Medicamentul "Aknekutan": recenzii ale pacienților

În vremurile moderne, problema acneei este mai importantă pentru oameni decât acum zece ani. Aspirația aspectului este prima componentă a succesului, care nu este în niciun fel legată de pete roșii pe față și de acnee purulente.

Sunt de acord că imaginea nu este plăcută - să admirați părțile inflamate ale feței unei alte persoane. Interlocutorul însuși, care înțelege handicapul său fizic, se simte de asemenea nefericit. Dar lupta împotriva lui nu este atât de ușoară, așa cum a demonstrat practica.

Multe alifii și medicamente elimină situația, dar nu o schimbă radical. Acneea, acnee pe fața și corpul unei persoane provoacă nu numai disconfort psihologic, ci și dureri fizice.

Nu toate, desigur, se confruntă cu această problemă. Dar cei care știu prima dată ce este inflamat cosuri pe față, nu atât de puțin. Și această problemă privește nu doar adolescența, adolescența, ci și persoanele mature care au trecut frontiera de patruzeci de ani.

Așa se pune întrebarea: "Ce cauzează cu adevărat acnee asupra corpului uman, care durează și distorsionează atractivitatea apariției inflamației lor?" Și lucrul este că aceste fenomene se referă la funcționarea defectuoasă a glandelor sebacee.

Specialiștii în medicină identifică trei factori principali care provoacă dezvoltarea bolii în cauză:

- producerea excesivă de grăsimi de către conductele sebace;

- stratul cornos extenuat al foliculilor, care în practica medicală se numește hiperkeratoză foliculară;

- reproducerea bacteriilor Propionibacterium acnes pe un corp uman împreună cu stafilococi, ciuperci și acarieni.

Atunci când solicită ajutor de la un specialist competent, pacientul trebuie să facă o serie de teste, astfel încât medicul să poată prescrie tratamentul corect și eficient, care afectează tocmai motivul existent pentru apariția și dezvoltarea acneei inflamate și a acneei.

Unul sau doi cosuri faciale sunt un semnal de acțiune, adică căutarea medicației antiinflamatorii, mai ales dacă formațiunile provoacă dureri în timpul atingerilor și nu numai. Elementele de acnee pe parcursul mai multor zile se pot transforma într-o problemă mai semnificativă și se pot răspândi pe întreaga față, brațe, spate sau piept. Dacă puteți acoperi multe părți ale corpului cu haine, atunci nu puteți ascunde fața din ochii altora. Singura cale de ieșire este de a vizita un medic specialist pentru a primi sfaturi și a vă prescrie un tratament eficient. Aceasta este ceea ce fac majoritatea oamenilor în vremurile moderne care încă mai doresc să aibă o față curată care să nu sperie oamenii, ci, dimpotrivă, îi încurajează să comunice.

Primul ajutor medical pentru pacient este numirea de produse cosmetice care ameliorează durerea și înroșirea. Dacă nu vă ajută, mergeți la medicamente mai eficace care elimină problema, dar necesită un parcurs lung și adecvat al tratamentului.

În prezent, discuțiile despre pacienții de natură pozitivă sunt foarte des discutate despre medicamentul "Aknekutan". Deci, să luăm în considerare în acest articol ce este un instrument care ajută mulți oameni să scape de o problemă gravă cu sănătatea pielii feței și a corpului.

Compoziția medicamentului "Aknekutan" pentru acnee

Acest remediu este adesea prescris pentru forme complexe de acnee, atunci când fața este plină de acnee și alte medicamente nu funcționează. Pentru mulți pacienți, medicamentul "Aknekutan" (recenzii confirmă acest lucru) este ultima speranță pentru recuperare.

Compoziția acestui instrument a inclus izotretinoina, așa-numitul analog sintetic al vitaminei A, precum și un amestec de uleiuri esențiale, sorbitan olean și concentrat de soia.

Care este forma medicamentului?

Tratamentul terapeutic pentru acnee și acnee "Aknekutan" (instrucțiuni, recenzii ale multor pacienți, acest lucru este remarcat) este disponibil sub formă de capsule. În vânzare puteți găsi capsule de gelatină tare în doza de ingredient activ principal 8 mg sau 16 mg. Doza de medicamente este întotdeauna prescrisă de medic. Autoactivitatea în timpul tratamentului cu acest medicament este inadecvată și poate dăuna sănătății.

