentat acest groază acum un an, am hotărât să îmi smulg un coș pe bărbie, până la sfârșitul zilei când a început urticaria și gâtul a fost umflat. Duck aici nu ruina sănătatea ta! Rezultatul nu depinde de suma aplicată!

Pluses: ajută într-adevăr, ameliorează bumps, ameliorează acneea, economic.

Pielea mea este uleioasă, dar acneea a suferit numai în tinerețea mea. Și după ce am folosit unul dintre tonalurile de calitate slabă, am început să apară ca niște umflături sub piele din cauza porilor înfundați, până când îi strângeți și așa au stat. Vara, situația a crescut și mi-am dat seama că nu mai am puterea de a le ascunde timp de o jumătate de oră. Am citit recenzii și am început să aleg între ZINERIT și BASIRON AC, depășindu-l pe Baziron.

Am cumpărat un remediu de 5% la o farmacie pentru 480 ruble și am început o execuție pe pielea mea. Pregătiți pentru cel mai rău: roșeață și arsuri ale pielii. Dar nu am simțit așa ceva odată. La început, am aplicat pe toată fața (într-un strat subțire), deoarece colinele erau peste tot și mai târziu am început să aplic un punct. De îndată ce frământați, pielea începe să se prindă la început, apoi apare un film mat. Dimineața, toate aceste manifestări dispar.

Primele 2 săptămâni am scârțat dimineața și seara. Efectul favorabil a apărut după o săptămână de utilizare. Pielea a devenit mai uniformă. În același timp, am sunat activ (vara și marea, unde se află fără ea). Pentru tot timpul în care am folosit Baziron, nu am fost niciodată umplute cu hidratante (vara nu le pot sta), pielea mea a devenit chiar mai puțin grasă. O lună a trecut de când am încetat să mai folosesc în mod regulat Baziron, dar fața mea este curată și, imediat ce apare un cos, îmi aplic miracolul miraculos și dimineața totul dispare, așa cum sa dovedit, nu există nici un efect de obișnuință. Tubul nu sa terminat încă, iar sentimentele mele sunt dincolo de cuvinte. Tonalka și pulberea de care nu am nevoie, pielea este curată și netedă, ca și înainte.

Prima mea afișare săptămânală:

Am scârțat prima săptămână, nu am acordat atenție rezultatului, pentru că încă n-am vrut să mă uit în oglindă, pentru că în afară de fața urâtă nu aș vedea nimic acolo. Dar care a fost surpriza mea când acneea a scăzut și majoritatea a trecut, știi, fără nici o urmă. Acnea era încă pe pielea mea, dar a durat doar o săptămână!

Avertizare din experiența personală.

Nu încercați să puneți obrajii, dacă nu sunt afectați de acnee. Sau au existat cele mai mici cosuri. Dar eu am făcut o prostie nu ca un punct, ci ca o cremă și ce crezi tu. În dimineața următoare am: mâncărime, peeling, roșeață, am început imediat să frământa bine-cunoscutul plus Boro, apoi sa oprit, adică să îl folosești numai atunci când este necesar și în locurile problemei.

Aproape 3 luni au trecut de la tratament.

Fața a devenit o specie umană normală. Mergând fără machiaj nu mai par atât de critică, de asemenea, nu mai am nevoie de o multitudine de instrumente de mascare.

 • Zona T nu se usucă și nu se desprinde (cel puțin pentru mine, dacă există uscăciune, aplicați neapărat hidratant)
 • Îndepărtează roșeața, adică stadiul inițial al acneei, când tocmai ați început să apară pe roșu, transformându-vă într-un cos foarte mare.
 • Foarte eficientă. Fotografiile mele îți vor spune totul.
 • Acneea de pe frunte sare mai rar, dar apar totusi.
 • Nu este captivant.
 • Nu aplicăm prea mult. La nivel local și numai în zonele cu probleme.
 • Nu pentru pielea uscată a feței, deoarece va provoca spărturi.
 • În timpul aplicației, nu purtați haine bune, dacă primiți fonduri. vă va arde pânza la "tla".