Proprietăți farmacologice ale medicamentului

Estimând foarte multe opinii despre medicamentul "Aknekutan", este posibil să se observe tendința de apariție a îmbunătățirii stării pacientului la numai câteva luni după începerea administrării medicamentului așa cum a fost prescris de medic. Cine observă rezultatul deja în a doua lună, care este în a patra și care are nevoie de o perioadă de mai mult de șase luni pentru a obține o curățenie a pielii pe față și pe corp.

Astăzi, potrivit informațiilor, care este completat cu comentarii despre medicamentul "Aknekutan", acesta este unul dintre cele mai eficiente medicamente, care este prescris în situații disperate pentru forme severe de acnee, sub supravegherea strictă a medicului curant.

Care este efectul medicamentului în ceea ce privește farmacologia? Multe studii ale izotretioninei vizează identificarea algoritmului exact al efectului său. Cu toate acestea, în timp ce nu este pe deplin înțeles. Prin urmare, recenziile medicilor "Aknekutan" avertizează medicii să fie extrem de atenți cu el. Și, de asemenea, în nici un caz nu arată o inițiativă independentă în ceea ce privește creșterea dozei.

Medicamentul Aknekutan (recenzii, fotografii ale pacienților de mai jos confirmă) pot curăța foarte eficient fața.

Inhibă activitatea glandelor sebacee, reduce producția de grăsime, care este un mediu favorabil pentru dezvoltarea de Propionibacterium acnes. Astfel, conducta grasă se elimină de dăunători, datorită cărora este posibilă stingerea focarului inflamației. Atunci când se prescrie terapia corectă, procesul de dezvoltare a celulelor pielii și stimularea proceselor de regenerare este normalizat.

Este un medicament puternic antiinflamator, antimicrobian, antibacterian, antiseptic.

Mijloacele "Aknekutan" (recenzii, fotografii înainte și după ce au demonstrat) elimină acneea, cosurile, diverse tipuri de erupție cutanată, dar alte metode de luptă sunt eficiente din tampoane și cicatrici. Bineînțeles, tuberozitatea pielii și încovoiere rămân, dar datorită îndepărtării inflamației acestea sunt mai puțin observabile. Un bun exemplu este prezentat în fotografia de mai jos.

Indicațiile pentru numirea tratamentului înseamnă "Aknekutan"

Cicatricile și cicatricile de pe piele reprezintă rezultatul cel mai nedorit al tratamentului pentru acnee. Acesta este motivul pentru care se grăbesc să se scape de ea atunci când apariția sa nu acoperă suprafețe mari ale pielii. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să se aplice medicamente eficiente pentru a elimina acest defect al pielii. Multe medicamente nu afectează zonele prea inflamate la fel de eficient ca și Aknekutan. Mărturiile de la mulți oameni susțin că primesc tratament cu acest medicament doar atunci când alte medicamente s-au dovedit a fi neputincioase.

Iar instrucțiunea de a spune că remedierea este destinată în mod special pentru tratamentul formelor complexe de acnee. Când vă duceți la cabinetul medicului, veți afla gradul de complexitate a bolii dumneavoastră, și anume: care este motivul pentru care vă stricați aspectul - acnee nodular-chistică sau conglobați sau formați cicatrici. În funcție de severitatea acneei, sunt prescrise anumite doze.

Contraindicații

Sunt repetate numeroase opinii ale oamenilor despre drogul "Aknekutan", care nu este potrivit pentru tratamentul tuturor. Astfel, instrucțiunea se concentrează asupra mai multor puncte atunci când utilizarea acestui medicament este inacceptabilă din cauza prevenirii deteriorării sănătății pacienților.

Astfel, medicamentul „Aknekutan“ nu este recomandat pentru pacienții cu diabet zaharat, alcoolism, obezitate, insuficiență hepatică, hipervitaminoza A. Categoric nu primesc acest medicament în timpul sarcinii, alaptarii, in varsta de doisprezece ani, în tratamentul tetraciclină, hipersensibilitate la medicament.

În ciuda faptului că drogul "Aknekutan" este atribuit atât bărbaților, cât și femeilor, un rezultat mai eficient al tratamentului poate fi atins exact de către reprezentanții sexului mai puternic. Și totul este legat de faptul că este mult mai ușor pentru un bărbat să se ghideze după instrucțiunile medicului, fără a-și face griji cu privire la funcția sa de concepere a copiilor și contracepție eficientă.