Am folosit de la sfârșitul anului 2006. Un cuplu de cosuri în timpul perioadei ICP amintește de problema pielii. Am incercat totul inainte de Bazirona, inclusiv Roaccutane (am baut timp de un an, dupa anulare, fata mea a devenit mai rau decat inainte de receptie), am incercat si darsonval. pielea mea a fost bazată de începutul uscării, era chiar exfoliere, acum normal, chiar folosesc hidratante, mai ales iarna - ultima serie este o emulsie hidratantă. Și de ce Baziron nu a inventat înainte? :-( am fost de 8 ani promuchalas acnee fără tonalnika nu a putut trăi, o mulțime de bani pe tot felul de Skinoren epuizate, normadermy și așa mai departe, și pe isotretinoin și dermotolog în procesul de a primi un alt 60 de mii.

Am avut rezultatul în aproximativ 2 săptămâni. Acnee doar "uscată", pielea mea este grasă, iar după ce bazirona a devenit normală) acum nu suferă deloc) au existat întotdeauna acnee, altele au trecut pe alții, dar acum dacă apar înaintea PMS și dispar imediat de mână Baziron)))))

Am folosit basiron la începutul toamnei, fie pe fundalul hormonilor, fie altceva, mulți pimpuri pe bărbie mi-au fugit și pete roșii au ieșit.
Timp de aproximativ o lună, am curățat totul (deși, în plus față de Baziron, am folosit și o cremă, dimineața am folosit o chiuvetă ca un gel de curățare și o freză o dată pe săptămână.
Este plăcut de utilizat, după aplicarea - ciupit pielea, puțin, dar imediat mi-am smirnit crema, astfel încât nu au fost consecințe neplăcute.

Baziron mi-a sfătuit să folosesc un prieten care avea probleme foarte mari cu fața. Suntem foarte apropiați de ea, așa că mi-a povestit despre multe dintre instrumentele pe care le folosea: atât zenerite, diferențiate, cât și skinoren. Și niciodată n-am avut nici o problemă specială cu fața mea, dar de vreme ce oroarea a început să se aprindă 23 ((Noua acnee apărută aproape în fiecare zi + pielea era foarte grasă, ceea ce mergea acolo, toți porii mei curți erau înfundați cu comedone.

În acel moment, am început să ne vedem prietena mai rar. Am încercat o mulțime de instrumente. Odată ce ne-am întâlnit și i-am spus despre chinurile mele cu aceste acnee. A sfătuit să-l folosească pe Baziron. Cumpărat, pătat, totul este standard :). După trei zile, am observat că conținutul de grăsime al pielii a scăzut ușor. M-am dus la curățenie, cosmeticianul a strâns toate punctele negre. După aceea, Baziron tocmai a început să facă minuni! Sunt serios! După 2 săptămâni, a fost un rezultat mare (cel mai important, că pielea a devenit din nou normal, și nu gras. Am terminat-o cu o lună mai târziu, când totul a revenit la normal. Mai târziu, un prieten doctor a spus că, cel mai probabil, a fost un scurt vspleks. Prietena sa până acum, vă mulțumesc :).

întrebări

Întrebare: Cum să tratați o reacție cutanată alergică care a apărut atunci când utilizați Baziron AC?

Bine ai venit!
În cea de-a treia zi de aplicare a Baziron AC, fața mi-a înroșit puternic și pielea mi-a început să mănânce! Nu am depășit doza, am aplicat medicamentul într-un strat subțire dimineața și seara.
Despre ce este vorba - alergii sau iritații severe?
Cum să o vindecați cât mai curând posibil? O săptămână mai târziu, un eveniment important, dar nu pot ieși cu o astfel de față! Dar principalul lucru - cel mai preocupat de mâncărime!

Cel mai probabil, simptomele descrise de dvs. sunt într-adevăr manifestări ale dermatitei alergice de contact - un efect secundar al lui Baziron. Spălați-vă fața cu un decoct de mușețel (puțin auriu). De asemenea, este necesar să luați Zodak sau orice altă generație antihistaminică din a patra generație. În cazul în care situația nu se schimbă în bine, va trebui să faceți o examinare de către un alergist.

Mulțumesc! Și ce antihistaminice aparțin celei de-a patra generații? Prin ce principiu sunt împărțite în aceste generații? Suprastin și tavegil aparțin celei de-a patra generații?

Medicamentul Zodak (cetirizina) aparține blocurilor de histamină din a patra generație. Diferențele dintre generațiile acestor medicamente sunt în structura chimică și în caracteristicile acțiunii farmacologice. Suprastin și preparatele de pelerină nu aparțin celei de-a patra generații.