Faptul este că principalul ingredient activ activ al acestui medicament are efecte nedorite asupra sănătății embrionului și dezvoltării ulterioare a fătului. Acesta este motivul pentru care sarcina este cel mai important obstacol în calea de a primi Aknekutan. Recenzile femeilor tratate se concentrează pe acest lucru. Dacă tratamentul este prescris de un medic, atunci femeia respectă cu strictețe toate recomandările, fără a pierde nici cel mai mic detaliu. Desigur, principala problemă pe parcursul terapiei este contracepția fiabilă. Isotretionina reduce semnificativ eficacitatea contraceptivelor orale, împreună cu acestea ar trebui să aplice metode de protecție împotriva barierei.

Nici un medic competent nu se va angaja să trateze o femeie cu Aknekutan, dacă nu este sigur că:

- ea într-adevăr suferă de o formă complexă de acnee;

- este capabilă să-și urmeze toate recomandările și numirile;

- ea nu este însărcinată în momentul prescrierii;

- ea înțelege gravitatea tratamentului și posibilitatea apariției malformațiilor fetale;

- Ea este pregătită pentru o vizită lunară la medic și pentru testarea sarcinii.

Este mult mai ușor, desigur, pentru femeile care nu trăiesc sexual și pentru cei care au un diagnostic de infertilitate. Dar chiar și aceste persoane sunt întotdeauna recomandate de către medic pentru medicamente contraceptive sigure și alte metode eficiente.

Ce merită să acordați atenție?

Foarte multe recenzii despre medicamentul "Aknekutan" (după ce ați luat-o în special) conțin informații că un test de sarcină trebuie efectuat lunar pentru a vă asigura că nu există sarcină ca atare. Dacă apare, pacientul este recomandat să aibă întreruperea funcțională (avort).

Isotretinoina are proprietatea unei lipofilități înalte, penetrează ușor în laptele matern și poate dăuna sănătății copilului. Despre acest lucru trebuie să știți și să înțelegeți toate riscurile de a lua medicamentul pentru tratamentul acneei.

Medicamentul "Aknekutan", al cărui recenzii sunt discutate în acest articol, în ciuda eficienței ridicate nu este prescris pentru acnee adolescentă. În acest scop, se folosesc medicamente mai sigure sub formă de unguente și creme.

Regulile de bază prin care pacienții sunt ghidați atunci când se prescrie tratamentul cu Aknekutan sunt după cum urmează:

- respectarea strictă a dozei și regimului capsulelor;

- respingerea combinației medicamentelor prescrise cu alte mijloace;

- refuzul sportului, reducerea activității fizice;

- Refuzul tratamentului cu acnee folosind metoda laser;

- refuzul îndepărtării părului;

- controlul viziunii prin vizite regulate la un specialist în oculoză;

- respingerea lentilelor de contact, înlocuirea acestora cu ochelari;

- utilizarea de protecție solară pentru piele și evitarea expunerii prelungite la soare;

- respingerea donării de sânge;

- monitorizarea corectă a bunăstării fizice, în momentele de deteriorare a acesteia, are loc întotdeauna o notificare a medicului curant;

- utilizarea de hidratante pentru pielea corpului, a feței, a buzelor și a ochilor;

- respingerea managementului traficului, mai ales noaptea;

- analiză lunară pentru a verifica funcționarea normală a tuturor organelor interne.

Dozajul corect al unei remedii pentru acnee

În majoritatea cazurilor, medicamentul "Aknekutan" revizuiește după ce a fost pozitiv. Ajută cu adevărat, dar pentru a obține rezultatul dorit de curățare a pielii, trebuie să aveți răbdare și să urmați toate recomandările și regulile de mai sus. În special, vorbim despre doza prescrisă de medic.

Dacă nu respectați recomandările pentru administrarea medicamentului "Aknekutan", reacțiile adverse (revizuirile multor persoane confirmă acest lucru) nu durează mult să așteptați.

Capsulele sunt administrate de la unu până la două ori pe zi. Dacă întâlniți că trebuie să luați medicamentul "Aknekutan" 3 capsule pe zi, recenzii, atunci trebuie să înțelegeți că aceasta este o doză individuală prescrisă de un medic. Acesta poate, în funcție de eficacitatea cursului tratamentului și de starea pacientului, să scadă și să crească.