Baziron AS - nu lasa acnee o singura sansa!

Până în prezent, legăturile mecanismelor de dezvoltare a acneei au fost bine studiate și au fost dezvoltate metode pentru tratamentul acesteia, luând în considerare abordarea individuală în evaluarea severității și naturii cursului clinic. Toate remediile externe folosite pentru acnee aparțin unuia dintre grupurile de preparate topice - retinoizi, agenți antibacterieni externi, peroxid de benzoil și acid azelaic. Ele afectează efectiv diferitele elemente ale acneei.

Utilizarea corectă a acestora ajută la acneea subcutanată, comedoanele închise și deschise și în majoritatea cazurilor ajută la prevenirea consecințelor negative sub formă de defecte secundare persistente ale pielii (acnee). În ciuda varietății de remedii externe, pentru dermatocosmetologi, medicamentele de primă alegere respectă recomandările celui de-al 20-lea Congres Mondial al Dermatologilor, Baziron sau Differin și combinația acestora.

Baziron - un remediu eficient pentru acnee

Medicamentul este disponibil în tuburi de 40 g sub formă de gel omogen de 2,5%, 5% și 10% de culoare albă și este destinat exclusiv utilizării externe. Ingredientul său activ este peroxidul de benzoil, care aparține grupului farmacologic de antiseptice și dezinfectanți. Gelul Baziron, a cărui compoziție este reprezentată de componentele principale și auxiliare, are efecte antimicrobiene și keratolitice asupra acțiunii farmacologice.

 • acid copolimer de acid metacrilic - stabilizator al substanței active;
 • Poloxamer 182 este un surfactant cu efecte ușoare de curățare și condiționare;
 • carbomer 940 - agenți de îngroșare și stabilizatori;
 • glicerol - agent emolient și dermatoprotector care activează procesele metabolice ale pielii;
 • edetat disodic - antioxidant;
 • sodat de sodiu - un surfactant cu efect antimicrobian și de înmuiere, promovează penetrarea fluidului în țesut, poate provoca senzație de arsură;
 • propilen glicol - hidratant, are un efect iritant;
 • dioxidul de siliciu coloidal - leagă toxine, produse de descompunere, microorganisme, alergeni, contribuie la respingerea țesuturilor necrotice și a proceselor de regenerare;
 • hidroxid de sodiu sau alcaline caustice - neutralizează mediul acid, are efect de emulsifiere și peeling, poate provoca iritarea pielii;
 • apă purificată.

Principiul mecanismului de acțiune al medicamentului

Factorii patogenitici de acnee sunt:

 1. Hiperkeratoza foliculară, care este o rată excesivă de diviziune celulară și, în același timp, înrăutățirea și încetinirea vărsării celulelor stratului excitat în zona foliculilor de păr. Eliminarea obturată a sebumului și producția sa excesivă conduc la formarea de comedoane deschise și închise.
 2. Reproducere și dezvoltare activă, datorită condițiilor favorabile create în foliculii de păr, microorganisme anaerobe patogene condiționate - propionbacterium acnee și stafilococ epidermic.
 3. Eliberarea citokinelor și schimbările în compoziția sebumului cu predominanța acizilor grași liberi în el sub influența activității vitale a bacteriilor.
 4. Dezvoltarea procesului inflamator.

Benzoil peroxidul este un instrument care a fost folosit de dermatologi și cosmetologi pentru mai mult de trei decenii. Datorită efectului oxidativ pronunțat, are o activitate antibacteriană ridicată împotriva tulpinilor de acnee și a stafilococului epidermic propionbacterian, chiar rezistente la multe antibiotice. Peroxidul de benzoil inhibă, de asemenea, dezvoltarea de ciuperci cum ar fi Malassezia fungi futur, care contribuie la formarea de matreata. Nu conduce la apariția de noi forme rezistente de microorganisme.

În plus, datorită proprietăților sale oxidative care apar după aplicarea medicamentului pe piele ca rezultat al formării moleculelor de forme de oxigen activ, această substanță are proprietăți de albire, inhibă sinteza acizilor grași liberi și producția de sebum.