Doza inițială este de 4 mg din ingredientul activ activ o dată pe zi, în cazul unor forme complicate de acnee, aportul poate începe cu o doză de 8 mg izotretinoină.

Deoarece medicamentul este disponibil în concentrații de 8 mg și 16 mg, aceasta înseamnă că doza în cele mai avansate cazuri poate începe cu 16 mg, dar sub supravegherea strictă a unui medic.

Durata tratamentului cu acest remediu pentru acnee și acnee este de treizeci de săptămâni sau mai mult. Cine se uită la îmbunătățiri în primele luni de admitere și care numai după șase luni.

Cel mai adesea, medicamentul Aknekutan (8 mg) este aplicabil în practica medicală. Feedback-ul celor care sunt într-adevăr hotărâți să combată defectul pielii este pozitiv, iar cei mai mulți dovedesc eficacitatea produsului cu materiale foto. Aceasta este cea mai bună dovadă că medicamentul ajută.

Executarea constantă a prescripțiilor medicului duce la curățenia feței, în multe cazuri este suficient pentru pacient să rezolve definitiv problema acneei și acneei după un curs de tratament. Există oameni care trebuie să continue tratamentul.

Efecte secundare

După cum sa menționat mai sus, efectele secundare ale medicamentelor "Aknekutan" (revizuirile pacienților și instrucțiunile de medicație spun acest lucru) se pot manifesta sub formă de:

- o încălcare a schimbului de umiditate al pielii, datorită căruia sunt peeling, uscăciune, acest defect este foarte vizibil pe buze, față, palme, picioare;

- schimbarea tonului corzilor vocale, răgușeală;

- respingerea de către corp a ochilor de contact;

- boli oculare - conjunctivită, tulburări corneene, intoleranță la lumină puternică;

- reacții similare alergiilor - erupție cutanată tranzitorie, mâncărime, dermatită;

- dureri de cap recurente;

- greață inexplicabilă, vărsături, durere abdominală, tulburare intestinală;

- acnee crescută și acnee;

- depresie, lipsa de încredere în abilitățile lor, apatie și somnolență;

- căderea părului vizibilă;

- creșterea performanței glandelor sudoripare;

- durere la nivelul articulațiilor și mușchilor, similar cu ruptura;

- o scădere accentuată a funcțiilor de protecție ale organismului, un grad ridicat de dezvoltare a bolilor infecțioase;

- avorturi, naștere prematură.

Cel mai frecvent defect este pielea uscată a corpului și a buzelor.

Medicii recomandă pacienților săi să folosească produse cosmetice hidratante și ruj igienic.

Cât de mult este drogul?

Instrumentul este produs de compania belgiană "SMB TECHNOLOGY SA", deci nu este ieftin. Deci, un pachet de medicament în doza de 8 mg capsule (numărul de blistere - 3 buc.) Valori medii 1200 ruble, 16 mg (numărul de blistere - 3 bucăți) - 2000 de ruble.

Cursul este destul de lung, dar eficace. Deci, în ciuda costului ridicat al drogului, este foarte solicitat și este o mântuire reală pentru cei care și-au pierdut complet credința într-o soluție pozitivă a problemei lor.

Analogi ai medicamentului

Așadar, ne-am uitat la proprietățile și despre recenziile privind medicamentele "Aknekutan". După tratament, majoritatea pacienților sunt mulțumiți de rezultatele obținute. Este acest medicament care întoarce sănătatea pielii. Dar, după cum am menționat mai sus, nu afectează tuberculii formați, depresiile și cicatricile după acnee. Îndepărtarea pielii este corectată prin alte tehnici cosmetice, cum ar fi laserul, pâlpirea, lustruirea.

Medicamentul "Aknekutan" nu este singurul remediu eficient în lupta împotriva acneei inflamate. În farmaciile de astăzi, puteți cumpăra analogi ai acestui medicament, cum ar fi crema Zinocap pentru tratarea excesivă a pielii, capsule Roaccutane, șampon Friederm zinc, soluție de ștergere cu piele Retasol, pulbere de zinc Pirithion. Toate acestea sunt utilizate numai la recomandarea medicului după o examinare amănunțită a pacientului.

Capsulele Roaccutane sunt cele mai apropiate sub formă de eliberare, compoziție și prescripție pentru Aknekutan. Comparativ cu medicamentul eficient în cauză, acesta este aproape jumătate din preț, are o listă mai mare de efecte secundare și este absorbit numai cu alimente.

Atât de mulți încă aleg medicamentul "Aknekutan" și rămân mulțumiți de rezultat, deși trebuie să aștepte mult timp.

O problemă dificilă necesită întotdeauna timp și atenție. Dar cel care nu renunță, întotdeauna ajunge în cele din urmă numai la evoluții pozitive. Imaginile lunare ajută la controlul îmbunătățirii stării pielii. Acestea arată efectul lent, dar destul de stabil al medicamentului, care în cele din urmă duce la o piele curată.

Nu este de dorit să întrerupeți cursul tratamentului cu medicamentul "Aknekutan". Adesea efectele secundare ale remediei sunt mai ușor de supraviețuit decât acneea purulență inflamată și dureroasă.

Aknekutan: vise de piele sănătoasă devin realitate

Acneea, acneea și alte imperfecțiuni ale pielii otrăvesc mulți oameni, indiferent de sex și vârstă. Problemele mici pot fi rezolvate cu ajutorul îngrijirii corecte și cosmetice, dar ce trebuie să facem dacă boala cutanată se manifestă prin erupții abundente, acnee severă și formarea de cicatrici și cicatrici? În special pentru astfel de cazuri, farmaciștii au creat medicamente din grupul de retinoizi sistemici. Unul dintre mijloacele cele mai populare și eficiente din această serie este recunoscută de Aknekutan. Cum să luați pastile pentru a obține efectul dorit?

Compoziția și proprietățile lui Aknekutan

Aknekutan este un medicament generic (medicament care este echivalent cu marca originală în compoziție și acțiune) a binecunoscutului medicament Roaccutane. Acest instrument este utilizat numai în cazurile în care diferite metode de tratare a acneei au fost încercate și niciunul nu a dat rezultate pozitive. Medicamentul poate fi o mântuire în cele mai avansate cazuri de acnee.

Pentru a trata cazurile ușoare de acnee, Aknekutan nu este prescris!

Ingredient activ Aknekutana - un analog sintetic al retinolului (vitamina A) - izotretinoin. Disponibil în capsule de gelatină într-o doză de 8 sau 16 mg. Fiecare capsulă conține excipienți - ulei de soia purificat și amestecuri de esteri. Medicamentul este fabricat utilizând tehnologia unică Lidose®, dezvoltată și patentată de farmaciști belgieni.

Indicațiile pentru scopul Aknekutan sunt forme severe de acnee: conglobate, nodulare-chistice și alte forme care amenință formarea țesutului cicatrician.

Proprietățile izotretinoinei

 1. Substanța reglează activitatea glandelor sebacee: reduce activitatea funcțională, diminuează în timp. Datorită acestui fapt, porii pielii sunt mai puțin înfundați, nu se formează elemente inflamatorii. Această proprietate a medicamentului - principalul lucru în lupta eficientă împotriva acneei, din moment ce grăsimea crescută a pielii este foarte favorabilă dezvoltării bacteriei Propionibacterium acnes, contribuind la apariția acneei. Fără efect antibacterian, izotretinoina luptă eficient împotriva agenților patogeni acnee.
 2. Acțiunea keratolitică - izotretinoina diluează straturile superioare ale epidermei, făcând pielea auto-curățată devine mai eficientă, porii nu sunt înfundați.
 3. Medicamentul are efect antiinflamator, antiseboric și stimulează, de asemenea, procesele regenerative (regenerative) din piele.

Analogii ale medicamentului: care este diferența și ce este mai bine?

Împreună cu Aknekutan, dermatologii prescriu medicamente similare: Roaccutane (medicamentul original) și Erase (generic Roaccutane). Care este diferența dintre aceste medicamente și care este cea mai bună?

Ingredientul activ al fiecăruia dintre aceste medicamente este izotretinoina.