Peroxidul de benzoil are un efect antiinflamator direct, rezultând o regresie relativ rapidă și o scădere a numărului de elemente papulare și pustulare inflamatorii ale acneei. Dermatologii recomandă de asemenea utilizarea Bazironului din pete negre (comedoane deschise), deoarece, deținând și proprietăți keratolitice, încetinește sau elimină formarea de noi comedoane.

În comparație cu medicamentele produse anterior cu peroxid de benzoil, Baziron AS se caracterizează printr-un efect mai pronunțat și o tolerabilitate mai mare datorită distribuției uniforme speciale a cristalelor microscopice ale componentei principale într-o bază hidrogelă specială și un complex de copolimeri de acid metacrilic cu glicerină hidratantă.

Când este aplicat pe piele, granulele complexului, datorită afinității mari (afinității) cu sebumul, absorb excesul. Când se întâmplă acest lucru, eliberarea de glicerol din ele, care pătrunde în piele, hidratează și îl înmoaie. Ca rezultat, medicamentul asigură absorbția controlată a sebumului cu hidratarea activă simultană a pielii.

Astfel, efectul terapeutic al lui Baziron se datorează:

 • deprimarea patogenului;
 • efect antiinflamator;
 • normalizarea producției de sebum de către glandele sebacee;
 • îmbunătățirea oxigenării țesuturilor și hidratării pielii;
 • efectul keratolitic, care reduce semnificativ riscul de inflamație.

În zona marcată se observă o piele uscată și degroșare.
Fotografie luată de la resurse irecommend.ru

Reacții adverse și contraindicații

Reacțiile adverse destul de frecvente în zona de aplicare a gelului în prima aplicare sunt o ușoară senzație de arsură și roșeață, iar după câteva zile se produce uscarea și peelingul fin lamelar al epiteliului. Mai puțin frecvent, durere, mâncărime și furnicături ale pielii, iritație și dermatită de contact. În mod frecvent, aceste efecte negative se observă atunci când se utilizează produse cu concentrație ridicată.

Astfel de fenomene nu sunt periculoase și dispar atunci când se utilizează același gel, dar cu o concentrație mai scăzută, o scădere a frecvenței aplicării sau după încetarea acesteia. În plus, în tratamentul medicamentului Baziron nu se recomandă utilizarea anticomedonei exfoliante și de un singur tip, precum și a produselor cosmetice care au un efect suplimentar de uscare sau iritare, de exemplu, alcoolice.

Relativ rare alergie la medicament sub formă de dermatită alergică de contact, umflarea feței, angioedem.

Ar putea exista o arsură a pielii?

Gelul în sine nu provoacă arsuri ale pielii. Cu toate acestea, în locul aplicării sale, datorită iritației și subțierea pielii, fotosensibilitatea crește. Prin urmare, lumina soarelui sau radiațiile ultraviolete artificiale pot provoca arsuri.

Utilizarea pe scară largă pentru tratamentul acneei benzoil peroxid (chiar și în concentrații mari) timp de câteva decenii nu a evidențiat un efect general negativ asupra corpului uman. În același timp, deoarece nu există date statistice privind utilizarea clinică a medicamentului de către femeile gravide, efectul său asupra fătului și dezvoltarea postnatală a copilului nu a fost studiat, utilizarea lui Baziron în timpul sarcinii nu este recomandată decât dacă este absolut necesară, determinată de medic.

Atunci când este de dorit să alăptați, pentru a evita utilizarea acesteia. Lipsa cercetărilor privind posibilitatea izolării componentelor Baziron și a metaboliților săi din laptele matern nu ne permite să excludem posibilitatea unui risc pentru sugari.

Metoda de aplicare

Cu acnee, severă și deseori moderată, care sunt însoțite de comedone în combinație cu procese inflamatorii, medicamentul ca monoterapie trebuie utilizat mult timp - de la 2 la 6 luni. Se observă o îmbunătățire semnificativă, de regulă, după o lună și un efect de durată - după 3 luni de tratament. În același timp, pentru curățarea și hidratarea ușoară a pielii este necesar să se utilizeze preparate moderne non-comedogene fără conținutul de alcool și alte componente sensibile și iritante.

Cum se aplică Baziron AU?