Diferențele dintre Aknekutana și Roakkutana

Aknekutan a apărut relativ recent în farmaciile ruse - în 2010, în timp ce Roaccutane este cunoscut de două decenii. Capsulele cu Roaccutane conțin 10 și 20 mg de substanță activă. Compoziția de Aknekutan include componente suplimentare care măresc biodisponibilitatea izotretinoinei cu 20%. Studiile au arătat că 16 mg de Aknekutan corespund terapeutic la 20 mg de Roaccutane, adică în administrarea capsulei de Aknekutan, pacientul primește întregul efect terapeutic, în timp ce cantitatea de substanță activă luată este redusă cu 20%. Concentrația de izotretinoin scade - riscul de efecte secundare este redus în consecință, sarcina pe tractul digestiv este mai mică de două ori. O altă diferență semnificativă Aknekutana - este mult mai bine absorbită fără hrană. Pentru absorbția maximă a izotretinoinului, este necesar să se aplice simultan cu alimentele (de preferință uleioase). Fără hrană, Aknekutan poate fi absorbit de 70%, în timp ce Roaccutane este de numai 37%. În acest fel, crește șansele unei eficacități ridicate a tratamentului de către Aknekutan. Unul dintre factorii importanți care vorbește în favoarea lui Aknekutan este prețul său. Medicamentul este produs printr-o tehnologie mai eficientă din punct de vedere industrial, astfel încât costul său este mai mic decât Roaccutane cu 40%.

Diferențele dintre Aknekutana și Sotret

Erase conține 10 sau 20 mg izotretinoină, precum și ulei de soia, ceară de albine, butilhidroxianisol, edetat disodic și ulei vegetal hidrogenat. Firma indiană Ranbaxy Laboratories este implicată în producerea acestui medicament și acest lucru este esențial pentru mulți dermatologi și pacienți atunci când vine vorba de alegerea unui medicament. Se crede că acest producător neglijează de multe ori standardele de calitate și alegând Erase pentru tratament înseamnă "ruleta jocului". Cu toate acestea, mulți dermatologi nu sunt de acord cu o astfel de opinie și consideră că este un medicament excelent care este echivalent în eficacitatea terapeutică cu Roaccutane, dar semnificativ mai mic în cost. Efecte secundare Ștergeți același lucru cu Roaccutane.

Pe baza celor de mai sus, putem concluziona că Aknekutan din toate retinoidele sistemice este cel mai eficient, are mai puține efecte secundare și câștigă în preț.

Cum să luați medicamente

Atenție: Aknekutan poate fi luat numai prin numirea unui dermatolog după consultarea personală și examinarea preliminară! Tratamentul trebuie să fie sub supravegherea unui medic.

Înainte de a prescrie medicamentul, medicul trebuie să ofere pacienților o consultație pentru o examinare de laborator - trebuie să se efectueze un test de sânge biochimic pentru a se asigura că nu există contraindicații pentru Aknekutan. Femeile în vârstă fertilă trebuie să treacă printr-un test de sarcină.
Doza de medicament este calculată pentru fiecare pacient individual și depinde de gradul bolii, greutatea corporală și starea generală a corpului. Medicamentul cel mai frecvent prescris este de 1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu mese.
Doza inițială uzuală a medicamentului - 0,4 mg pe kg pe zi, în funcție de indicații, doza poate fi dublată la 0,8 mg de medicament pe kg de greutate corporală pe zi. Pentru acneea foarte severă sau comună (pe tot corpul), medicul poate prescrie Acnekutan într-o doză zilnică de până la 2 mg pe kg de greutate corporală. În cazul insuficienței renale, doza inițială nu poate depăși 8 mg de medicament pe zi. Rata optimă a dozei este de 100-120 mg pe kg.
Medicamentul este prescris pentru o perioadă lungă de timp - 4-9 luni. Îmbunătățirea durabilă la majoritatea pacienților este observată în săptămâna 16-24 de la începutul tratamentului.
După terminarea tratamentului, recidiva este posibilă, caz în care dermatologul prescrie un al doilea curs în aceeași doză, dar nu mai devreme de 2 luni de la sfârșitul primului curs de la Aknekutan.

Luând Aknekutan, trebuie să știți și să urmați regulile de bază:

 1. Regimul și doza medicamentului trebuie să respecte prescripția medicală. Pentru a schimba doza pe cont propriu, este imposibil să combinați utilizarea Aknekutan cu alte medicamente fără permisiunea unui dermatolog.
 2. Trebuie să fiți pregătiți pentru efecte secundare și să aplicați mijloace pentru hidratarea pielii feței, corpului, buzelor.
 3. Excludeți exercițiile fizice grele, activitățile sportive active.
 4. Este contraindicat să efectueze tratament cu laser, să efectueze proceduri pentru dermabraziune, îndepărtarea părului, folosirea scruburilor.
 5. Nu poți ajunge în spatele volanului noaptea. Este necesar să se monitorizeze viziunea, să se consulte periodic un medic.
 6. Aplicați picături de ochi hidratante. Nu purtați lentile de contact, înlocuiți-le cu ochelari.
 7. Evitați expunerea la soare, utilizați creme protectoare cu un filtru UV.
 8. Pentru a trece testele lunar, monitorizați-vă starea, agitați-vă binele cât mai curând posibil pentru a vă informa medicul.

Femeile care sunt active sexual trebuie:

 • utilizați simultan două contraceptive (una dintre acestea ar trebui să fie o barieră) în timpul tratamentului și după terminarea tratamentului timp de 5 săptămâni;
 • test de sarcină lunar;
 • o dată pe lună pentru a merge la o întâlnire cu un medic ginecolog;
 • Nu utilizați contraceptive cu progesteron, deoarece isotretinoina reduce eficacitatea lor.

Medicii prescriu femeilor tinere mature Aknekutan cu anumite rezerve și numai dacă nu mai există alte opțiuni de tratament.

Înainte de a începe un tratament, o femeie trebuie să treacă un test de sarcină cu cel mult 11 zile înainte de a lua medicamentul.
Aknekutan este eliberat de medic doar pentru o lună de tratament, este posibil să continuăm să luați medicamentul numai după o vizită regulată la un dermatolog și un test de sarcină negativ. Dacă o femeie, în ciuda tuturor precauțiilor, a rămas însărcinată în timpul tratamentului sau în termen de 30 de zile de la terminarea tratamentului, este necesar să se discute toate riscurile cu teratologul și să se ia o decizie cu privire la continuarea sarcinii sau terminarea acesteia.

Contraindicații, efecte secundare și interacțiuni medicamentoase

Următoarele condiții sunt contraindicate pentru utilizarea Aknekutan:

 • intoleranță individuală la medicament;
 • hipervitaminoza A;
 • sarcinii;
 • perioada de lactație;
 • hiperlipidemia (lipide sau lipoproteine ​​crescute în sânge);
 • vârsta de până la 12 ani;
 • insuficiență renală și hepatică;
 • diabetul zaharat.

Înainte de a lua Aknekutan, trebuie să cântăriți argumentele pro și contra, asigurați-vă că nu există alte opțiuni de tratament, deoarece medicamentul are multe efecte secundare.

Aknekutan - lupta activa cu acnee

Pentru tratamentul formelor complexe de acnee în cosmetologie, folosiți medicamente speciale pentru uz intern. Unul dintre acestea este Aknekutan. Acest instrument este considerat unul dintre cele mai eficiente și este utilizat numai în cazurile în care alte medicamente nu dau efectul terapeutic dorit.

 • Produs în: Croația.
 • Vârsta de aplicare: de la 12 ani.
 • Aplicabil pentru: pielea grasă și cu probleme.
 • Preț: de la 1000 de ruble;

Caracteristicile medicamentului

Aknekutan - un instrument destinat tratării sistemice a formelor severe de acnee. Principalul ingredient activ al acestui medicament este izotretinoina. Efectuează un efect antiinflamator complex, reduce producția de sebum, normalizează, de asemenea, procesele metabolice din celule, datorită cărora se obține efectul terapeutic dorit, fapt confirmat de fotografie înainte și după folosire. Disponibil ca medicament în tablete sau capsule.

Medicamentul poate fi prescris pacientului numai în cazul în care nu se diagnostichează o formă severă de acnee, cu care alte tipuri de terapie nu pot face față. De asemenea, înainte de a începe să luați acest medicament, trebuie să vă asigurați că doamna nu este o povară. Acest lucru necesită efectuarea unui test fiabil de sarcină, a cărui date trebuie să fie documentate de un medic.

De asemenea, trebuie să vă amintiți că există o serie de contraindicații pentru a primi acest instrument. Acestea includ sarcina, lactația, insuficiența hepatică, hiperlipidemia și hipervitaminoza vitaminei A și sensibilitatea personală la componentele individuale ale medicamentului. Nu este recomandat să luați acest remediu și în timpul trecerii oricărei terapii care implică administrarea de medicamente care includ tetraciclină.