La pacienții cu piele sensibilă, se recomandă utilizarea gelului de 2,5% (mai puțin 5%). Se aplică de 1-3 ori pe zi într-o cantitate mică, cu o atingere ușoară (fără frecare) numai pe zonele afectate de piele curată și uscată. În plus, nu trebuie să uitați de respectarea măsurilor de protecție împotriva expunerii la lumina soarelui și la radiațiile ultraviolete.

Produs de producători din diferite țări, analogii Baziron AU nu sunt complet asemănătoare în compoziție, ci numai în funcție de componenta principală, peroxid de benzoil. Asemenea analogi includ "Oxygel" și "Azix-Derm" (India), "Indoxil" (Irlanda), "Proactive" (SUA), "Eclaran 5" Effesel (Franța).

Atunci când alegeți dintre Baziron și Differin (adapalen), trebuie avut în vedere că, în ciuda diferitelor mecanisme, rezultatele acțiunilor lor sunt în mare parte identice. Differin se leagă selectiv la receptorii specifici ai nucleelor ​​de keratinocite și reglementează eficient procesele de diferențiere finală, precum și exfolierea plăcilor formate de celulele epiteliului excitat. Prin urmare, se caracterizează printr-un efect keratolitic mai pronunțat.

Se utilizează în toate etapele acneei pentru efectuarea atât a cursului principal, cât și a cursului de asistență medicală. Medicamentul este eficace în formele de gumă și papulopustulă, este bine tolerat și se caracterizează prin lipsa efectului fotosensibilizant.

În același timp, Baziron are mai pronunțate efecte antimicrobiene și antiinflamatoare, precum și efecte depigmentante. De aceea, este adesea prescrisă înainte de utilizarea Differin și ca terapie de întreținere după aceasta și, uneori, simultan cu Differin. În ultimul caz, medicamentul Effezel este utilizat în mod obișnuit, în care principalele componente conțin adapalen și peroxid de benzoil.

Fotografie luată de la resurse irecommend.ru

Ce este mai bine, Baziron sau Zener, precum și Skinoren?

Ingredientele active ale Zenerite sunt zinc și eritromicină. Zincul are, de asemenea, acțiune comedonoliticheskoe, dar mult mai puțin pronunțată, în comparație cu peroxidul de benzoil. În plus, deși antibioticul eritromicină are acțiune antibacteriană, dar nu este specific, ci în legătură cu o gamă largă de microorganisme.

Nu este de dorit să se utilizeze Zener pentru o lungă perioadă de timp, deoarece rezistența bacteriilor la antibiotic și creșterea lor multiplicată sunt rapid dezvoltate. Medicamentul este prescris în stadiile inițiale ale bolii și numai cu elemente unice inflamatorii ușor pronunțate, precum și în caz de intoleranță la peroxidul de benzoil.

Skinoren vine sub formă de gel și cremă. Ingredientul său activ este acidul azelaic. Se caracterizează prin proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene împotriva acneei propionbacterium și stafilococului epidermic, precum și a unei acțiuni care reglementează procesele de keratinizare. Acest medicament are aceleași efecte secundare ca Baziron, dar mai puțin pronunțat și nu necesită întreruperea tratamentului.

În general, caracteristicile comparative ale medicamentelor sunt foarte dificile și alegerea acestora ar trebui făcută ținând seama de severitatea acneei, de eficacitatea individuală și de tolerabilitatea medicamentelor, de posibilitatea reacțiilor alergice.

Alergia la basiron

Pana in toamna, acneea a aparut, cele dureroase care s-au innegrit, s-au dus la dermatolog la o clinica platita, testata pentru demodex. Totul a fost negativ, medicul a prescris zinerit, baziron, zincteral, din intreaga lista am putut folosi Bazironom

Am suferit de acnee de când aveam vârsta de 13-14 ani, acum am 28 de ani, acneea este mai mică, dar după ei am în mod constant pete roșii care arată chiar mai rău decât cosurile. A aruncat mulți bani pe diverse creme, medicamente, cosmetologi și dermatologi, iar examinarea corpului nu a ajutat. Nu voi descrie și nu voi spune în detaliu unde am mers și ce am tratat timp de 14 ani, altfel postul va fi foarte mare, în cele din urmă voi scrie doar ultimele manipulări cu fața. Permiteți-mi să vă spun ce mi-a ajutat acum și sper.