Consumul de droguri

Instrucțiunile pentru utilizarea acestui instrument recomandă utilizarea sa directă cu mesele de 1-2 ori pe zi. Doza de medicament trebuie selectată pentru pacient de către medic. Dacă nu există instrucțiuni speciale, este permisă administrarea de la 0,4 mg / kg pe zi, cu o creștere ulterioară a dozei. Cu această utilizare a medicamentului, este posibil să se realizeze o îmbunătățire durabilă în tratamentul acneei după 16 săptămâni, la unii pacienți această perioadă atinge 25 de săptămâni.

Important: în timp ce luați Aknekutan, pacientul trebuie monitorizat constant de către un medic. Se recomandă vizitarea unui medic o dată la 28 de zile, cu excepția cazului în care este prevăzut un alt program de către un specialist.

Expertiză

Recenzile medicilor cu privire la medicamentul prezentat sunt pozitive. Experții observă că medicamentul se comportă foarte bine cu forme severe de acnee și poate da un efect bun chiar și acelor pacienți care nu au fost ajutați de terapia clasică cu utilizarea de unguente și geluri și preparate interne. Din acest motiv, ele prescriu deseori pacienților lor cu vârsta peste 12 ani cu forme foarte severe de acnee.

În același timp, experții observă că acest instrument trebuie luat cu mare atenție și numai sub supravegherea unui medic. Acestea atrage atenția pacienților asupra faptului că acest medicament necesită o monitorizare constantă a dinamicii biochimiei sângelui, în plus, obligă o femeie să ia contraceptive fiabile și nu poate fi repartizată femeilor care planifică o sarcină în următoarele luni.

Citiți și articolul despre un medicament similar cu Roaccutane împotriva acneei.

Instrumentul poate, de asemenea, produce diferite efecte secundare care dispar numai după terminarea cursului tratamentului cu Aknekutan de 16 săptămâni. De aceea, recomandă utilizarea acestui remediu numai în cazuri extreme și niciodată să nu-l utilizați pentru auto-tratament.

Opinia consumatorilor

Acest instrument ma ajutat foarte mult. Am luat-o mult timp: mai mult de 2 luni. Pot să susțin recenziile celor tratați, care ard că medicamentul produce multe efecte secundare. Într-adevăr, în timpul recepției, pielea foarte uscată, în special pe buze, și somnolența continuă. Dar toate acestea pot fi tolerate, pentru că remedierea este foarte bună pentru acnee. Am suferit cu ei de la vârsta de 13 ani, și abia acum, după un curs de tratament cu acest remediu, am scăpat de ele complet. Așa că vă recomand.

Instrumentul necesită o abordare specială a aplicației. Va fi util doar pentru cei care nu sunt prea leneși în fața sa să treacă teste și să fie examinați. Însuși atât de acceptat, vă sfătuiesc.

Și eu, tocmai asta înseamnă curățarea acneei. Timp de două luni a suferit de efecte secundare, dar ea nu a renunțat. Acum, rămân doar urme de leziuni, așa că mă pregătesc pentru peeling. Și restul rezultatelor sunt pur și simplu fantastice, recomand tuturor să se uite mai atent la acest medicament și, bineînțeles, să se consulte cu privire la primirea acestuia cu un medic.

Am mers pentru a patra lună de tratament cu acest remediu. Acele fete care scriu comentarii despre eficacitatea scăzută a acestui medicament, pur și simplu nu au fost tratate normal. Am avut schimbări pozitive de la a doua lună. Acum pielea este aproape perfectă. Uneori apar erupții cutanate, dar ele sunt nesemnificative: două sau trei pimples la un moment dat. Înainte de asta, nimic nu a ajutat, chiar și după naștere, corpul nu sa regrupat, deși toată lumea a spus că odată cu nașterea unui copil, acneea ar trece.

Am luat un curs cu acest remediu, dar acum mi-e teamă că acest lucru se va întoarce, pentru că înainte ca fața mea să fi fost doar o erupție îngrozitoare din cauza erupției cutanate. Ca toți ceilalți, s-au luptat cu efectele secundare ale medicamentului. Pentru cei care îl iau acum, sfătuiesc D-pantenolul pentru buzele uscate. El se ocupă de această problemă minunat.

Sfaturi pentru a scăpa de acnee subcutanată

De ce apare acneea în timpul sarcinii?