Am scris ceva ca o revizuire și am decis să scriu propria poveste. Am 20 de ani și am suferit de problema acneei timp de 8 ani. deja în stadiul de finalizare a tratamentului (sper). La un moment dat am încercat toate metodele posibile. Desigur, a existat un tratament cu remedii populare și diverse creme de farmacie. La un moment dat, argila favorită a uscat puternic fața, dar nu a existat niciun efect. Baziron nu sa prezentat nici în domeniul tratamentului, dar a avut o alergie teribilă. Puneți-l în noapte, și dimineața trezi o albină, cu o umflare.

Fetele care sunt interesate de problema cu cosuri, au găsit articol puțin informativ.

Fetelor, toată lumea va fi recunoscătoră dacă împărtășiți opinia dvs. cu restul BB-shki. Achiziționarea de creme naturale terapeutice și profilactice, balsamuri. Dezvoltat de personalul Centrului de Biotehnologie al Universității de Stat din Moscova. MV Lomonosov. Cred și sper că impresiile, cele mai bune practici și experiența dvs. vor fi utile pentru restul clienților mei! Am posta recenzii ale participantilor (de la BB si alte forumuri) pentru fiecare produs. O mulțime a acumulat în timpul achiziției mele. Pentru comoditatea de a găsi recenzii de interes, utilizați combinația Ctrl + F.

În general, este atât de ciudat că s-au adunat doar să mă înregistreze într-o săptămână sau două, crezusem că femeile însărcinate sunt privite într-un fel mai atent. Pentru prima dată m-am grăbit cu medicul cu 3 zile înainte de întârziere, am trecut de hCG, rezultatul a fost de 123 mmol sau ceva de genul asta. dar nu a existat nici o decodificare de saptamana. Apoi am aflat că nimic nu va fi vizibil pe ecografie și, în general, nu există nici o modalitate de a confirma că sarcina se desfășoară în mod normal. La discreția mea, am trecut un test de sânge și urină.

Fetelor, vă rog să vă împărtășiți secretele: cum luptați împotriva acneei. Am folosit Baziron AU și Zener, pielea este folosită, nu mai ajută, deși a ajutat - grozav. Din gelul Skinoren sunt alergic. Ce altceva există mijloace, rețete, poate ceva popular? Mulțumesc tuturor.

Alo O alergie a început la copil după o lună de vaccinare împotriva hepatitei. La început au apărut erupții pe gât și ea a început să se ude. Apoi totul se întoarse pe fața, care era acoperită cu cruste. Înainte de asta, am mâncat căpșuni (mult). Am crezut că era alergică la ea. S-a așezat pe o dietă (hrișcă, mei, terci de orz și castravete ca laxativ pentru copil). Dar a trecut o luna, eruptia nu trece. Deși au folosit frucote, au uscat gâtul, l-au lăsat pe Bepanten pe față și crustele au dispărut. Dar acum o săptămână gâtul meu a început să se ude din nou. Dar.

Numărul de rețete 1 În fiecare dimineață, dimineața înainte de mese, luați un amestec de o linguriță de miere lichidă sau puțin topită, o lingură de ulei vegetal și o linguriță de suc de lămâie.

I-am cumpărat gelul Baziron ieri, pentru că după sarcină și naștere încă nu pot să bată SPLINTERS (((((((seara, ca de obicei, mi-am spălat fața cu spumă, mi-am frecat fața cu tonic și după un timp am pus gelul. un fel de disconfort și o mânie teribilă a venit la oglindă Oooh, DUMNEZEU Fața înroșită sub ochi este ceva de genul edem.

fecioarele, preistoria este o zi înainte de ieri mi-am cumpărat o cremă de basiron ac - în principiu, nu am nici o erupție acnee, uneori am decis să frământă pe fiecare pompier. acum, de exemplu, nu există un singur cos pe fața. Ei bine, în general, cu o zi înainte de ieri, seara, pe pielea curată și uscată, bizononul aplicat cu un strat subțire - nu a fost ciupit. apoi după o jumătate de oră a aplicat cremă cu extracte de fructe (și sub ochi), sa dus la culcare, a simțit o senzație ușoară de furnicături. ieri dimineața totul era bine cu pielea, dimineața a aplicat covorașul Payot cremă cu menta chiliană. a.

Este posibil să scapi de acnee cu Metrogil?

Differin